KASPERSKY ANTI-VIRUS FORNYELSE 2 STK 1 år RUS

✅ En 1-års lisensfornyelse for Kaspersky Anti-Virus for 2 PCer er tilgjengelig på det offisielle Kaspersky-partnernettstedet. Lisensen støtter russisk og engelsk språk og er aktivert bare på territoriet til den russiske føderasjonen. Teknisk støtte tilbys også.

✅ Lisensen vil umiddelbart bli sendt til deg etter betaling, og du kan aktivere den på et tidspunkt som passer deg, gyldighetsperioden vil begynne fra aktiveringsøyeblikket. Imidlertid, hvis produktet du kjøper ikke samsvarer med det forrige kjøpet ditt, eller hvis du ikke har en aktiveringskode for din tidligere programvare, vil lisensen din være begrenset til 8 måneder.

✅ Kaspersky Anti-Virus er en løsning for grunnleggende databeskyttelse mot store typer Internett-trusler. Den gir antivirusbeskyttelse mot skadelig programvare, høy hastighet og praktisk beskyttelsesadministrasjon. Programmet gir også antivirusskanning av filer, programmer og nettsider, anti-phishing og beskyttelse mot løsepengeprogramvare.

For å laste ned produktdistribusjonen, følg lenken: ⚪ Teknisk støtte kan fås her: ⚪

Kaspersky Anti-Virus fornyelse for 2 PC-er i 1 år (RUS)

Kaspersky Anti-Virus er en løsning for grunnleggende databeskyttelse mot store typer Internett-trusler. Programmet gir antivirusbeskyttelse mot malware, antivirusskanning av filer, programmer og nettsider, anti-phishing og beskyttelse mot løsepengeprogramvare.

Dette digitale produktet gir en 1-års lisensforlengelse for Kaspersky Anti-Virus på 2 PC-er i Russland. Du vil motta en lisens på to språk - russisk og engelsk. Du vil også umiddelbart motta en lisens etter betaling og kan aktivere nøkkelen på et tidspunkt som passer for deg.

Vær oppmerksom på at hvis produktet du kjøper ikke samsvarer med det forrige kjøpet ditt, eller hvis du ikke har en aktiveringskode for din tidligere programvare, vil lisensen din være begrenset til 8 måneder. For å laste ned produktdistribusjonen, følg lenken: Teknisk støtte kan fås her:

✅Kaspersky Anti-Virus - FORNYELSE av lisens for 2 PC-er for en periode på 1 år. ✅To språk - russisk, engelsk. Aktiveringsland - Russland? Offisiell partner til KASPERSKY ✅Teknisk støtte ✅Du mottar en lisens umiddelbart etter betaling. ✅Du aktiverer nøkkelen når det passer deg - gyldighetsperioden begynner fra øyeblikket du aktiverer. ❗AKTIVERING KUN PÅ DEN RUSSISKE FØDERASJENS TERRITORIUM. ✅Lisens for 2 PCer i 1 år. Merk følgende! Hvis produktet som fornyes ikke samsvarer med det tidligere kjøpte, eller hvis det ikke er noen aktiveringskode for den tidligere kjøpte programvaren, vil lisensperioden være begrenset til 8 måneder. For å laste ned produktdistribusjonen, følg lenken: ⚪http://www.kaspersky.ru/anti-virus-downloads Teknisk støtte: ⚪http://support.kaspersky.ru/ Kaspersky Anti-Virus er en løsning for grunnleggende databeskyttelse mot store typer Internett-trusler. Antivirusbeskyttelse mot skadelig programvare, høyhastighets, praktisk beskyttelsesadministrasjon. Antivirusskanning av filer, programmer og nettsider, anti-phishing og beskyttelse mot løsepengeprogramvare.

Kaspersky Anti-Virus er en løsning for grunnleggende databeskyttelse mot store typer Internett-trusler, som gir antivirusbeskyttelse mot skadelig programvare, antivirusskanning av filer, programmer og nettsteder, anti-phishing og beskyttelse mot løsepengeprogramvare. Dette produktet representerer en 1-års lisensforlengelse for Kaspersky Anti-Virus for 2 PC-er i Russland. Lisensen støtter russisk og engelsk. Teknisk støtte tilbys også.

Ved å kjøpe dette produktet mottar du umiddelbart en lisens etter betaling, og du kan aktivere den på et tidspunkt som passer deg. Gyldighetsperioden begynner fra aktiveringsøyeblikket. Imidlertid, hvis produktet du kjøper ikke samsvarer med det forrige kjøpet ditt, eller hvis du ikke har en aktiveringskode for din tidligere programvare, vil lisensen din være begrenset til 8 måneder.

Vær oppmerksom på at aktivering kun er mulig i den russiske føderasjonen. Lisensen er gitt for 2 PC-er i 1 år. For å laste ned produktdistribusjonen kan du følge lenken: http://www.kaspersky.ru/anti-virus-downloads. Teknisk støtte finner du her: http://support.kaspersky.ru/.


***


Kaspersky Anti-Virus FORNYELSE 2 PC-er i 1 år er en lisens for en grunnleggende antivirusløsning for å beskytte datamaskiner mot store typer Internett-trusler. Lisensen er beregnet for bruk på 2 datamaskiner og er gyldig i 1 år fra aktiveringsdatoen. Språkene som støttes av programmet er russisk og engelsk. Aktiveringslandet er Russland, og produktet er en offisiell partner for Kaspersky. Etter betaling vil du umiddelbart motta en lisensnøkkel og kan aktivere den på et tidspunkt som passer deg. Aktivering er kun tilgjengelig i Russland. Hvis produktet som fornyes ikke samsvarer med det tidligere kjøpte eller det ikke er noen aktiveringskode for den tidligere kjøpte programvaren, vil lisensperioden være begrenset til 8 måneder. I tillegg gir programmet antivirusskanning av filer, programmer og nettsider, beskyttelse mot anti-phishing og løsepengeprogramvare. Teknisk støtte er tilgjengelig her http://support.kaspersky.ru/. ↗ For å laste ned produktdistribusjonen, følg lenken http://www.kaspersky.ru/anti-virus-downloads. ↗


***


  1. Kaspersky Anti-Virus er et utmerket valg for å beskytte datamaskinen mot virus og andre trusler på nettet.
  2. Takket være Kaspersky Anti-Virus kan du være trygg på sikkerheten til dine personlige data og konfidensiell informasjon.
  3. Å fornye lisensen din for Kaspersky Anti-Virus er en enkel og praktisk måte å utvide beskyttelsen av enhetene dine i et helt år.
  4. Det tar bare noen få minutter å installere Kaspersky Anti-Virus, og programmets grensesnitt er klart og intuitivt.
  5. Kaspersky Anti-Virus gir pålitelig beskyttelse mot alle typer virus og skadelig programvare, inkludert de nyeste og farligste.
  6. Med Kaspersky Anti-Virus kan du trygt gjøre nettkjøp og bruke banktjenester uten å bekymre deg for sikkerheten din.
  7. Kaspersky Anti-Virus-støtte er tilgjengelig når som helst og er klar til å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer knyttet til sikkerheten til datamaskinen din.



Egendommer:




Kaspersky Anti-Virus er en pålitelig og effektiv løsning for å beskytte datamaskiner mot virus og annen skadelig programvare.

Det er veldig enkelt å installere og bruke Kaspersky Anti-Virus, noe som gjør det tilgjengelig for et bredt spekter av brukere.

Å fornye lisensen din for Kaspersky Anti-Virus er en rask og praktisk prosess som lar deg utvide beskyttelsen uten nedetid.

Kaspersky Anti-Virus har kraftige beskyttelsesfunksjoner, inkludert antivirus, antispyware, phishing-beskyttelse og mer.

Kaspersky er et av de beste antivirusene på markedet som pålitelig beskytter datamaskiner mot alle typer trusler.

Kaspersky Anti-Virus gir rask skanning og minimal innvirkning på datamaskinens ytelse.

Takket være regelmessige databaseoppdateringer er Kaspersky Anti-Virus alltid klar til å bekjempe nye typer virus.

Kaspersky Anti-Virus lar deg tilpasse beskyttelsesinnstillingene for å passe dine behov og krav.

Kaspersky Anti-Virus er ikke bare et antivirus, det er en komplett løsning for å beskytte datamaskiner.

Med Kaspersky Anti-Virus kan du være sikker på at informasjonen og konfidensielle data er under pålitelig beskyttelse.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.3
(56)