Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion? DLC STEAM

For å kjøpe DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA, må du bruke automatisk nettlevering 24/7 umiddelbart etter betaling. For å gjøre dette må du skrive inn en lenke til kontoen din, og etter å ha akseptert invitasjonen vil du få tilsendt en gave til spillet eller tillegget på Steam. Det er viktig å merke seg at en gave ikke kan legges til beholdningen din, kun til kontoen din Steam-bibliotek. Sending skjer utelukkende til kontoer registrert i Russland, med priser i rubler og en IP-adresse i Russland. Vær oppmerksom på at vi ikke sender gaver til CIS-landene/Ukraina, Hviterussland og andre land bortsett fra Russland. Før du kjøper, sørg for å sjekke regionen til Steam-kontoen din for å sikre at det står "RUSSIA". Hvis du gjorde en feil, kontakt oss via nettchat eller Telegram. For å få en lenke til kontoen din, i Steam-klienten må du klikke "Steam" i øvre venstre hjørne, deretter gå til menyen "Innstillinger -> Grensesnitt -> Vis adressefeltet når det er mulig" og kopiere lenken til din profil. Koblingen må avsluttes uten "/"-tegnet. En annen måte er å finne din STEAM ID på Google.

I vår digitale varebutikk kan du kjøpe STEAM DLC for spillet Grim Dawn - Ashes of Malmouth utvidelse.

Ashes of Malmouth-utvidelsen tilbyr spillere nye områder, klasser og gjenstander, samt forbedret grafikk og spillbalanse. Nye farer og utfordringer venter på deg i Cairns verden, som har blitt enda mørkere og farligere.

Etter betaling vil du umiddelbart motta STEAM DLC til kontoen din, hvis din region er Russland, er prisene i rubler og IP-adressen er i Russland. Dette garanterer rask og sikker levering.

Ikke gå glipp av muligheten til å fordype deg i den unike verdenen til Grim Dawn med Ashes of Malmouth-utvidelsen!

Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion er en DLC for spillet Grim Dawn på Steam-plattformen. Denne utvidelsen tilbyr spillere nye områder, klasser og gjenstander, samt forbedret grafikk og spillbalanse. Nye farer og utfordringer venter på deg i Cairns verden, som har blitt enda mørkere og farligere.

For å kjøpe STEAM DLC for Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion, må du bruke automatisk nettlevering 24/7 umiddelbart etter betaling. For å gjøre dette må du skrive inn en lenke til kontoen din, og etter å ha akseptert invitasjonen vil du få tilsendt en gave til spillet eller tillegget på Steam. Det er viktig å merke seg at en gave ikke kan legges til beholdningen din, kun til kontoen din Steam-bibliotek. Sending skjer utelukkende til kontoer registrert i Russland, med priser i rubler og en IP-adresse i Russland.

Etter betaling vil du umiddelbart motta STEAM DLC til kontoen din, hvis din region er Russland, er prisene i rubler og IP-adressen er i Russland. Dette garanterer rask og sikker levering. Det er viktig å sørge for at regionen for Steam-kontoen din er spesifisert som "RUSSLAND", ellers vil du ikke kunne kjøpe dette produktet.

Ikke gå glipp av muligheten til å fordype deg i den unike verdenen til Grim Dawn med Ashes of Malmouth-utvidelsen!


***


Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion er en DLC for spillet Grim Dawn, som er tilgjengelig på STEAM-plattformen. Denne DLC-en tilbyr et nytt kapittel i spillets historie, nye fiender, gjenstander, ferdigheter og områder å utforske.

Dette produktet selges som en gave og sendes til STEAM-kontoer registrert i Russland og bruker rubelen som valuta. Levering utføres automatisk online 24/7 etter betaling. Når du legger til DLC i kontoens STEAM-bibliotek, vil den forbli hos deg for alltid.

Før du kjøper, er det viktig å sørge for at regionen for STEAM-kontoen din er Russland. Hvis du har spørsmål om kjøpet ditt, kan du kontakte selgeren via nettchat eller Telegram.


***


  1. Ashes of Malmouth er en flott utvidelse som legger til enda mer innhold og spilleralternativer til Grim Dawn.
  2. Nye steder, gjenstander og oppdrag som dukker opp i Ashes of Malmouth gjør spillet enda mer spennende og interessant.
  3. Utvidelsen legger til nye karakterklasser som passer godt sammen med eksisterende og lar deg lage unike bygg.
  4. Ashes of Malmouth forbedrer grafikken og lyden til spillet, og gjør Grim Dawn-verdenen enda vakrere og mer atmosfærisk.
  5. DLC legger til nye sjefer og spennende kamper som vil bringe mye moro til spillerne.
  6. Ashes of Malmouth utvider spillets historie, og legger til nye karakterer og historielinjer som vil holde spillerne engasjert enda mer.
  7. Utvidelsen legger til nye muligheter for å lage og oppgradere gjenstander, som vil bidra til å skape enda kraftigere utstyr for karakteren din.
  8. Ashes of Malmouth er et godt valg for de som allerede har spilt grunnspillet og ønsker å få enda mer ut av Grim Dawn.
  9. DLC legger til nye ferdigheter og evner for karakterer, som lar deg lage enda mer varierte og interessante bygg.
  10. Ashes of Malmouth er et must-kjøp for enhver Grim Dawn-fan som ønsker å utvide sin spillopplevelse og nyte enda mer innhold og funksjoner.



Egendommer:




Ashes of Malmouth er et flott tillegg til Grim Dawn som utvider spillverdenen og legger til mange nye funksjoner.

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av Ashes of Malmouth. Dette er et virkelig flott tillegg som legger til mye nytt innhold.

Hvis du elsker Grim Dawn, bør du definitivt prøve Ashes of Malmouth. Dette tillegget utvider spillverdenen og legger til mange nye oppgaver og gjenstander.

Ashes of Malmouth er en fin måte å forlenge livet til Grim Dawn. Tillegget legger til mange nye funksjoner og innhold som ikke vil gjøre deg likegyldig.

Jeg har spilt Grim Dawn i mange år nå, og Ashes of Malmouth er en av de beste utvidelsene jeg noen gang har sett. Den legger til mye nytt innhold og forbedrer spillingen.

Hvis du ønsker å få mer ut av Grim Dawn, bør du sjekke ut Ashes of Malmouth. Dette tillegget legger til mange nye funksjoner og oppgaver som hjelper deg å bruke enda mer tid i denne verden.

Ashes of Malmouth er et flott tillegg til den allerede store Grim Dawn. Den legger til mange nye oppgaver, elementer og funksjoner som ikke lar deg kjede deg.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)