Bilder av pass

Selvfølgelig kan jeg beskrive produktet "Passbilder" med vakker HTML-design.

Bilder av pass

"Passbilder" er en samling av digitale fotografier som oppfyller kravene for passsøknader eller fornyelser. Settet inneholder 6 høyoppløselige digitale bilder som kan brukes som passbilder, førerkortbilder eller andre dokumenter som krever et 3,5 x 4,5 cm bilde.

“Passbilde”-settet er designet for de som ønsker å spare tid og krefter på å besøke en fotograf. Bildene våre oppfyller alle kravene som stilles til offisielle dokumenter og er klare til bruk umiddelbart etter nedlasting til enheten din.

Du kan legge inn bestillingen din for "Passbilder" i vår digitale varebutikk, og etter betaling vil du motta en lenke for å laste ned settet. Settet kommer i ZIP-arkivformat, som kan pakkes ut på alle enheter med Internett-tilgang.

Fordeler med "passbilder"

  • Oppfyller alle krav til offisielle dokumenter
  • Høykvalitetsbilder
  • Klar til bruk umiddelbart etter nedlasting
  • ?spar tid og krefter når du besøker en fotograf
  • Tilgjengelig for nedlasting på alle enheter med Internett-tilgang

Hvis du trenger bilder av høy kvalitet til passet, førerkortet eller andre dokumenter, er "Passbilder" en flott løsning for deg!

Passfotopakken er et digitalt produkt som består av 6 digitale fotografier som oppfyller kravene til passsøknad eller fornyelse. Bilder leveres i høy oppløsning og kan brukes til pass, førerkort eller andre dokumenter som krever et 3,5 x 4,5 cm bilde.

"Passfoto"-settet er designet for de som ønsker å spare tid og krefter på å besøke en fotograf. Bilder oppfyller alle kravene som stilles for offisielle dokumenter og er klare til bruk umiddelbart etter nedlasting til enheten din. Du kan legge inn bestillingen din for "Passbilder" i den digitale varebutikken; etter betaling vil du motta en lenke for å laste ned settet. Settet kommer i et ZIP-arkivformat som kan pakkes ut på alle enheter med Internett-tilgang.

Fordelene med passbilder inkluderer å oppfylle alle kravene til offisielle dokumenter, bilder av høy kvalitet, klare til bruk umiddelbart etter nedlasting, sparer tid og krefter på turer til fotografen, og å være tilgjengelig for nedlasting på alle enheter med Internett-tilgang.

Trenger du bilder av høy kvalitet til passet, førerkortet eller andre dokumenter, så er "Passbilder" en flott løsning for deg!

Фото паспортов

Passfotosettet er et digitalt produkt bestående av 6 digitale fotografier som oppfyller alle krav til passsøknad eller fornyelse. Bilder leveres i høy oppløsning og kan brukes til offisielle dokumenter som pass, førerkort og andre som krever fotografier i 3,5x4,5 cm format.

Passfotosettet er designet for folk som ønsker å spare tid og krefter på å gå til en fotograf. Bilder oppfyller alle kravene til offisielle dokumenter, er klare til bruk umiddelbart etter nedlasting til enheten og er av høy kvalitet.

En bestilling på "Passbilder" kan legges inn i den digitale varebutikken. Etter betaling vil du motta en lenke for å laste ned settet, som kommer i ZIP-arkivformat. Dette settet kan pakkes ut på alle enheter med internettilgang.

Fordelene med passbilder inkluderer å oppfylle alle kravene til offisielle dokumenter, bilder av høy kvalitet, klare til bruk umiddelbart etter nedlasting, sparer tid og krefter på turer til fotografen, og å være tilgjengelig for nedlasting på alle enheter med Internett-tilgang.

Trenger du bilder av høy kvalitet til passet, førerkortet eller andre dokumenter, så er "Passbilder" en flott løsning for deg!


***


Passbilder er en tjeneste for å lage digitale kopier av borgernes passdata. For å gjøre dette tas bilder av passsider med personopplysninger og behandles deretter i digitalt format. Passbilder kan brukes til ulike formål, som dokumentbehandling, visumsøknader, åpning av bankkontoer m.m. I tillegg kan det i noen tilfeller kreves passbilder for å bekrefte identiteten din for nettbaserte transaksjoner. Det er viktig å merke seg at for å ta passbilder, må du ha originaldokumentet og samtykke fra eieren til behandlingen av personopplysningene hans.


***


  1. Det er veldig praktisk å få en nøkkel for å spille online, uten å måtte besøke en butikk.
  2. Et digitalt produkt lar deg raskt begynne å spille etter kjøp, uten å måtte vente på levering.
  3. Nøkkelen ble levert umiddelbart etter betaling, alt fungerer perfekt.
  4. Prisen på nøkkelen var mye mindre enn kostnaden for en fysisk kopi av spillet.
  5. Praktisk nettbetaling, uten behov for kontanter.
  6. Ved hjelp av en digital nøkkel kan du raskt og enkelt aktivere spillet på enheten din.
  7. Med et digitalt produkt kan du spare hylleplass uten å måtte lagre fysiske kopier av spill.



Egendommer:




Veldig praktisk å bruke, ingen grunn til å kaste bort tid på å reise til kontoret for å ta passbilder.

Kvaliteten på bildene er på et høyt nivå, egnet for alle offisielle dokumenter.

Det digitale formatet gjør det raskt og enkelt å sende bilder via e-post eller instant messenger.

Ingen kvalitetsproblemer ved utskrift - bilder ser ut som på skjermen.

Kostnaden for tjenesten er mye lavere enn for fotografer på kontorer, mens kvaliteten ikke er dårligere.

Det er veldig praktisk at du kan velge en passende vinkel fra flere alternativer.

Prosessen med å fotografere tar bare noen få minutter, og resultatet oppnås umiddelbart.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.4
(69)