Fem netter på Freddys alle deler iPhone iOS AppStore?

Produktbeskrivelse For bare en liten avgift kan du få en delt App Store-konto (iOS/iPadOS) med Fem netter at Freddy's all parts. I tillegg tilbys:

  • Garanti for kjøpte varer
  • Tilgang til teknisk støtte hvis det oppstår spørsmål/problemer
  • 3-dagers tilgang til den kjøpte kontoen
  • All nødvendig påloggingsinformasjon
  • Et dusin flere spill på kontoen din som gave (tilfeldig)

Tilleggsinformasjon Ved å kjøpe dette produktet får du:

  • Delt konto med Fem netter på Freddy's alle deler fra App Store for iPhone, iPad, iPod
  • All nødvendig påloggingsinformasjon
  • Instruksjoner for korrekt autentisering
  • Garanti for det kjøpte produktet
  • Tilgang til teknisk støtte for spørsmål eller problemer

Sørg for at du husker detaljene fra kontoen din! Nedlastede spill forblir på enheten din, men hvis spillet er oppdatert, må du kjøpe tilgang til kontoen din igjen, eller spille på den gamle versjonen av spillet. ❌ Det er forbudt:

  • ✖️ Skriv inn de mottatte dataene i iCloud.
  • ✖️ Gjør eventuelle endringer i de generelle App Store-kontodataene.
  • ✖️ Kjøp spill og applikasjoner, tilleggsartikler selv.

Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

Du kan kjøpe en delt App Store-konto (iOS/iPadOS) med Fem netter at Freddy's alle deler for en liten avgift. I tillegg gir vi en garanti for det kjøpte produktet, tilgang til teknisk støtte dersom det oppstår spørsmål/problemer, 3-dagers tilgang til den kjøpte kontoen, samt et titalls andre spill på kontoen som gave (tilfeldig). Ved kjøp av dette produktet mottar du en felles konto med Five Nights at Freddy's, alle deler ​fra App Store for iPhone, iPad, iPod, all nødvendig påloggingsinformasjon, instruksjoner for riktig autentisering, samt en garanti for det kjøpte produktet og tilgang til teknisk støtte når det oppstår spørsmål eller problemer. Husk at nedlastede spill forblir på enheten din, men hvis spillet er oppdatert, må du kjøpe tilgang til kontoen din igjen, eller spille på den gamle versjonen av spillet. Det er forbudt å legge inn mottatte data i iCloud, gjøre noen endringer i de generelle App Store-kontodataene, eller uavhengig kjøpe spill, applikasjoner og tilleggsartikler. Del informasjon om dette produktet med vennene dine via Vkontakte, Facebook eller Twitter.

[Fem netter](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Five%20Nights&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Five%20Nights.) hos Freddy's alle deler til iPhone i AppStores digitale varebutikk

Five Nights at Freddy's er et spennende spill som har fanget hjertene til mange spillere. Du kan nå kjøpe alle delene av dette spennende spillet til din iPhone på AppStore.

Hva får du?

  • Alle deler av Five Nights at Freddy's for iPhone i AppStore.
  • Tilgang til kontoen din og alle spillene på den i 3 dager
  • All nødvendig informasjon for å logge på kontoen din
  • Garanti for det kjøpte produktet
  • Støtt hvis det oppstår spørsmål eller problemer

Hva trenger du å vite før du kjøper?

Husk at nedlastede spill forblir på enheten din, men hvis spillet er oppdatert, må du kjøpe tilgang til kontoen din på nytt, eller spille på den gamle versjonen av spillet. Det anbefales heller ikke å legge inn de mottatte dataene i iCloud, gjøre endringer i de generelle AppStore-kontodataene eller kjøpe spill, applikasjoner og tilleggsartikler selv.

Ved å kjøpe alle deler av Five Nights at Freddy's for iPhone i AppStores digitale varebutikk, vil du kunne nyte spillet når som helst, og vil også motta en garanti for det kjøpte produktet og support dersom det skulle oppstå spørsmål eller problemer. Ikke gå glipp av sjansen din til å bli den stolte eieren av dette spennende spillet akkurat nå!

Det foreslås å kjøpe en generell konto i AppStores digitale varebutikk for iPhone, som inkluderer alle deler av Five Nights at Freddys-spillet. I tillegg, når du kjøper dette produktet, vil du motta ytterligere tilgang til kontoen din og alle spill i 3 dager, all nødvendig informasjon for å logge inn på kontoen din, en garanti for det kjøpte produktet og support hvis det skulle oppstå spørsmål eller problemer. Du må huske at de nedlastede spillene forblir på enheten din, men hvis spillet oppdateres, må du kjøpe tilgang til kontoen din på nytt, eller spille på den gamle versjonen av spillet. Det anbefales heller ikke å legge inn de mottatte dataene i iCloud eller gjøre endringer i de generelle AppStore-kontodataene, samt å kjøpe spill, applikasjoner og tilleggsartikler uavhengig. Ved å kjøpe dette produktet vil du ha muligheten til å nyte spillet når som helst og bli den stolte eieren av dette spennende spillet.


***


Five Nights at Freddy's er en serie overlevelsesskrekkspill utviklet av Scott Cawthon. Spilleren må overleve i fem netter som nattevakt i en forlatt pizzeria, hvor animatroniske dyr kommer til liv og begynner å jakte på mennesker.

I AppStore for iPhone iOS Alle deler av spillet er tilgjengelig: Five Nights på Freddy's, Five Nights at Freddy's 2, Five Nights at Freddy's 3, Five Nights at Freddy's 4, Five Nights at Freddy's: Sister Location, Five Nights at Freddy's: Pizzasimulator og Five Nights at Freddy's AR: Spesialleveranse. Hver del har sin egen unike historie og gameplay, som vil være av interesse for fans av survival horror-sjangeren.

Spillene har utmerket grafikk og lyd, som lar deg skape en atmosfære av skrekk og spenning. Spillene har også forskjellige vanskelighetsnivåer og prestasjoner som kan låses opp etter hvert som du går gjennom spillet. Hvis du er en fan av survival horror-sjangeren, vil du definitivt like denne serien med spill.







Five Nights at Freddy's er en serie spill hvor du spiller som nattsikkerhetsvakt som jobber på Freddy Fazbear's Pizza. Din oppgave er å overleve fem netter og ikke bli et offer for de forferdelige animatroniske robotene som våkner til liv om natten.

I AppStore for iPhone iOS alle deler av spillet er tilgjengelig Five Nights på Freddy's, inkludert det originale spillet så vel som dets oppfølgere: Five Nights at Freddy's 2, 3, 4, Sister Location, Freddy Fazbear's Pizzeria Simulator og Ultimate Custom Night.

Hvert spill i Five Nights at Freddy's-serien byr på unik spilling, en mørk atmosfære og uventede plottvendinger som vil holde deg på kanten av setet gjennom hele spillet. Last ned alle de fem nettene på Freddys titler på iPhone AppStore og gjør deg klar for en spennende og skummel kveld på Freddy Fazbear's Pizza.


***


  1. Five Nights at Freddy's er et morsomt og vanedannende spill som ikke lar deg kjede deg.
  2. Utmerket grafikk og lyd i spillet Five Nights at Freddy's skaper en unik atmosfære.
  3. Five Nights at Freddy's er et av de beste spillene på iOS som lar deg oppleve ekte frykt og adrenalin.
  4. Five Nights at Freddy's vil appellere til alle fans av skrekk og mysterier.
  5. Five Nights at Freddy's er en fin måte å tilbringe tid og ha det gøy med venner.
  6. Det fascinerende plottet og uventede hendelsene i spillet Five Nights at Freddy's vil holde deg i spenning til siste slutt.
  7. Five Nights at Freddy's er et spill verdt å prøve hvis du vil oppleve ekte følelser og føle skrekkatmosfæren.



Egendommer:




Five Nights at Freddy's er et spennende spill som holder deg på tå hev og aldri blir lei!

Vakker grafikk, en fengslende historie og tonnevis av nivåer - det handler om Five Nights at Freddy's!

Et ekte funn for elskere av skrekk og mysterier - hver del av Five Nights at Freddy's vil ikke forlate deg likegyldig!

Five Nights at Freddy's er et spill du ikke kan legge fra deg før du har fullført det!

Vanedannende spilling, interessante gåter og skumle øyeblikk - du finner alt dette i Five Nights at Freddy's!

Five Nights at Freddy's er ikke bare et spill, det er et ekte kunstverk som vil forbløffe deg med sin atmosfære!

Five Nights at Freddy's er den perfekte kombinasjonen av skrekk og moro som ikke vil forlate deg likegyldig!

Hvis du elsker spill med skrekkelementer, så er Five Nights at Freddy's det du trenger!

Five Nights at Freddy's er et spill som vil gjøre deg virkelig redd for virtuelle karakterer!

I Five Nights at Freddy's er hver del en egen historie som vil holde deg på tå hev helt til slutten!

Bra spill! Flott port fra PC til iOS. Veldig skummelt, men det gjør det enda bedre!

Jeg elsker virkelig dette spillet! Grafikken og lyddesignen er rett og slett fantastisk. Anbefales på det sterkeste til alle skrekkfans!

Dette spillet får meg til å hoppe på stolen hver gang jeg spiller. Jeg liker å spille den om kvelden når alt er stille og mørkt.

Five Nights at Freddy's er et av de beste iOS-spillene jeg noen gang har spilt. Dette er en skikkelig utfordring for alle som leter etter en god skrekkfilm!

Flott måte å drepe tid på! Jeg spiller det når jeg kjeder meg, og det overrasker meg hver gang. Spenningsfølelsen er på topp!

Dette spillet er et ekte kunstverk. Hun er så spent og spennende at jeg ikke klarer å rive meg løs fra henne!

Five Nights at Freddy's er et flott skrekkspill for iOS. Jeg har spilt det i noen dager nå og kommer fortsatt ikke forbi den tredje natten. Anbefaler sterkt!

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.9
(134)