Farming World

Farming World

***


Farming World er et dataspill der spillere administrerer gården sin, dyrker planter og dyr og driver en bedrift. Spillere må ta vare på helsen til dyrene sine, vanne, gjødsle og høste avlinger for å selge dem på markedet og tjene penger. Spillet har ulike vanskelighetsgrader, samt mange oppgaver og prestasjoner som må fullføres. Farming World er et godt valg for de som elsker landbruk og ønsker å prøve seg på å drive en gård.


***


  1. Farming World er en spennende oppdrettssimulator som lar deg føle deg som en ekte bonde og administrere gården din.
  2. Jeg nyter hvert minutt jeg tilbringer i Farming World. Spillet er veldig realistisk og lar deg fordype deg i oppdrettsverdenen.
  3. Farming World er et flott spill for alle som er interessert i oppdrett og ønsker å lære å administrere gården sin.
  4. Jeg tror Farming World er et av de beste jordbrukssimuleringsspillene som finnes. Det gir mange interessante oppgaver og muligheter for å utvikle gården din.
  5. Farming World er et spill med vakker grafikk og lyd som lar deg stupe inn i gårdsverdenen og nyte spillingen.
  6. Jeg har spilt Farming World i flere måneder nå og kan fortsatt ikke få nok av det. Dette er et veldig spennende og interessant spill som får deg til å føle deg som en ekte bonde.
  7. Farming World er et spill som passer både for nybegynnere i oppdrettssimulatorsjangeren og erfarne spillere. Hun tilbyr mange oppgaver og muligheter til å utvikle gården sin.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.8
(121)