Far Cry 3 Blood Dragon

Produktbeskrivelse

Ved å kjøpe dette produktet vil du motta et påloggingspassord for Uplay med spillet Far Cry 3 Blood Dragon. Vær oppmerksom på at det ikke er noen mulighet for å endre dataene til dine egne. I tillegg vil du motta en gave for å skrive en anmeldelse. Garantien for kontoen er gitt av selgeren zZMisterGoldZz og er på 14 dager. Han forplikter seg også til å yte støtte og erstatning dersom de oppgitte data viser seg å være feil.

================================================== ========== Del med venner: Vkontakte , Facebook, Twitter.

Far Cry 3 [Blood Dragon](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Blood%20Dragon&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Blood%20Dragon.)

Beskrivelse

[Far Cry](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Far%20Cry&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Far%20Cry.) 3 Blood Dragon er et frittstående tillegg til spillet Far Cry 3, laget i stil med science fiction på 80-tallet. Du vil spille som en cyborgsoldat som kjemper mot en hær av onde cyborger i en åpen verden på en øy. Spillet er fullt av eventyr og uventede plottvendinger, og har også en lys visuell stil og et kult lydspor.

Egendommer

  • Frittstående tillegg til spillet Far Cry 3
  • Åpen verden på øya
  • Førstepersons skytespill i stil med 80-talls sci-fi
  • Spill som en cyborg-soldat og bekjemp en hær av onde cyborger
  • Lys visuell stil og kult lydspor

Kjøp nå for 999 rubler


***


Far Cry 3 Blood Dragon er et frittstående tillegg for Far Cry 3, utviklet av Ubisoft Montreal og utgitt i 2013. Spillet er en parodi på 80-talls sci-fi-filmer og er et førstepersonsskytespill i åpen verden.

Spilleren tar på seg rollen som cyberkommando sersjant Rex Powell, som kjemper mot kybernetiske skapninger og en ond leder på en øy i en fjern fremtid av 2007. Spillet har lyse neonfarger, et klassisk synth-lydspor og humoristiske referanser til ikoniske filmer og spill.

Far Cry 3 Blood Dragon tilbyr spillere en rekke oppgaver og oppdrag som kan fullføres i hvilken som helst rekkefølge, samt en rekke våpen og karakteroppgraderinger. Spillet inkluderer også en flerspillermodus der spillere kan kjempe mot hverandre i klassiske skytemoduser.


***


  1. Far Cry 3 Blood Dragon er et utmerket skytespill med utmerket grafikk og en spennende historie.
  2. Å blande science fiction og retrostil i Far Cry 3 Blood Dragon skaper en unik atmosfære.
  3. Spillingen i Far Cry 3 Blood Dragon er full av action og en rekke oppgaver.
  4. Far Cry 3 Blood Dragons unike fiender og sjefer skaper en ekte følelse av fare.
  5. Far Cry 3 Blood Dragon er et utmerket valg for fans av post-apokalyptiske temaer.
  6. Far Cry 3 Blood Dragon har RPG-elementer som lar deg utvikle karakteren din og oppgradere våpnene dine.
  7. Far Cry 3 Blood Dragon er en levende og spennende opplevelse som ikke vil etterlate noen spillere likegyldige.



Egendommer:




Far Cry 3 Blood Dragon er et veldig morsomt og vanedannende spill som lar deg stupe inn i fremtidens unike atmosfære.

Far Cry 3 Blood Dragon-spillet er fullt av action og uvanlige karakterer, noe som gjør det veldig interessant og vanedannende.

Grafikken og lyden i Far Cry 3 Blood Dragon er på et høyt nivå, noe som skaper en unik atmosfære og lar deg stupe inn i spillverdenen.

Spillingen i Far Cry 3 Blood Dragon er veldig variert og interessant, og du vil ikke stoppe før du har fullført alle nivåene.

Handlingen til Far Cry 3 Blood Dragon er interessant og spennende, og du vil ikke kunne rive deg løs fra skjermen før du finner ut hva som skjer videre.

Far Cry 3 Blood Dragon er et spill som passer for både erfarne spillere og nybegynnere.

Far Cry 3 Blood Dragon er en flott måte å tilbringe tid med venner eller alene på, og nyte vanedannende spilling og unik atmosfære.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.8
(121)