Fairy Fencer F STEAM NØKKEL REGION FRI GLOBAL ?

https://store.steampowered.com/app/347830/Fairy_Fencer_F/

STEAM REGION FREE GLOBAL-nøkkelen for spillet Fairy Fencer F er tilgjengelig for alle. For lenge siden utkjempet den onde guden og gudinnen en krig med hverandre og, som er like i makt, ble de beseglet i en annen verden... Nå finner en lat ung mann ved navn Fang seg selv en nøkkelfigur i denne krigen, noe han virkelig gjør' Jeg vil ikke takle, men skjebnen kaller ham til dette uvanlige rollespillet!

Hovedtrekkene:

Flere blink og farger! Fekternes og feenes verden oppdateres grafisk til 1080p! Det har aldri sett så bra ut!

En motvillig helt virkelig! Med en helt som er mer interessert i neste måltid og en eventyrpartner som ikke vil ha noe, er denne historien om å redde verden fylt med gal humor!

Høyspenning! Øk stressnivået ditt i kamp ved å håndtere og motta skade. Jo høyere den er, jo mer skade vil du gjøre. Når den når et høyt nok nivå, kan du kombinere med feen din for å lage en superkraftig form!

Feens skjebne! Finn feer for å bli med deg på oppdraget ditt - bare de kan gi deg spesielle evner, og ved å nivåere dem opp vil du også øke din innflytelsesradius i... forme verden! Trekk ut furier fra gudinnen og den onde guden og plasser feene dine i dem. Du kan deretter feste disse furiene på verdenskartet for nye effekter i fangehull i nærheten, for eksempel økt erfaring eller skiftende fiender - men vær forsiktig, ikke alle effekter er gode!

Ved å laste ned basisspillet vil du motta følgende DLC-pakker: Fairy Fencer F Starter Pack, som inkluderer følgende pakker: Starter Synthesis Pack, Emergency Pack og Rare Material Assortment. Shukesoo Tower Secrets Fairy Fencer F-pakke som inkluderer Shukesoo Tower Secrets 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8.* *Når den er aktivert, kan ikke denne DLC-en deaktiveres. Deaktivering kan føre til ustabilitet i programmet og muligens føre til at spillet krasjer. Før du aktiverer, sørg for at du vil beholde innholdet gjennom hele spillet.

"Fairy Fencer F" er et morsomt RPG tilgjengelig i den digitale butikken, levert som et digitalt produkt med en vakker HTML-design. Du vil motta en STEAM REGION FREE GLOBAL nøkkel for dette spillet, noe som betyr at det er tilgjengelig for alle brukere. I spillet vil du finne deg selv involvert i en eldgammel krig mellom en ond gud og en gudinne som har blitt beseglet i en annen verden. Du spiller som en lat ung mann ved navn Fang, som, til tross for sin motvillige deltakelse, blir en nøkkelfigur i denne krigen. Dette spillet har fantastisk grafikk, massevis av humor og interessante karakterer, og mange muligheter til å utvikle karakteren din og dine allierte. Ved hjelp av feenes evner kan du øke innflytelsesnivået ditt på spillverdenen, samt nyte nye effekter i fangehull i nærheten. I tillegg vil du ved å laste ned basisspillet få tilgang til to DLC-pakker som vil legge til enda flere funksjoner og innhold til spillet.


***


Fairy Fencer F er et dataspill i RPG-sjangeren som er tilgjengelig gjennom Steam-plattformen. Ved å kjøpe STEAM KEY REGION FREE GLOBAL, mottar du en aktiveringsnøkkel som lar deg laste ned og spille dette spillet i alle regioner i verden.

Handlingen i spillet Fairy Fencer F forteller om krigen mellom den onde guden og gudinnen, som ble beseglet i en annen verden. Hovedpersonen i spillet, Fang, finner seg dratt inn i denne krigen, selv om han ikke ønsker det. Han må kjempe mot monstre, finne og frigjøre eventyrånder og bruke evnene deres til å forbedre karakteren hans og forandre verden rundt ham.

I Fairy Fencer F kan du øke spenningsnivåene dine ved å håndtere og motta skade i kamp for å lage superkraftige former når de kombineres med feene dine. Du kan også finne feer som vil bli med deg på reisen din og hjelpe deg i kamp.

Nøkkelfunksjonene til Fairy Fencer F inkluderer forbedret 1080p-grafikk, en humoristisk historie, muligheten til å forandre verden ved hjelp av eventyrånder og deres evner, og inkluderingen av to DLC-pakker: Beginner's Pack og Secrets of Shukesoo's Tower Pack.

For å aktivere nøkkelen må du laste ned og installere Steam, logge på kontoen din eller registrere en ny og velge alternativet "Aktiver via Steam...". Skriv deretter inn nøkkelen mottatt etter betaling for å begynne å spille Fairy Fencer F.


***


  1. Et utmerket spill med et underholdende plot og et interessant kampsystem. Jeg anbefaler!
  2. Imponerende grafikk og musikk, samt vanedannende spilling. Absolutt verdt et forsøk.
  3. Spennende rollespill med dynamiske kamper og spennende oppdrag. Jeg likte det virkelig!
  4. En godt designet verden og interessante karakterer som holder deg fanget av spillet i mange timer.
  5. Fairy Fencer F er et godt valg for fans av japanske rollespill. Nyt et spennende eventyr!
  6. Spillet har mange alternativer for å tilpasse og forbedre karakterene dine, noe som gjør det enda mer interessant.
  7. Et stort antall oppdrag og oppgaver som ikke lar deg kjede deg og vil hjelpe deg å kaste deg ut i det spennende spilluniverset.



Egendommer:




Et utmerket spill med et interessant plot og vakker grafikk, jeg anbefaler det til alle JRPG-fans.

Fairy Fencer F er det fans av spill med RPG-elementer og anime-stil trenger.

Veldig vanedannende spill med flott karakterdesign og musikk.

Spillet er fullt av driv og eventyr, hver kamp er en egen nytelse!

Fairy Fencer F er et godt valg for japanske RPG-fans, spesielt hvis du elsker anime-stil.

Spillet har mange plottvendinger, noe som gjør det uforutsigbart og spennende.

Grafikken og lydsporet er på topp, dette er et spill av virkelig høy kvalitet.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.8
(121)