ESET Mobile Security for Android 1 års global nøkkel

Produktbeskrivelse Kampanjepris kun i dag! Antall nøkler er begrenset! Aktiveringsnøkkelen for ESET Mobile Security for Android gir 1 års garanti for 1 enhet! Merk følgende! Varene leveres umiddelbart etter betaling! 100 % aktivering første gang! Lisensen utløper ikke og krever ikke ytterligere manipulasjoner! 1 nøkkel = 1 eier! Omfattende beskyttelse for mobiltelefoner og nettbrett. ESET NOD32 Mobile Security for Android er en antivirusløsning som lar deg fritt bruke Internett til å kommunisere, jobbe, handle og ha det gøy uten å bekymre deg for virus, ondsinnede applikasjoner og uredelige transaksjoner. Fordeler:

  • Antivirus - beskyttelse mot alle typer skadelig programvare.
  • Mobil Antispam - filtrering av samtaler og SMS.
  • Tyverisikring – søk etter tapte enheter og beskytt data.
  • Sjekke sikkerheten til enheten og appene dine.
  • Anti-phishing - beskyttelse av nettbaserte betalinger og personlige data (støtte for Chrome, Firefox, Opera, Operamini, Dolphin-nettlesere).
  • Applikasjonslås – tilgang til apper vil være begrenset, selv når enheten er ulåst.
  • Sikkerhetsrapport - en omfattende oversikt over bruken og statistikken til beskyttelsesmoduler.
  • Hjemmenettverk – viser enheter koblet til Wi-Fi-ruteren og skanner hjemmenettverket for sårbarheter.
  • Skanner USB-stasjoner – skanner eksterne USB-stasjoner koblet til enheten for skadelig programvare.

ESET NOD32 Mobile Security er #1 antivirus for Android-enheten din! For å forenkle aktiveringsprosedyren, leveres nøkkelen i registrert form med aktivering tilgjengelig på enheten (i programmet)! Reaktivering (registrering) av nøkkelen på nettsiden er ikke tilgjengelig. Produktet er ikke for videresalg! Kampanjepris kan kun kjøpes i dag! Ikke gå glipp av sjansen din! Del med venner: Vkontakte Facebook Twitter

ESET Mobile Security for Android

1 års global nøkkel

ESET Mobile Security for Android er en pålitelig og effektiv antivirusløsning for din Android-mobilenhet. Med den kan du fritt bruke Internett til kommunikasjon, arbeid, shopping og underholdning uten å bekymre deg for virus, ondsinnede applikasjoner og uredelige transaksjoner.

Den globale nøkkelen gir deg muligheten til å bruke ESET Mobile Security på én enhet i 1 år. Det er ingen grunn til å bekymre deg for en tapt lisens eller ytterligere manipulasjoner for å gjenopprette den - 100 % aktivering er garantert første gang.

Fordeler med ESET Mobile Security:

  • Antivirus - beskyttelse mot alle typer skadelig programvare.
  • Mobil Antispam - filtrering av samtaler og SMS.
  • Tyverisikring – søk etter tapte enheter og beskytt data.
  • Sjekke sikkerheten til enheten og appene dine.
  • Anti-phishing - beskyttelse av nettbaserte betalinger og personlige data (støtte for Chrome, Firefox, Opera, Operamini, Dolphin-nettlesere).
  • Applikasjonslås – tilgang til apper vil være begrenset, selv når enheten er ulåst.
  • Sikkerhetsrapport - en omfattende oversikt over bruken og statistikken til beskyttelsesmoduler.
  • Hjemmenettverk – viser enheter koblet til Wi-Fi-ruteren og skanner hjemmenettverket for sårbarheter.
  • Skanner USB-stasjoner – skanner eksterne USB-stasjoner koblet til enheten for skadelig programvare.

Ikke gå glipp av muligheten til å kjøpe ESET Mobile Security for Android til en kampanjepris - antall nøkler er begrenset!

ESET Mobile Security for Android er en pålitelig og effektiv antivirusløsning for mobile enheter som kjører Android-operativsystemet. Den globale nøkkelen lar deg bruke programmet på én enhet i 1 år. Denne nøkkelen gir omfattende beskyttelse for din mobiltelefon eller nettbrett, inkludert beskyttelse mot alle typer skadelig programvare, anrops- og SMS-filtrering, tapt enhetslokalisering og databeskyttelse, enhets- og applikasjonssikkerhetssjekk, online betaling og beskyttelse av personopplysninger, applikasjonsblokkering, sikkerhetsrapport , viser enheter koblet til Wi-Fi-ruteren, skanner hjemmenettverket ditt for sårbarheter og skanner USB-stasjoner for skadelig programvare.

Kampanjeprisen er kun gyldig i dag, antall nøkler er begrenset, så ikke gå glipp av sjansen til å kjøpe ESET Mobile Security for Android til en rimelig pris. Varene utstedes umiddelbart etter betaling, og 100 % aktivering er garantert første gang. Lisensen utløper ikke og krever ikke ytterligere manipulasjoner. Én nøkkel kan bare brukes på én enhet.

Vær oppmerksom på at produktet ikke er for videresalg, og nøkkelen leveres i registrert form med aktivering tilgjengelig på enheten (i programmet). Reaktivering (registrering) av nøkkelen på nettsiden er ikke tilgjengelig.

ESET Mobile Security for Android er en pålitelig og effektiv antivirusløsning for din Android-mobilenhet. Det gir omfattende beskyttelse for enheten din mot virus, skadelig programvare, og beskytter også dataene dine mot tyveri og svindel.

Den globale nøkkelen gir deg muligheten til å bruke ESET Mobile Security på én enhet i 1 år. I dette tilfellet er det ingen grunn til å bekymre seg for en tapt lisens eller ytterligere manipulasjoner for å gjenopprette den - 100 % aktivering er garantert første gang.

Fordeler med ESET Mobile Security inkluderer: antivirusbeskyttelse mot alle typer skadelig programvare, anrops- og SMS-filtrering, tapt enhetslokalisering og databeskyttelse, enhets- og appsikkerhetssjekk, online betaling og beskyttelse av personlige data, appblokkering, sikkerhetsrapport og skanning av USB stasjoner og hjemmenettverk for sårbarheter.

For brukerens bekvemmelighet leveres nøkkelen i en registrert form med aktivering tilgjengelig på enheten (i programmet), noe som forenkler aktiveringsprosessen. Reaktivering (registrering) av nøkkelen på nettsiden er ikke tilgjengelig.

Vær oppmerksom på at produktet ikke er beregnet for videresalg, og kampanjeprisen er kun gyldig i dag, antall nøkler er begrenset. Ikke gå glipp av muligheten til å kjøpe ESET Mobile Security for Android til en kampanjepris og sikre pålitelig beskyttelse for enheten din!


***


ESET Mobile Security for Android er en omfattende antivirusløsning for å beskytte mobile enheter basert på Android-operativsystemet. Dette produktet gir beskyttelse mot alle typer skadelig programvare, inkludert virus, trojanere, rootkits og andre typer skadelige programmer.

ESET Mobile Security for Android gir også anti-spam, appblokkering, anti-phishing og anti-tyveri funksjoner som gir beskyttelse mot uønskede anrop og meldinger, samt enhetstyveribeskyttelse og databeskyttelse.

Med dette produktet kan du også sjekke sikkerheten til enheten og applikasjonene dine, skanne USB-stasjoner for skadelig programvare og skanne hjemmenettverket ditt for sårbarheter.

Dette produktet har en global nøkkel i 1 år for 1 enhet og garanterer maksimal beskyttelse mot skadelig programvare og andre trusler. Nøkkelen leveres i registrert form med aktivering tilgjengelig på enheten, noe som forenkler aktiveringsprosedyren. Et begrenset antall nøkler er kun tilgjengelig til en kampanjepris i dag. Produktet er ikke beregnet for videresalg.


***


  1. ESET Mobile Security er et godt valg for å beskytte Android-enheten din.
  2. Jeg er fornøyd med kjøpet av en ESET Mobile Security-nøkkel for et år – programmet fungerer feilfritt.
  3. Med ESET Mobile Security på min Android-enhet føler jeg meg rolig og beskyttet.
  4. Den enkle installasjonen og bruken av ESET Mobile Security er en sann nytelse.
  5. Med ESET Mobile Security er telefonen min beskyttet mot virus, spam og andre trusler.
  6. En god kombinasjon av pris og kvalitet er akkurat det ESET Mobile Security tilbyr.
  7. ESET Mobile Security er det pålitelige valget for å beskytte Android-enheten din for året som kommer.
  8. Med ESET Mobile Security har jeg ingen sikkerhetsproblemer når jeg bruker Internett på telefonen min.
  9. Jeg ble positivt overrasket over ytelsen til ESET Mobile Security - programmet reduserer ikke hastigheten til enheten.
  10. ESET Mobile Security One Year Key holder Android-enheten din trygg i lang tid.




Egendommer:




ESET Mobile Security er et godt valg for de som ønsker å holde Android-enheten sin trygg mot virus og andre trusler.

Med ESET Mobile Security føler jeg meg trygg når jeg vet at mine personlige data er beskyttet på Android-enheten min.

Det enkle grensesnittet og raske installasjonen gjør ESET Mobile Security til et ideelt valg for de som ikke vil bruke mye tid på å installere og konfigurere antivirus.

Med ESET Mobile Security på Android-enheten min kan jeg surfe på internett med trygghet og vite at trafikken min er beskyttet mot skadelig programvare.

Med ESET Mobile Security kan jeg nyte spill og apper på Android-enheten min uten å bekymre meg for sikkerheten til dataene mine.

ESET Mobile Security tilbyr et bredt spekter av funksjoner, inkludert antivirusbeskyttelse, anti-phishing-beskyttelse og mer, noe som gjør det til et nyttig verktøy for å beskytte Android-enheten din.

Jeg er veldig fornøyd med ESET Mobile Security, som gir pålitelig beskyttelse for Android-enheten min mot virus og andre trusler.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.5
(82)