Drakoni? AUTOLEVERING STEAM GIFT RU

Våre Steam-gaver er tilgjengelige for automatisk levering online 24/7. Rett etter betaling, skriv inn lenken til kontoen din, godta invitasjonen og vi sender deg en gave til spillet eller tillegget på Steam. Etter dette vil gaven forbli hos deg for alltid, men den kan ikke legges til inventaret ditt, bare til biblioteket til Steam-kontoen din.

Vær oppmerksom på at vi kun sender gaver til kontoer registrert i Russland og med priser i rubler. Det er også viktig å sørge for at IP-adressen din er i Russland og at regionen til Steam-kontoen din er oppført som "Russland". Vi sender ikke gaver til CIS-landene/Ukraina, Hviterussland og andre land bortsett fra Russland.

Hvis du har problemer med kjøpet, kan du alltid kontakte oss via nettchat eller Telegram. Vær oppmerksom på instruksjonene for hvordan du får en kobling til Steam-kontoen din.

Draconia er et morsomt spill tilgjengelig for kjøp i vår digitale butikk. Vi tilbyr automatisk levering av gaver på Steam i den russiske regionen, noe som lar deg få tilgang til spillet umiddelbart.

Gavene våre på Steam er av høy kvalitet og rask levering. Vi garanterer at du vil motta et fullverdig spill som vil forbli i Steam-biblioteket ditt for alltid. Vær oppmerksom på at gaver ikke kan legges til beholdningen din, men de vil være tilgjengelige for spill på kontoen din.

Vi ber deg om å sjekke regionen til Steam-kontoen din og sørge for at den er oppført som "Russland", og at prisene for spill er angitt i rubler. Vi sender kun gaver til kontoer registrert i Russland og sender dem ikke til CIS-landene/Ukraina, Hviterussland og andre land.

Hvis du har problemer med kjøpet, er vår online chat og Telegram alltid tilgjengelig for kommunikasjon. Vi er klare til å hjelpe deg med å løse eventuelle spørsmål og sørge for en hyggelig og trygg handleopplevelse.

Farming Simulator 22 er et simuleringsspill som lar spilleren bli en ekte bonde og administrere sin egen gård. Hvis du er en fan av simuleringsspill, drømmer om å bli tidenes største bonde, eller leter etter et rolig og fredelig spill som lar deg slappe av, så er Farming Simulator 22 et godt valg for deg.

Dette er allerede den niende delen av den verdenskjente serien, som inneholder mange forbedringer. Hvis det allerede var en utfordrende oppgave å administrere en gård, vil du nå bli møtt med skiftende værforhold. Kom opp med strategien din slik at gården din kan overleve hver sesong.

Vinteren virker som en vanskelig prøve for bøndene, men drivhusene kommer til unnsetning. Når værforholdene blir ugunstige, kan du fortsatt tjene penger på å dyrke grønnsaker og andre planter i et drivhus. Takket være nye produksjonskjeder, tilbyr spillet deg nye måter å utvikle din sommerhyttevirksomhet på.

En av hovedtrekkene til Farming Simulator 22 er bier. Nå kan du bygge dine egne bikuber og få honning, som du kan selge til lokalbefolkningen eller bruke i en kornfabrikk. Tilstedeværelsen av bier på gården din vil også forbedre mengden av innhøstingen din.

Du vil motta nøkkelen for å aktivere spillet i form av en digital nøkkel, som vil vises på skjermen etter betaling, og også leveres til din e-post. Dette er en nøkkel for Steam-plattformen og passer for alle regioner (Region Free). Alt i alt, hvis du vil oppleve livet til en ekte bonde og utvide virksomheten din, vil Farming Simulator 22 være et godt valg for deg.


***


Draconia er et spill på Steam-plattformen som kan kjøpes i formatet av en gavenøkkel (Steam Gift) med en regional restriksjon til Russland. Ved kjøp av et produkt vil du motta en lenke til din Steam-konto, hvor gavenøkkelen sendes automatisk etter betaling. Denne nøkkelen lar deg skaffe spillet eller utvidelsen permanent, som vil forbli i Steam-spillbiblioteket ditt. Det er verdt å merke seg at en gavenøkkel ikke kan legges til beholdningen din, den kan bare brukes til å legge til Steam-kontoens spillbibliotek. Før du kjøper, sørg for at regionen til Steam-kontoen din er angitt som Russland, og at alle priser i Steam-butikken vises i rubler. I tilfelle feil ved kjøp, kan du kontakte selgeren via nettchat eller Telegram for å løse problemet.


***


  1. Draconia er et godt valg for RPG-elskere! Praktisk automatisk levering av Steam Gift RU lar deg raskt begynne å spille.
  2. Jeg ble positivt overrasket over leveringshastigheten til Steam Gift RU for Draconia. Spillet viste seg å være veldig interessant og spennende.
  3. Draconia er et godt valg for alle som elsker fantasy og eventyr. Og automatisk levering av Steam Gift RU gjorde kjøpsprosessen så praktisk som mulig.
  4. Jeg kjøpte Draconia gjennom Steam Gift RU auto-levering og ble positivt overrasket over kvaliteten på spillet. Hun svarte helt til forventningene mine!
  5. Draconia er et spill som alle fans av sjangeren bør prøve. Automatisk levering av Steam Gift RU lar deg raskt og enkelt begynne å spille.
  6. Jeg har hatt lyst til å prøve spillet Draconia i lang tid og var glad for at jeg kunne kjøpe det gjennom Steam Gift RU auto-levering. Spillet viste seg å være veldig interessant og spennende.
  7. Draconia er et utmerket valg for alle som ønsker å kaste seg inn i en fantasiverden og gå gjennom et spennende oppdrag. Steam Gift RU automatisk levering gjør det raskt og enkelt å begynne å spille.



Egendommer:




CarX Drift Racing Online er et utrolig vanedannende racingspill som lar deg nyte drifting online.

Utmerket grafikk, fantastisk lyd og enkelt grensesnitt gjør CarX Drift Racing Online til en av de beste i sin sjanger.

Spillet har mange moduser og innstillinger, som lar hver spiller tilpasse spillingen etter eget ønske.

En spennende flerspillermodus lar deg konkurrere med spillere fra hele verden og vise frem kjøreferdighetene dine.

CarX Drift Racing Online har et stort utvalg av biler, hver med sine egne unike egenskaper og tilpasningsmuligheter.

Spillet har intuitive kontroller som lar deg umiddelbart fordype deg i spillingen og begynne å nyte drifting.

Nettmodusen lar spillere slå seg sammen og rase sammen, noe som gjør spillet enda mer spennende.

CarX Drift Racing Online er en flott måte å tilbringe tid med venner på nettet mens du nyter spennende racing.

Spillet blir stadig oppdatert og supplert med nye funksjoner, noe som gjør det enda mer interessant og mangfoldig.

CarX Drift Racing Online er et spill som både erfarne sjåfører og nykommere i racingsimulatorverdenen vil like.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)