Divine Knockout (DKO) ? (XBOX Key/Europe)

Umiddelbart etter betaling vil du motta en lisensnøkkel for spillet "Divine Knockout (DKO)" for aktivering på XBox. Spillplattform: XBox Series X|S eller XBox One

Dette produktet har regionale restriksjoner og er egnet for aktivering KUN i europeiske land.

Tilleggsinformasjon

  • Slik aktiverer du:
  1. Fra Xbox-hovedmenyen, gå til Microsoft Store.
  2. Når du blir bedt om det, logger du på med den samme kontoen du spiller innholdet med.
  3. Fra venstre sidelinjemeny i butikken, marker og velg Aktiver ved å bruke A-knappen på den trådløse kontrolleren.
  4. Skriv inn koden når du blir bedt om det, og klikk deretter på Neste for å bekrefte.
  5. Hvis nedlastbart innhold er tilgjengelig, starter nedlastingen i delen Mine spill og apper i køen din. - enten -
  1. I en nettleser går du til redeem.microsoft.com.
  2. Skriv inn den 25-sifrede koden, velg Neste og følg instruksjonene.

VIKTIG:

  1. Gratis garantiperiode etter kjøp 1 time! Hvis du ikke er fornøyd med garantien, vennligst ikke kjøp!
  2. Alle varer i butikken er hentet fra partneres andeler, butikkeieren er ikke ansvarlig hvis partneren endrer betingelsene for aktivering av produktet eller egenskapene til produktet. Ved å kjøpe et produkt fra denne butikken godtar du disse vilkårene.

Umiddelbart etter betaling vil du motta en unik lisensnøkkel for å aktivere spillet "Divine Knockout (DKO)" på XBox. Spillplattformen støtter XBox Series X|S eller XBox One. Vær imidlertid oppmerksom på at dette produktet er regionalt begrenset og kan bare aktiveres i europeiske land.

Følg instruksjonene nedenfor for å aktivere spillet:

  1. Gå til Microsoft Store fra Xbox-hovedmenyen.
  2. Logg på med samme konto som du spiller innholdet med.
  3. Fra venstre sidelinjemeny i butikken, marker og velg Aktiver ved å bruke A-knappen på den trådløse kontrolleren.
  4. Skriv inn koden når du blir bedt om det, og klikk deretter på Neste for å bekrefte.
  5. Hvis nedlastbart innhold er tilgjengelig, starter nedlastingen i delen Mine spill og apper i køen din. Den andre metoden er å gå til redeem.microsoft.com i nettleseren, skriv inn den 25-sifrede koden, velg Neste og følg instruksjonene.

Det er viktig å vurdere to punkter: garantiperioden etter kjøpet er 1 time. Sørg for at du er fornøyd med garantivilkårene før du kjøper. I tillegg er alle produkter i butikken hentet fra partnerkampanjer, og butikkeieren er ikke ansvarlig for endringer i vilkårene for aktivering av produktet eller dets egenskaper av partneren. Ved å kjøpe et produkt fra denne butikken godtar du disse vilkårene.

Divine Knockout (DKO)

Divine Knockout (DKO) er et vanedannende spill som lar deg oppleve spennende kamper på Xbox. Kjemp med vennene dine og andre spillere online og bevis din overlegenhet i spektakulære kamper.

Dette produktet er tilgjengelig som et digitalt produkt og leveres som en lisensnøkkel for aktivering på XBox Series X|S eller XBox One spillplattform. Vær imidlertid oppmerksom på at dette produktet har regionale restriksjoner og kan bare aktiveres i europeiske land.

For å aktivere spillet må du følge instruksjonene som følger med lisensnøkkelen. Aktivering gjøres gjennom Microsoft Store eller ved å taste inn en 25-sifret kode på redeem.microsoft.com.

Vær oppmerksom på at garantiperioden etter kjøp er 1 time. I tillegg er alle produkter i butikken hentet fra partnerkampanjer, og butikkeieren er ikke ansvarlig for endringer i vilkårene for aktivering av produktet eller dets egenskaper av partneren. Ved å kjøpe et produkt fra denne butikken godtar du disse vilkårene.

Divine Knockout (DKO) er et spennende spill som kommer som et digitalt produkt sammen med en lisensnøkkel for aktivering på XBox Series X|S eller XBox One spillplattform. Vær imidlertid oppmerksom på at dette produktet har regionale restriksjoner og kan bare aktiveres i europeiske land.

For å aktivere spillet må du gå til Microsoft Store fra Xbox-hovedmenyen og logge på med samme konto som du spiller innholdet med. Deretter, i venstre sidelinje-menyen i butikken, må du markere og velge "Aktiver" ved å bruke A-knappen på den trådløse kontrolleren. Når du er ferdig, skriv inn koden når du blir bedt om det, og klikk deretter på Neste for å bekrefte. Hvis nedlastbart innhold er tilgjengelig, starter nedlastingen i delen Mine spill og apper i køen din.

Du kan også aktivere spillet gjennom redeem.microsoft.com ved å taste inn den 25-sifrede koden og følge instruksjonene.

Vær oppmerksom på at garantiperioden etter kjøp er 1 time. I tillegg er alle produkter i butikken hentet fra partnerkampanjer, og butikkeieren er ikke ansvarlig for endringer i vilkårene for aktivering av produktet eller dets egenskaper av partneren. Ved å kjøpe et produkt fra denne butikken godtar du disse vilkårene.


***


Divine Knockout (DKO) er et videospill tilgjengelig for aktivering på Xbox Series X|S- eller Xbox One-spillplattformene i Europa-regionen. Etter betaling vil du motta en lisensnøkkel for å aktivere spillet. For å aktivere nøkkelen må du logge på Microsoft Store med samme konto som du bruker til å spille av innholdet og angi aktiveringskoden. Spillet har regionale restriksjoner og kan bare aktiveres i europeiske land. Det er viktig å merke seg at garantiperioden kun er 1 time etter kjøpet, så du bør tenke deg godt om før du kjøper. Produktet er hentet fra partneres kampanjer, og butikkeieren er ikke ansvarlig for endringer i aktiveringsbetingelser eller produktegenskaper fra partnere. Ved å kjøpe dette produktet godtar du disse vilkårene.


***


  1. Divine Knockout er et spennende spill som lar deg fordype deg fullt ut i boksingens verden. Jeg elsker grafikken og lyden!
  2. Dette er et av de beste sportssimuleringsspillene jeg noen gang har spilt! Divine Knockout har alt du trenger for en ekte bokseopplevelse.
  3. Med fantastisk grafikk og vanedannende gameplay er Divine Knockout et spill du ikke vil gå glipp av, spesielt hvis du er en boksefan.
  4. Hvis du leter etter et boksespill som virkelig får deg til å føle at du er en del av ringen, så er Divine Knockout akkurat det du trenger! Jeg anbefaler henne på det sterkeste til alle.
  5. Divine Knockout er ikke bare et flott spill for boksefans, men også en fin måte å forbedre ferdighetene og forståelsen av bokseteknikker på.
  6. Flott spilling, fantastisk grafikk og en overbevisende historie gjør Divine Knockout til et av de beste boksespillene på Xbox.
  7. Jeg ble overrasket over hvor realistisk og spennende atmosfæren til en ekte boksekamp ble gjenskapt i Divine Knockout. Det er virkelig utrolig!



Egendommer:




Divine Knockout er en spennende digital merchandise som vil imponere enhver Xbox-actionspiller.

DKO er et utmerket valg for de som ønsker å kaste seg ut i en spennende spillverden med utrolig grafikk og dynamisk spilling.

Med DKO på Xbox kan du nyte høykvalitets lyd og musikk som vil fordype deg fullstendig i spillingen.

Divine Knockout er et virkelig morsomt spill som vil få deg til å føle deg som en ekte helt.

DKO er et spill som ikke lar deg kjede deg og vil gi deg mye adrenalin og følelser.

Moderne grafiske effekter i DKO skaper en unik atmosfære av spillverdenen, som du vil utforske til slutten.

Divine Knockout er et utmerket valg for de som ønsker å kaste seg ut i den spennende verdenen av kampsport og beseire sine rivaler.

DKO er et spill som vil gi deg mange timer med moro og mange følelser.

Divine Knockout er en fin måte å tilbringe tid med venner og konkurrere med hverandre.

Med DKO på Xbox kan du oppleve den virkelige moroa ved å spille og fordype deg i den spennende verdenen av kampsport hjemme.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.7
(108)