Dead Island Definitive Edition. STEAM nøkkel Russland

Aktivering: Steam Region: fungerer fullt ut hvor som helst i verden! Etter aktivering vil den forbli på Steam-kontoen din for alltid! ✅ Språk som støttes: som spesifisert på Steam ⚡ Øyeblikkelig levering via e-post umiddelbart etter betaling! Om dette spillet: Spillet finner sted i juli 2007 på den fiktive øya Banoi, et berømt tropisk feriested som ligger utenfor østkysten av Papua Ny-Guinea, nord for Australia. Det er den største øya i Banoi-øygruppen, som også inkluderer øyene Palanai, Narapela og Amala. De siste årene har Banoi blitt ganske kjent og tett befolket, men mange områder på øya er fortsatt ville, uberørt av den moderne verden. Til tross for at hovedstaden, Moresby, ble grunnlagt av australske nybyggere tilbake i 1895, er de fleste områder av øya dekket av ugjennomtrengelig jungel og har ennå ikke blitt utforsket. Banoi er verdenskjent som stedet for det populære femstjerners luksushotellet Royal Palms Resort, som ofte tiltrekker seg kjendiser. Ikke langt fra Banoi, på en liten øy, omgitt av et minefelt, ligger "Banoi Maximum Security Prison" - et privat anlegg for å holde internasjonale terrorister og kriminelle. Øya har en politistyrke og en egen militærstyrke kalt Banoi Island Defense Force (B.I.D.F.), som er ansvarlig for beskyttelsen og sikkerheten til Banoi. I tillegg bor også aboriginene ved siden av de lokale innbyggerne, på grunn av hvem zombieepidemien startet. Som kannibaler ble mange indianere smittet med Kuru prion-sykdommen, som igjen utviklet seg til det farlige HK-patogenet, overført gjennom bitt og riper, som forårsaket kaos og masseødeleggelse på øya og på tidspunktet for spillets start, nesten hele skjærgårdens befolkning ble ofre for HK-virus. Hovedpersonene, som er immune, må ut av øya. I dette får de hjelp av andre overlevende, som det var ganske mange av på øya; forskere, samt en mystisk mann som kommuniserer med dem via walkie-talkie. Men for å komme seg ut, må heltene gjennom mange farlige og grusomme prøvelser, kjempe mot zombier og andre mutanter og løse komplekse gåter. De vil lete etter måter å kontakte omverdenen på og finne frelse på, men i prosessen vil de måtte møte mange hindringer og farer.

Spillet du snakker om heter "Dead Island". Den ble utviklet av Techland og utgitt i 2011 for plattformene PC, Xbox 360 og PlayStation 3. «Dead Island» er en kombinasjon av rollespill og førstepersons skytespill, og tilbyr en åpen verden for å utforske hvor spillere kan fullføre oppdrag, samle ressurser, lag våpen og kjempe mot fiender.

Spillet har en rekke utvidelser og oppfølgere, inkludert Dead Island: Riptide, Dead Island: Epidemic og Dead Island 2, men den siste har blitt forsinket på ubestemt tid. "Dead Island" fikk varierte anmeldelser fra kritikere og spillere, men til tross for dette klarte den å vinne popularitet på grunn av sitt unike konsept og atmosfære.

Velkommen til den digitale varebutikken! Fra oss kan du kjøpe Dead Island Definitive Edition – en forbedret versjon av det populære spillet om overlevelse på en tropisk øy, som har fått en rekke forbedringer og tillegg.

Dead Island Definitive Edition gir muligheten til å spille det originale spillet og dets utvidelser i høykvalitets 1080p-grafikk og forbedrede teksturer. Du vil kunne fordype deg i den vakre og farlige verdenen på Banoi Island, hvor du må kjempe mot zombier og andre farlige motstandere, fullføre oppdrag, utforske miljøet og samle ressurser for å overleve.

Russland STEAM-nøkkelen lar deg aktivere spillet på Steam-kontoen din i Russland og nyte alle fordelene som denne spilltjenesten gir. Med Dead Island Definitive Edition får du tilgang til tonnevis av prestasjoner, samarbeidsspill og nettfunksjoner som lar deg spille med venner og andre spillere over hele verden.

Kjøp Dead Island Definitive Edition nå og begi deg ut på en spennende reise gjennom den farlige øya Banoi, hvor du må kjempe for livet ditt i en verden full av zombier!

Vi presenterer for deg et unikt digitalt produkt - en modell av et P36 damplokomotiv med to vogner, laget spesielt for spillet Minecraft. Denne modellen er et julenissetog og er utstyrt med en forhåndsinstallert Immersive Railroading-mod, som lar deg styre toget og lage dine egne jernbaneruter.

I tillegg har P36 Steam Locomotive-modellen et vakkert design på butikkens html-side, som demonstrerer alle funksjonene til denne modellen, inkludert biler, dekorative elementer og mange andre detaljer. Dette produktet er ideelt for Minecraft-elskere og jernbanefans.

Våre digitale produkter er kompatible med alle versjoner av Minecraft og Immersive Railroading, slik at du kan nyte spillet når som helst, uten begrensninger. Ikke gå glipp av muligheten til å kjøpe dette unike produktet og gi deg selv og vennene dine gleden av å spille Minecraft!


***


Dead Island Definitive Edition er en gjenutgivelse av det populære spillet Dead Island, som ble utgitt i 2011. Spillet ble utviklet av Techland studio og utgitt av Deep Silver. I Dead Island Definitive Edition-spillere må prøve å overleve på den tropiske øya Banoi, som er oppslukt av en zombieepidemi. Hovedpersonene er immune mot viruset og må rømme øya gjennom vanskeligheter og prøvelser, som å bekjempe horder av vandøde, plyndrere, forurensede strender og jungel. Spillerne får muligheten til å velge én av fire karakterer, som hver har unike ferdigheter og evner.

Dead Island Definitive Edition inkluderer forbedret grafikk og alt tilleggsinnholdet som er utgitt for det originale spillet, inkludert utvidelsespakkene Bloodbath Arena og Ryder White. Spillet støtter det russiske språket, og aktiveringen utføres gjennom Steam-plattformen. Etter aktivering vil spillet være tilgjengelig på Steam-kontoen din hvor som helst i verden. Aktiveringsnøkkelen er lisensiert og kjøpt fra offisielle distributører. Etter at du har kjøpt nøkkelen, vil du få tilsendt en e-post med nøkkelen og aktiveringsinstruksjoner. Husk at hvis du har problemer med aktivering eller spillet, kan du kontakte selgeren for å løse dem.


***


  1. Et utmerket skytespill med en unik atmosfære og spennende spilling!
  2. Dead Island Definitive Edition er den sanne legemliggjørelsen av zombie-apokalypse-sjangeren.
  3. Grafikken og lyden er på høyeste nivå, og skaper en unik atmosfære av frykt og gru.
  4. Et spennende plot som ikke lar deg rive deg løs fra spillet helt til slutten.
  5. Spillet tilbyr et stort utvalg av våpen og måter å bekjempe zombier på, alle vil finne noe de liker.
  6. Dead Island Definitive Edition er en ekte gave til fans av sjangeren; de vil ikke bli skuffet.
  7. Spillet byr på et stort antall interessante og uventede øyeblikk som vil holde spilleren i spenning gjennom hele gjennomspillingen.
  8. En utmerket samarbeidsmodus som lar deg leke med venner og drepe zombier sammen.
  9. Dead Island Definitive Edition er et spill som ikke lar deg bli lei og sliten, det vil alltid være noe nytt og interessant i det.
  10. Spillet er en av de beste representantene for zombieapokalypse-sjangeren, som definitivt vil appellere til alle som elsker adrenalin og action!




Egendommer:




Et veldig kult spill med spektakulær grafikk og en spennende historie.

Dead Island Definitive Edition er et ekte zombie-overlevelsesmesterverk.

Spillet lever fullt ut opp til navnet sitt - det er virkelig dødt fordi du ikke vil kunne rive deg løs fra det.

Dead Island Definitive Edition er en flott mulighet til å stupe inn i zombieapokalypsens verden og overvinne frykten din.

Utrolig kult spill med dynamisk spilling som ikke lar deg kjede deg.

Dead Island Definitive Edition er det perfekte spillet for overlevelses- og zombieelskere.

Et utmerket valg for de som leter etter et spektakulært og vanedannende spill med spektakulær grafikk og en interessant historie.

Dead Island Definitive Edition er en uforglemmelig opplevelse som vil gi deg ærefrykt.

Spillet rettferdiggjør prisen fullt ut - dette er et ekte funn for alle fans av zombieapokalypsen.

Dead Island Definitive Edition er et spill verdt å prøve hvis du liker skrekk- og overlevelsessjanger.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.3
(56)