Dead Island Definitive Collection (STEAM KEY / GLOBAL)

Denne utgaven er en Steam-nøkkel / REGION-FRI, noe som betyr at det ikke er noen regionale begrensninger og muligheten til å aktivere i alle land i verden. Spillet er tilgjengelig på russisk (teksting + grensesnitt) og engelsk. Spillets utgivelsesdato er 31. mai 2016. Plattform - Windows, region - Region Free (ingen restriksjoner). Utgaven inkluderer følgende spill: Dead Island Definitive Edition, Dead Island: Riptide Definitive Edition, Dead Island Retro Revenge.

For å aktivere nøkkelen må du fullføre følgende trinn:

  1. Last ned og installer Steam fra lenken (hvis den ikke allerede er installert).
  2. Start Steam-klienten.
  3. Opprett en ny konto på Steam eller logg på en eksisterende.
  4. Gå til "Spill"-delen og velg "Aktiver på Steam".
  5. Skriv inn den kjøpte aktiveringsnøkkelen.
  6. Etter dette vil spillet vises i listen over spillene dine, og du kan installere det.

Dead Island Definitive Collection (STEAM KEY / GLOBAL)

Produktbeskrivelse

Dead Island Definitive Collection er en pakke med tre spill som inkluderer:

Du vil få muligheten til å stupe inn i zombieapokalypsens verden, hvor du må kjempe for å overleve ved å bruke alle dine ferdigheter og ressurser. Forbedret grafikk og nye spillfunksjoner lar deg fordype deg fullt ut i atmosfæren til spillet.

Dead Island Definitive Collection er tilgjengelig i STEAM KEY / GLOBAL digital nøkkelformat, noe som betyr at det ikke er noen regionale begrensninger og kan aktiveres hvor som helst i verden på Windows-plattformen.

Aktivering

  1. Last ned og installer Steam-klienten fra den offisielle nettsiden hvis du ikke allerede har installert den på datamaskinen din.
  2. Start Steam-klienten.
  3. Opprett en ny konto på Steam eller logg på en eksisterende.
  4. Gå til "Spill"-delen og velg "Aktiver på Steam".
  5. Skriv inn den kjøpte aktiveringsnøkkelen.
  6. Etter dette vil spillene vises i listen over spill, og du kan laste ned og installere dem.

Dead Island Definitive Collection er et sett med tre spill: Dead Island Definitive Edition, Dead Island: Riptide Definitive Edition og Dead Island Retro Revenge. Spillene er tilgjengelige på Windows-plattformen og har ingen regionale begrensninger, noe som lar deg aktivere dem i alle land i verden. Utgivelsesdatoen for settet er 31. mai 2016. Spillene inneholder russiske undertekster og grensesnitt, samt engelsk.

Dead Island Definitive Collection er et zombie-skytespill med RPG-elementer der spillere må kjempe for å overleve på en øy bebodd av horder av levende døde. Forbedret grafikk og nye spillfunksjoner vil hjelpe deg å fordype deg fullt ut i spillets atmosfære.

For å aktivere nøkkelen, må du laste ned og installere Steam, skriv inn den kjøpte aktiveringsnøkkelen i delen "Aktiver på Steam", hvoretter spillene vises i listen over spillene dine og de kan lastes ned og installeres på datamaskinen din.


***


Dead Island Definitive Collection (STEAM KEY / GLOBAL) er et action RPG-dataspill med overlevelseselementer der spillere befinner seg på en tropisk øy infisert med et zombievirus. Denne utgaven inkluderer en oppdatert versjon av det originale spillet Dead Island og utvidelsen Dead Island: Riptide, samt alle de utgitte tilleggene og forbedringene til grafikk og lyd.

Spillere kan velge mellom fire karakterer og utforske den store åpne verdenen på øya, kjempe mot zombier og fullføre oppdrag for å overleve. Spillet har en flerspillermodus der opptil fire spillere kan spille i co-op.

Dead Island Definitive Collection lover vanedannende spilling, vakker grafikk og en anspent atmosfære som vil få spillere til å ta til våpen og kjempe for livet i en post-apokalyptisk verden. STEAM KEY / GLOBAL lar deg aktivere spillet på hvilken som helst datamaskin med en Steam-konto fra hvor som helst i verden.


***


  1. Dead Island Definitive Collection er et godt valg for fans av zombieapokalypse og actionspill.
  2. Spillet har en fantastisk atmosfære som vil fordype deg i zombieapokalypsens verden.
  3. Dead Island Definitive Collection tilbyr spennende spilling og mange interessante oppgaver.
  4. Samlingen inkluderer alle tilleggene og forbedringene, noe som gjør spillet enda bedre.
  5. Dead Island Definitive Collection er en fin måte å tilbringe tid med venner i samarbeidsmodus.
  6. Grafikken og lyddesignen er på høyeste nivå, noe som gjør spillet så realistisk som mulig.
  7. Spillet har en rekke våpen og fiender, noe som gjør hver spilløkt unik.
  8. Dead Island Definitive Collection er et spill som vil få deg til å oppleve ekte adrenalin.
  9. Spillet er svært gjenspillbart, siden du kan velge forskjellige karakterutviklingsbaner og spille gjennom spillet i forskjellige stiler.
  10. Dead Island Definitive Collection er et godt valg for alle som leter etter et zombie-apokalypsespill av høy kvalitet.



Egendommer:




Dead Island Definitive Collection er et godt valg for fans av zombieapokalypsen og actionspill.

Dead Island Definitive Collection-spillet vil glede spillere med realistisk grafikk og en interessant historie.

En utmerket samling av spill Dead Island Definitive Collection gir deg muligheten til å nyte et komplett sett med zombie-skytespill.

Dead Island Definitive Collection er en fin måte å tilbringe tid med morsomt og vanedannende spill.

Dead Island Definitive Collection er en uforglemmelig opplevelse for alle som elsker atmosfæriske zombiespill.

Dead Island Definitive Collection-spillet vil glede spillere med en stor mengde innhold og interessant flerspiller.

Dead Island Definitive Collection er et godt valg for de som leter etter et spennende spill med flerspiller og historie.

Game Dead Island Definitive Collection vil imponere fans av actionspill og zombieapokalypse.

Dead Island Definitive Collection er et godt valg for de som ønsker å kaste seg ut i atmosfæren til zombieapokalypsen og slåss med de vandøde.

Spillere som elsker zombie-skytespill vil ikke bli skuffet over Dead Island Definitive Collection med dens vanedannende spilling og interessante historie.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)