Climber: Sky is the Limit | AUTO UTGAVE | RU + ?GAVE

Du kan kjøpe Climber: Sky is the Limit som en Steam-gave. Denne varen vil bli utstedt automatisk hvis du sender lenken til Steam-kontoen din, og ikke til handelskontoen din - dette er veldig viktig! Hvis du legger igjen positive tilbakemeldinger etter betaling, kan du motta en bonus i form av en tilfeldig Steam-spillnøkkel. Vær oppmerksom på at Steam-aktivering bare er egnet for Russland. Hvis du ikke er i Russland, vil du ikke kunne få spillet, så vær forsiktig.

Climber: Sky is the Limit er en overlevelsessimulator med elementer av fjellklatring, hvor du blir en klatrer som erobrer de høyeste fjelltoppene. For å nå målet ditt, må du tydelig planlegge ekspedisjonen, beregne styrken din riktig og vise utholdenhet i å overvinne hindringer som snøstormer, lave temperaturer, isbrudd og snøskred. Hver vei er en ny utfordring. Farlige traverser, vertikale vegger, fjellhyller - dette er bare begynnelsen på hindringene du må møte under ekspedisjonen. For å overleve må du styrke tau, bruke spesialutstyr (klatrestegjern, karabinkroker, isøkser, etc.) og trosse elementene. Overvinn frykten din og overlev snøstormer, farlige avgrunner og isbrudd, klatre i bratte isdekkede vegger, foreta bratte traverser og overvinn steinskred. Planlegg ruten din, sørg for at været passer for overgangen, og velg den optimale veien til toppen.

Å overleve i fjellet er en stor utfordring selv for de beste klatrerne. For å øke sjansene for suksess, ta med nødvendig mengde mat og utstyr. Husk imidlertid at hver gjenstand du tar med deg har sin egen vekt, som tar bort dyrebar styrke under klatringen. Pass på at du ikke tar noe ekstra, men bare det du trenger. Stien til toppen er et kappløp mot tid og vær, og unødvendig utstyr kan bli en hindring i dette farlige maratonløpet. Planlegg alle trinnene dine, tenk på å sette opp teltleirer på trygge steder, slik at du kan gå inn i neste trinn for å nå toppen med gjenopprettet styrke og hvile.

Hvis du legger igjen en positiv anmeldelse, kan du motta en tilfeldig gave av et Steam-spill. For å motta en gave, må du kjøpe spillet fra oss, legge igjen en positiv anmeldelse og skrive "Korrespondanse med selgeren" på produktkvitteringssiden. Vi sender deg en tilfeldig Steam-spillnøkkel innen noen få dager etter at vi har mottatt meldingen.

Jeg håper informasjonen min var nyttig for deg. Ha en fin dag!

Climber: Sky is the Limit

Har du lyst på eventyr og adrenalin? Da er Climber: Sky is the Limit akkurat det du trenger! Dette er en spennende overlevelsessimulator med elementer av fjellklatring, der du vil bli en ekte klatrer og erobre de høyeste toppene.

Forbered deg på alvorlige utfordringer: du må overvinne snøstormer, snøskred, isbrekk og andre hindringer for å nå toppen. Suksessen din vil avhenge av hvor godt du planlegger ruten din, beregner dine styrker og er vedvarende i å overvinne vanskeligheter.

I spillet finner du bratte traverser, vertikale vegger, fjellhyller og andre farer. For å overleve må du bruke klatreutstyr, inkludert stegjern, karabinkroker, isøkser og andre verktøy. Bortsett fra dette, må du styrke tauene og ta mange andre tiltak for å beseire elementene og nå toppen.

I dette spillet er hver vei en ny utfordring. Det krever at du er utholdende, tar raske beslutninger og er villig til å ta risiko. Men hvis du kan takle disse vanskelighetene, vil du få en uforglemmelig opplevelse og unike inntrykk som vil forbli med deg resten av livet.

Gjør livet ditt mer levende og rikt med Climber: Sky is the Limit!

Merk følgende! Aktivering av spillet er bare mulig for Russland.

Gave: Når du kjøper og legger igjen en positiv anmeldelse, vil du motta en tilfeldig nøkkel for Steam-spillet!

Climber: Sky is the Limit er en spennende overlevelsessimulator med elementer av fjellklatring, designet for fans av ekstreme eventyr. I dette spillet kan du føle deg som en ekte klatrer, og erobre de høyeste fjelltoppene. For å nå målet ditt, må du tydelig planlegge ekspedisjonen din, beregne styrken din riktig og vise utholdenhet i å overvinne hindringer som snøstormer, isbrudd og snøskred.

Spillet har bratte traverser, vertikale vegger, fjellhyller og andre farer som du må overvinne ved å bruke klatreutstyr, inkludert stegjern, karabinkroker, isøkser og andre verktøy. Du må også styrke tauene og ta mange andre tiltak for å beseire elementene og nå toppen. I spillet er hver vei en ny utfordring som krever at du er utholdende, tar raske beslutninger og er villig til å ta risiko.

Climber: Sky is the Limit tilbyr uforglemmelige opplevelser og unike opplevelser som vil følge deg hele livet. Og hvis du legger igjen en positiv anmeldelse etter betaling, kan du motta en bonus i form av en tilfeldig nøkkel for Steam-spillet. Vær oppmerksom på at Steam-aktivering bare er egnet for Russland, så vær forsiktig.


***


Climber: Sky is the Limit er et simuleringsspill hvor du blir fjellklatrer og setter ut for å bestige de høyeste fjelltoppene i verden. Du må overvinne mange hindringer, som snøstormer, isbrudd, farlige avgrunner og steinete avsatser. Du må planlegge ruten din, beregne styrken din riktig og bruke spesialutstyr som klatrestegjern, karabinhager og isøkser for å nå toppen.

Du kan kjøpe spillet Climber: Sky is the Limit som en Steam-gave med automatisk levering. For å få spillet må du sende en lenke til Steam-kontoen din, som må være registrert i Russland. Etter betaling kan du også motta en bonus i form av en tilfeldig nøkkel for spillet på Steam hvis du legger igjen en positiv anmeldelse.

Hvis du ønsker å motta en bonus, må du legge igjen en positiv anmeldelse og skrive kommentaren "Jeg vil ha en gave" i "Korrespondanse med selgeren" på nøkkelkvitteringssiden. Gaven vil bli sendt til deg innen 6 timer etter at du har skrevet en kommentar og oppfyller alle vilkårene ovenfor.

Vær oppmerksom på at gaveoverføringsgarantien er gyldig i 14 dager fra betalingsdato. Hvis prisen på spillet endres på Steam i løpet av denne perioden, vil ikke gaven bli sendt, og pengene vil bli returnert til deg med 75 % av beløpet som er betalt.


***


  1. Climber: Sky is the Limit er et flott spill for fans av action- og arkadespill!
  2. Denne digitale gjenstanden er en perfekt gave til venner som elsker spill.
  3. Climber: Sky is the Limit - en spennende klatresimulator!
  4. Spillet har utmerket grafikk og lyd.
  5. Climber: Sky is the Limit er mye moro for hele familien.
  6. Spillet lar deg føle deg som en ekte klatrer uten å forlate hjemmet ditt.
  7. Climber: Sky is the Limit er en fin måte å slappe av på og flykte fra hverdagens bekymringer.
  8. Dette spillet vil definitivt ikke la deg kjede deg!
  9. Climber: Sky is the Limit er det ideelle valget for de som elsker å overvinne vanskeligheter og nå nye høyder.
  10. Et utrolig spennende spill som ikke lar deg kjede deg et minutt!



Egendommer:




Flott spill med vanedannende gameplay!

Vakker grafikk og fengslende lydspor.

En virkelig utfordring for fans av ekstreme spill.

Bare en utrolig følelse av gratis flytur!

En veldig praktisk autodispenseringsmodus lar deg starte spillet umiddelbart.

Et utmerket valg for fans av atmosfæriske og fargerike spill.

Vanedannende spill som ikke slipper taket før på siste nivå.

Et flott spill for alle som liker å teste ferdighetene og reaksjonene sine.

En rekke nivåer og muligheter for å forbedre karakteren gjør spillet enda mer interessant.

Et spennende spill som vil gi mange timer med spennende tidsfordriv.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.2
(43)