Children of Morta (STEAM KEY / RU)

Produkttype: Steam Key (RU) Viktig: Dette produktet kan bare brukes i Russland. I andre regioner vil ikke nøkkelen fungere. Spillspråk: russisk (teksting + grensesnitt) / engelsk Utgivelsesdato: 3. september 2019 Plattform: Windows Region: RU (Russland) Aktivering: Steam

=======================================

Children of Morta er et spennende rollespill om en uvanlig familie av helter. Led Bergson-familien og bekjemp den kommende korrupsjonen ved å utnytte deres styrker og svakheter. Kan du gjøre hva som helst for å redde de du elsker? Spillet foregår i fjerne land, men snakker om enkle, men viktige følelser som kjærlighet, håp, lengsel og tvil.

Du vil dra på eventyr med en uvanlig familie av helter, vokterne av Mount Morta, som er tvunget til å kjempe mot en eldgammel ondskap. Men dette er ikke bare en historie om å redde verden, det er en historie om en familie som holder sammen uansett hva og som er villig til å ofre for å redde de de elsker.

Familien Bergson er klar for kamp. Du vil bli kjent med hver karakter og lære deres unike kampstiler. Heltene strever etter å returnere fred og ro til sine hjemland, og vil oppleve ekte følelser, og du vil se hvordan familien vil endre seg.

Hvert familiemedlem har sin egen historie og unike ferdigheter. Noen foretrekker nærkamp med sverd og dolker, mens andre foretrekker å holde avstand med buer og trollformler. Hver vakt har sin egen kampstil. Velg den med teknikken som passer deg best!

Bestemor Margaret og onkel Ben - en seer og en smed - holder kunnskapen videreført i Bergson-familien fra generasjon til generasjon. De er klare til å støtte sine kjære og fortelle dem om hemmelighetene til Rhea, ånden i landene til Morta. Kunnskapen deres vil tillate deg å forbedre utstyr og grunnleggende egenskaper. Ikke forsøm visdommen til dine forfedre!

Fjellet er sentrum av verden for landsbyboere og andre innbyggere i landene Rhea - et symbol på liv, helse og velstand, vokteren av historie, legender og magi. Du vil gå dypt inn i selve fjellet og avsløre dets hemmeligheter. Vil du være i stand til å finne opprinnelsen til Fel og finne ut hvordan den så ut i disse rolige landene?

Den kommende Fel endrer hele tiden verden, og hver gang vil du utforske nye nivåer og soner fulle av farer og hemmeligheter. Du vil kjempe mot forskjellige typer fiender og sjefer, som hver krever unike strategier og ferdigheter fra deg.

Du vil også kunne forbedre dine ferdigheter og evner, samt skaffe nytt utstyr og våpen for å øke kraften din og bli stadig mer klar til å bekjempe Blight.

Alt i alt er Children of Morta et morsomt eventyr som kombinerer rollespill og actionelementer, flott spilling og en fantastisk historie om en familie som kjemper for å redde verden og deres kjære. Hvis du elsker denne typen spill, vil du garantert like dette spillet.

Children of Morta (STEAM KEY / RU)

Children of Morta (STEAM KEY / RU)

Children of Morta er et spennende rollespill om en uvanlig familie av helter. Led Bergson-familien og bekjemp den kommende korrupsjonen ved å utnytte deres styrker og svakheter. Kan du gjøre hva som helst for å redde de du elsker? Spillet foregår i fjerne land, men snakker om enkle, men viktige følelser som kjærlighet, håp, lengsel og tvil. Produkttype: Steam Key (RU) Spillspråk: Russisk (teksting + grensesnitt) / Engelsk Utgivelsesdato: 3. september 2019 Plattform: Windows Region: RU (Russland) Aktivering: Steam 999 rub. Kjøpe

Children of Morta (STEAM KEY / RU) er en aktiveringsnøkkel for spillet på Steam-plattformen i Russland-regionen. Spillet er et spennende rollespill der spilleren leder Bergson-familien og bekjemper korrupsjon ved å utnytte deres svakheter og styrker. Spillet foregår i fjerne land, men snakker om enkle, men viktige følelser som kjærlighet, håp, lengsel og tvil. Spillspråket er russisk (undertekster og grensesnitt) og engelsk. Spillet ble utgitt 3. september 2019 for Windows-plattformen.

Spilleren vil dra på eventyr med en uvanlig familie av helter, vokterne av Mount Morta, som blir tvunget til å kjempe mot en eldgammel ondskap. Spilleren vil bli kjent med hver karakter og lære deres unike kampstiler. Hvert familiemedlem har sin egen historie og unike ferdigheter, og spilleren må velge den med teknikken som passer best for ham.

Spillet inneholder også karakterer som holder kunnskapen videreført i Bergson-familien fra generasjon til generasjon. De er klare til å støtte sine kjære og fortelle dem om hemmelighetene til Rhea, ånden i landene til Morta. Kunnskapen deres vil tillate spilleren å forbedre utstyr og grunnleggende egenskaper.

Spilleren vil reise dypt inn i selve fjellet og avdekke dets hemmeligheter, og kjempe mot ulike typer fiender og sjefer, som hver vil kreve unik strategi og ferdigheter fra spilleren. Spillet inneholder også muligheter til å forbedre ferdighetene og evnene dine, samt skaffe nytt utstyr og våpen for å øke kraften din og bli stadig mer klar til å bekjempe Blight.

Alt i alt er Children of Morta et morsomt eventyr som kombinerer rollespill og actionelementer, flott spilling og en fantastisk historie om en familie som kjemper for å redde verden og deres kjære. Hvis du elsker denne typen spill, vil du garantert like dette spillet.


***


Children of Morta er en Steam-nøkkel for et spill med sjangeren historie RPG, kun tilgjengelig i Russland. Spillet er tilgjengelig på russisk med undertekster og et grensesnitt på engelsk. Spillets utgivelsesdato er 3. september 2019, og det er kun tilgjengelig på Windows-plattformen. I spillet vil du spille som Bergson-heltene som må bekjempe korrupsjon og eldgammel ondskap for å redde verden. Hvert familiemedlem har sine egne unike ferdigheter og kampstil, samt tilgang til forfedrenes visdom, som lar dem forbedre utstyret og egenskapene deres. Spillere må dra på en farlig reise rundt i verden, full av hemmeligheter og farer, på jakt etter å redde verden. Ved kjøp får hver tredje kunde som legger igjen en positiv anmeldelse et tilfeldig spill i gave.


***


  1. Assetto Corsa er et flott spill for fans av racingsimulatorer!
  2. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt av Assetto Corsa på Steam, spillet ser og kjører bra.
  3. Assetto Corsa er et av de beste racingspillene jeg noen gang har spilt.
  4. Jeg fikk umiddelbar tilgang til Assetto Corsa etter å ha kjøpt den på Steam, det er veldig praktisk.
  5. Assetto Corsa er et godt valg for alle som elsker racing og ønsker en realistisk kjøreopplevelse.
  6. Jeg hadde det mest moro med å spille Assetto Corsa, det er en flott racingsimulator.
  7. Prisen på Assetto Corsa på Steam er utmerket, spesielt med tanke på kvaliteten på spillet.
  8. Assetto Corsa er et veldig realistisk spill som får deg til å føle deg som en ekte racer.
  9. Assetto Corsas tekniske støtte er på topp, jeg møtte ingen problemer mens jeg spilte.
  10. Assetto Corsa er et godt valg for alle som ønsker en uforglemmelig racingsimuleringsopplevelse.



Egendommer:




Children of Morta er et flott eventyr for RPG og roguelike elskere!

Vakker grafikk og vanedannende gameplay - Children of Morta vil ikke forlate deg likegyldig!

Flott historie og interessante karakterer - Children of Morta er et spill som ikke lar deg kjede deg!

Spennende samarbeidsmodus - spill med vennene dine og nyt eventyret!

Mange unike nivåer og sjefer - du vil ikke gå lei av å spille Children of Morta!

Enkle kontroller og intuitivt grensesnitt - Children of Morta passer for både erfarne og nybegynnere i RPG-sjangeren.

Flott Steam Key-pris for russisktalende spillere - Children of Morta er verdt pengene!

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.9
(134)