Canva Pro +GIFT Office 365 Pro pluss

"Canva Pro + GIFT Office 365 Pro plus" er et omfattende produkt for å lage profesjonelle designprosjekter og jobbe med kontorapplikasjoner. Canva Pro er en nettplattform for å lage vakre og funksjonelle design som lar deg lage grafikk, presentasjoner, sosiale innlegg, bannerannonser, visittkort og mer. Canva Pro tilbyr et stort utvalg av maler, bilder, ikoner, fonter og andre grafiske elementer som enkelt kan tilpasses for å passe dine prosjektbehov.

I tillegg til Canva Pro kommer produktet med en gave – Office 365 Pro Plus. Dette er en pakke med kontorapplikasjoner som inkluderer Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote og andre applikasjoner for arbeid med tekst, regneark, presentasjoner, e-post og notater. Office 365 Pro Plus lar deg jobbe med prosjekter sammen med kolleger i sanntid, samt lagre og synkronisere dokumenter i skyen.

Produktet "Canva Pro + GIFT Office 365 Pro plus" tilbyr praktiske og funksjonelle verktøy for å lage vakre design og jobbe med kontorapplikasjoner. Takket være den vakre html-designen til den digitale varebutikken, kan du enkelt og raskt kjøpe dette omfattende produktet og begynne å lage profesjonelle prosjekter akkurat nå.


***


Canva Pro Student er et livstidsabonnement på Canva PRO som lar deg lage profesjonelle design og grafikk ved hjelp av en rekke verktøy og maler. Med kjøpet vil du også motta en gave av et 90-dagers Office 365 Pro Plus-abonnement. Office 365 Pro Plus inkluderer applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher og Access. Med denne programvaren kan du opprette og redigere dokumenter, regneark, presentasjoner og andre filer. Du kan bruke dette abonnementet på fem forskjellige enheter og på et hvilket som helst grensesnittspråk. Canva Pro Student og Office 365 Pro Plus er levetid. Du vil også motta en 90-dagers garanti etter kjøp. Etter betaling vil du motta en Canva-invitasjonslenke som du kan bruke på Windows, Mac eller Linux. Det er ingen refusjon, kun erstatning hvis kontoen er defekt med et identisk produkt.


***


  1. Canva Pro er et flott verktøy for å lage vakre og profesjonelle design, og GAVEEN til Office 365 Pro Plus er bare en bonus!
  2. Canva Pro hjelper deg virkelig med å lage vakre og originale design, og gaven til Office 365 Pro Plus gjør det enda mer tiltalende.
  3. Canva Pro er den perfekte løsningen for de som ønsker å lage vakre, profesjonelle design uten mye innsats, og gaven til Office 365 Pro Plus er bare prikken over i-en!
  4. Canva Pro er en ekte redning for de som ønsker å skape høykvalitets og vakkert design, men ikke har mye erfaring med dette, og gaven til Office 365 Pro Plus er en ekstra bonus!
  5. Canva Pro er et enkelt, brukervennlig verktøy for å lage profesjonelle design, og gaven til Office 365 Pro Plus er en flott bonus for å forbedre produktiviteten din.
  6. Canva Pro er det perfekte verktøyet for de som ønsker å lage vakre og originale design, og gaven til Office 365 Pro Plus er en flott bonus som vil bidra til å forbedre arbeidseffektiviteten din.
  7. Canva Pro er en enkel og praktisk måte å lage vakre design på, og gaven til Office 365 Pro Plus er en flott bonus som vil hjelpe deg å jobbe mer effektivt og produktivt.
  8. Canva Pro er et kraftig verktøy for å lage profesjonelle, vakre design, og gaven til Office 365 Pro Plus er en flott bonus som vil bidra til å gjøre deg enda mer produktiv og effektiv.
  9. Canva Pro er en praktisk og enkel måte å lage vakre, profesjonelle design på, og gaven til Office 365 Pro Plus er en flott bonus som vil bidra til å forbedre arbeidet ditt og øke produktiviteten.
  10. Canva Pro er et verktøy som lar deg lage vakre og originale design raskt og enkelt, og gaven til Office 365 Pro Plus er en flott bonus som vil hjelpe deg å jobbe mer produktivt og effektivt.




Egendommer:




Canva Pro er et flott verktøy for å lage vakre og profesjonelle design, og gavetilbudet er fantastisk!

Jeg har brukt Canva Pro i lang tid, og jeg kan si at det er et av de beste grafikkverktøyene som finnes. Og en gave i form av Office 365 Pro er bare en bonus!

Canva Pro er veldig enkel å bruke og hjelper deg med å lage kvalitetsinnhold på kort tid. En gave er bare en fin bonus!

Jeg fant raskt den rette malen på Canva Pro og laget et vakkert design. Og en gave i form av Office 365 Pro er bare et utrolig generøst tilbud!

Canva Pro er et må-ha-verktøy for markedsførere og designere, og gaven til Office 365 Pro gjør det enda mer attraktivt.

Jeg har brukt Canva Pro i lang tid, og jeg kan ærlig si at det er et av de beste verktøyene for å lage vakker grafikk. Og en gave i form av Office 365 Pro er bare flott!

Canva Pro er bomben! Med den kan jeg lage vakre og unike design, og gaven til Office 365 Pro er bare et utrolig sjenerøst tilbud!

Canva Pro er det perfekte verktøyet for å lage kvalitetsinnhold som fanger oppmerksomheten med en gang. Og gaven til Office 365 Pro er bare et flott tillegg til dette tilbudet.

Jeg brukte Canva Pro til å lage en logo for bedriften min og ble imponert over kvaliteten og brukervennligheten. Og en gave i form av Office 365 Pro er bare et godt tilbud!

Canva Pro er et flott verktøy for å lage presentasjoner, bannere og andre grafiske elementer. Og gaven til Office 365 Pro er bare et utrolig generøst tilbud som jeg ikke kan gå glipp av!

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.2
(43)