Borderlands Foroppfølgeren? STEAM NØKKELISENS

Verken Verken STEAM RU+CIS: Borderlands: The Pre-Sequel!

Legg ut på et spennende eventyr i Borderlands-verdenen og drep alt som kommer din vei i det nye spillet Borderlands: The Pre-Sequel, som tar deg til månen til Pandora. Løs opp alle mysteriene og hemmelighetene til Borderlands 2-skurken - Handsome Jack - sammen med nye karakterer, inkludert roboten Claptrap og andre ikoniske skurker i serien. Pre-Sequel vil gi deg en helt ny spillopplevelse som kombinerer handlingen og RPG-elementene som spillere elsker så mye. I lav tyngdekraft, hopp og skyt fiender med nye laser- og iskanoner. Utforsk månelandskap med nye kjøretøy og ta med enda mer destruktiv galskap. Spill med vennene dine og begi deg ut på et helt nytt eventyr i Borderlands-verdenen!

I spillet vil du oppleve forholdene med lav tyngdekraft på månen til Pandora med hvert steg og hopp. Bruk de nye laser- eller isvåpnene for å gjøre så mye skade som mulig. Du må møte nye fiender med et unikt kosmisk utseende. Finn ut hvordan Handsome Jack kom til makten, avdekk opprinnelsen til ikoniske Borderlands-skurker, og se Handsome Jacks historie fra hans eget perspektiv. Spill som en av fire nye karakterklasser, som Wilhelm the Enforcer, Nisha the Lawbringer og Athena the Gladiator, samt den første i seriens kampprototype Claptrap. Opplev grå moral mens du jobber sammen med Handsome Jack.

Borderlands The Pre-Sequel - STEAM KEY LISENSE

Legg ut på et spennende eventyr i Borderlands-verdenen og drep alt som kommer din vei i det nye spillet Borderlands: The Pre-Sequel, som tar deg til månen til Pandora.

Løs opp alle mysteriene og hemmelighetene til Borderlands 2-skurken - Handsome Jack - sammen med nye karakterer, inkludert roboten Claptrap og andre ikoniske skurker i serien. Pre-Sequel vil gi deg en helt ny spillopplevelse som kombinerer handlingen og RPG-elementene som spillere elsker så mye.

I lav tyngdekraft, hopp og skyt fiender med nye laser- og iskanoner. Utforsk månelandskap med nye kjøretøy og ta med enda mer destruktiv galskap.

Spill med vennene dine og begi deg ut på et helt nytt eventyr i Borderlands-verdenen!

  • Opplev forholdene med lav tyngdekraft på Pandoras måne med hvert steg og hopp
  • Bruk nye laser- eller isvåpen for å gjøre så mye skade som mulig
  • Møt nye fiender med unike kosmiske opptredener
  • Finn ut hvordan Handsome Jack kom til makten og avslør alle mysteriene rundt opprinnelsen til de ikoniske skurkene i Borderlands-verdenen
  • Spill som en av fire nye karakterklasser, inkludert Wilhelm the Enforcer, Nisha the Lawbringer og Athena the Gladiator, pluss en første-i-serien kampprototype, Claptrap
  • Opplev grå moral mens du jobber sammen med Handsome Jack

Borderlands: The Pre-Sequel er et spill som tar deg til månen til Pandora, hvor du vil drepe alle fiendene som kommer din vei. Spillet har nye karakterer, inkludert roboten Claptrap og andre ikoniske skurker fra serien, og en unik spillopplevelse som kombinerer action og rollespillelementer.

I lav tyngdekraft kan du hoppe og skyte fiender med nye laser- og isvåpen. Spillere vil møte nye fiender med et unikt kosmisk utseende. I spillet kan du finne ut hvordan Handsome Jack kom til makten, avsløre alle hemmelighetene til opprinnelsen til de ikoniske skurkene i Borderlands-verdenen og se på historien om Handsome Jack fra hans egen side.

Du vil kunne spille som en av fire nye karakterklasser, som Wilhelm the Enforcer, Nisha the Lawbringer og Athena the Gladiator, samt, for første gang i serien, kampprototypen Claptrap. Spillet har også en grå moral hvor du kan jobbe sammen med Handsome Jack.

Dette produktet er STEAM NØKKELISENS for RU+CIS, og for å aktivere spillet må du laste ned og installere Steam, deretter logge på kontoen din eller registrere en ny. Etter dette må du gå til delen "Mine spill" og velge "Aktiver via Steam...", angi nøkkelen mottatt etter betaling, og etter aktivering vil spillet vises i listen over spill i biblioteket.


***


Borderlands The Pre-Sequel - STEAM KEY LICENSE er et videospill som tar deg med på et spennende eventyr til månen til Pandora i Borderlands-universet. I dette spillet vil du kunne avsløre alle mysteriene og hemmelighetene til hovedskurken i Borderlands 2, Handsome Jack, sammen med nye spillbare karakterer, inkludert roboten Claptrap og andre ikoniske skurker i serien.

Borderlands The Pre-Sequel leverer en helt ny spillopplevelse basert på signaturblandingen av action og RPG-elementer som spillere har begynt å elske. Du vil kunne hoppe i lav tyngdekraft og skyte fiender i luften med splitter nye is- og laserpistoler. Hopp ombord på nye kjøretøy og utforsk månelandskapet for å bringe mer destruktiv galskap.

Du vil kunne spille som en av fire nye karakterklasser, inkludert Wilhelm the Enforcer, Nisha the Lawbringer og Athena the Gladiator. For første gang i serien, spill som kampprototypen til Claptrap. Du kan oppleve grå moral mens du jobber for Handsome Jack.

For å aktivere spillet må du laste ned og installere Steam, logge inn på kontoen din eller registrere en ny, gå til "Mine spill"-delen og velg "Aktiver via Steam...", og skriv inn nøkkelen mottatt etter betaling . Etter aktivering vil spillet vises i listen over spill (Bibliotek), og du kan laste det ned.


***


  1. Et utmerket spill med et interessant plot og vanedannende gameplay. Jeg anbefaler det for fans av skytespill og science fiction.
  2. Et godt eksempel på hvordan en oppfølger kan bli enda bedre enn originalen. Spillet har mange nye mekanikker og karakterer som gjør spillet enda mer spennende.
  3. Dette spillet er en virkelig godbit for øyne og ører. Grafikk og lyd er på høyeste nivå.
  4. Et spennende og morsomt spill som ikke lar deg kjede deg. Den har mye humor og uvanlige karakterer.
  5. Hvis du leter etter et spill med flott flerspillermodus, er dette spillet for deg. Spillet har mange moduser og muligheter for samarbeidsspill.
  6. Dette spillet er et godt valg for folk som ønsker å fordype seg i den spennende verden av science fiction. Spillet har mange interessante steder og karakterer.
  7. Borderlands The Pre-Sequel er et spill som lar deg slappe av etter en hard dag. Det er mye eksplosjoner, slagsmål og action.
  8. Hvis du liker spill med variert spilling og mange utfordringer, så er Borderlands The Pre-Sequel noe for deg. Spillet har mange forskjellige oppdrag og oppgaver å fullføre.
  9. Dette spillet kan spilles om og om igjen, og hver gang vil det by på noe nytt og interessant. Den har mange hemmeligheter og skjulte oppdrag å utforske.
  10. Hvis du leter etter et spill som lar deg utfordre vennene dine, så er Borderlands The Pre-Sequel et godt valg. Spillet har mange konkurransemoduser og muligheter for samarbeidsspill.




Egendommer:




Borderlands The Pre-Sequel er et spennende skytespill med fargerik grafikk og en interessant historie!

Jeg bare elsker dette spillet! Borderlands The Pre-Sequel er et ekte funn for skytespillelskere!

STEAM KEY LICENSE er en flott måte å få et spill til en god pris og begynne å spille umiddelbart etter betaling!

Spillet Borderlands The Pre-Sequel gir deg flere timer med ekte spilling og en spennende historie!

Hvis du elsker skytespill og romeventyr, så er Borderlands The Pre-Sequel akkurat det du trenger!

Borderlands The Pre-Sequel er et spill med en flott flerspillerkomponent som lar deg spille med venner og ha mye moro!

STEAM KEY LICENSE er en praktisk måte å kjøpe et spill på uten å måtte forlate hjemmet og gå til butikken!

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.2
(43)