Borderlands: The Handsome Collection Epic Games

Når du kjøper dette produktet, vil du umiddelbart motta en konto hos det lisensierte spillet Borderlands: The Kjekk samling, som er tilgjengelig for bruk hvor som helst i verden. For øyeblikket er det ingen sikkerhetsspørsmål satt, og telefonen er ikke knyttet til en konto, noe som gjør det mulig å erstatte all data med din egen. Det er viktig å merke seg at denne kontoen ble registrert personlig av våre ansatte og selges kun i ett eksemplar. Ingen vet kontoen din pålogging og passord bortsett fra deg.

I tillegg skiller vårt regnskap seg fra andre butikker på flere måter. For det første er de rene og ikke hacket. For det andre gir vi livstidsgaranti på våre kontoer. Og for det tredje har kontoene våre aldri blitt brukt av andre brukere.

Borderlands: The Handsome Collection [Epic Games](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Epic%20Games&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Epic%20Games.)

Borderlands: The Handsome Collection er et utrolig vanedannende spill som lar deg kaste deg ut i den spennende verdenen av science fiction og eventyr. Samlingen inkluderer to spill: Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel, samt alt tilleggsinnhold og DLC.

Borderlands 2 er et klassisk førstepersonsskytespill med RPG-elementer, hvor du utforsker den åpne verdenen til Pandora, kjemper mot fiender og forbedrer karakteren din. I Borderlands: The Pre-Sequel vil du reise ut i verdensrommet for å oppdage historien om den skumle Handsom Jack og hans kriminelle gjerninger.

Borderlands: The Handsome Collection er det perfekte valget for alle fans av skytespill og fantasy-eventyr. Kjøp den nå og begynn reisen din gjennom Pandoras verden med heltene fra Borderlands!

Produktegenskaper:

  • Plattform: PC (Epic Games)
  • Sjanger: førstepersons skytespill, RPG
  • Utvikler: Gearbox Software
  • Utgiver: 2K Games
  • Grensesnittspråk: russisk, engelsk og andre
  • Spillmodus: singel, flerspiller
  • Publikasjonstype: digital

Systemkrav:

  • OS: Windows 7/8/10 (64-bit)
  • Prosessor: Intel Core i3-530/AMD Phenom II X4 805
  • RAM: 6 GB RAM
  • Skjermkort: NVIDIA GeForce GTX 660/Radeon HD 7850
  • Diskplass: 55 GB

Borderlands: The Handsome Collection er en digital spillsamling som inkluderer to populære førstepersons skytespill og RPG-spill: Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel. I tillegg inkluderer samlingen alt tilleggsinnhold og DLC ​​som ble utgitt for disse spillene.

Borderlands 2 tar spillere med inn i Pandoras verden, hvor de kan utforske en åpen verden, kjempe mot fiender og oppgradere karakteren sin. I Borderlands: The Pre-Sequel drar spillerne ut i verdensrommet for å oppdage historien om den skumle Hans Jack og hans kriminelle gjerninger.

Dette spillet er tilgjengelig på PC-plattformen gjennom Epic Games. Spillet har muligheten til å spille i både enkelt- og flerspillermodus. Grensesnittspråket kan konfigureres til russisk, engelsk og andre språk.

Følgende systemkrav kreves for spillet: Windows 7/8/10 operativsystem (64-bit), Intel Core i3-530/AMD Phenom II X4 805-prosessor, 6 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 660/Radeon HD 7850 og 55 skjermkort GB ledig harddiskplass.

Når du kjøper dette spillet, mottar du en konto hos det lisensierte spillet Borderlands: The Handsome Collection, som ble personlig registrert av selgerens ansatte og selges kun i ett eksemplar. Kontoen er ren og uhakket og leveres med en livstids selgergaranti. Kontopålogging og passord vil bare være kjent for deg.


***


Borderlands: The Handsome Collection er en samling av to populære førstepersons skytespill, Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel, utviklet av Gearbox Software. Denne samlingen inkluderer alle utvidelsespakkene og nedlastbart innhold som ble utgitt for begge spillene, noe som gjør den til et ideelt valg for nye og erfarne spillere som ønsker å fordype seg fullstendig i Borderlands-verdenen.

I Borderlands 2 vil spillere legge ut på en farlig reise gjennom Pandora, kjempe mot fiender og samle et stort utvalg av våpen. Borderlands: Pre-Sequel finner sted på månen, hvor spillere vil bli introdusert for nye karakterer og hendelser fra tidligere spill.

Borderlands: The Collection Handsome Collection er tilgjengelig på Epic Games-plattformen og har forbedret grafikk og spilling, samt samarbeidsspill for opptil fire spillere. Hvis du er en fan av førstepersons skytespill og ser etter spennende spilling og en humoristisk historie, så er Borderlands: The Handsome Collection et godt valg for deg.


***


  1. En flott samling spill i et av de beste skytespillene i åpen verden. Mange forskjellige karakterer, våpen og oppdrag lar deg ikke kjede deg.
  2. Spillet er kjempebra! Fin grafikk, interessant spilling, mange historier og oppgaver. To i ett - et godt valg!
  3. Hvis du elsker skytespill med tilpassede karakterer og en åpen verden, så er denne samlingen for deg! Det inkluderer to spill, som hver er ganske lange og interessante.
  4. Veldig kul samling av spill! Den har alt skytespillfans trenger: kamper, skyting, interessante historier og mye mer.
  5. Dette er et av de beste spillene jeg noen gang har spilt. Det gir deg muligheten til å fordype deg i en fascinerende verden hvor du kan kjempe mot ulike monstre og forbedre ferdighetene dine.
  6. Hvis du elsker skytespill, vil denne samlingen være det perfekte valget for deg! Den inneholder alt du trenger for et hyggelig tidsfordriv: et interessant plot, mange våpen og karakterer.
  7. Dette spillet er bare en bombe! Hun er ikke bare fascinerende, men også veldig vakker. Du kan spille det i timevis og ikke kjede deg.
  8. Det mest interessante spillet jeg noen gang har spilt! Det gir deg muligheten til å føle deg som en ekte helt og redde verden fra det onde.
  9. Jeg har lenge lett etter et spill som ville fengsle meg i lang tid, og jeg fant det i denne samlingen! Den inneholder alt du trenger for et hyggelig tidsfordriv: et interessant plot, mange karakterer og våpen.
  10. Dette spillet er rett og slett et mesterverk! Hun er ikke bare fascinerende, men også veldig vakker. Du kan spille den i timevis og finne noe nytt hver gang.



Egendommer:




Denne samlingen er rett og slett fantastisk! Historien, spillingen og grafikken er på topp.

Borderlands 2 er et av de beste spillene jeg noen gang har spilt. Og samlingen inkluderer to spill!

Det er en sann glede å spille et så vakkert spill med et flott lydspor og fantastiske karakterer.

Anbefaler på det sterkeste til alle som elsker open world-spill og tonnevis med innhold.

Borderlands: The Handsome Collection er en flott måte å fordype deg i Borderlands-verdenen for nykommere så vel som fans av serien.

Dette spillet er en av mine favoritter, og jeg vil anbefale det til alle som elsker førstepersonsskytespill.

Et utmerket valg for de som ønsker å spille et morsomt, vanedannende og langt spill med venner.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.5
(82)