Borderlands 3 Super Deluxe ✅(STEAM KEY/ALLE LAND)

✅ Aktiveringsnøkkelen for Borderlands 3 Super Deluxe vises i nettleservinduet og sendes automatisk til din e-post etter betaling! Aktiveringssystem: STEAM. Utgiver: 2K. Lokalisering: Engelsk. Utgivelsesdato: 13. september 2019 Region: ingen regionale restriksjoner (aktivering i alle land).

Innholdet i utgaven inkluderer: • Borderlands 3 • Borderlands 3 - Sesongpass: 4 historietilføyelser med nye historier, oppgaver og utfordringer, våpenfarger, våpentilbehør og "Ass" granatmodifikator • "Deluxe" sett med tilleggsmaterialer: "Retro "kosmetikksett", neonkosmetikkpakke, girkassekosmetikkpakke, våpenpakke for lekeboks og XP- og tyverimultiplikatorer.

TILSTEDE!!! Skriv en positiv anmeldelse med uttrykket "Jeg vil ha en gave" og dupliser denne meldingen (i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden). Etter dette vil du garantert få et tilfeldig, rimelig STEAM-spill. Hvis du ikke skrev i korrespondanse med selgeren, ikke bli fornærmet hvis du ikke mottok gaven.

Om spillet: alles favorittskytespill kommer tilbake for å glede deg ikke bare med en uendelig mengde tyvegods, men også med et spennende eventyr! Utforsk verdener som ingen andre som en av fire nye Vault Hunters, hver med unike ferdigheter, evner og mods. Du kan gjøre det alene eller sammen med venner for å ta på deg harde motstandere, plyndre så mye bytte som mulig og redde hjemmet ditt fra de hensynsløse psykopatene som leder den farligste kulten i galaksen.

Nøkkelaktivering:

  1. Last ned og installer Steam (hvis ikke allerede installert).
  2. Registrer en ny konto på Steam eller logg på en eksisterende.
  3. Gå til delen "Mine spill" og velg "Aktiver via Steam", skriv inn nøkkelen mottatt umiddelbart etter betaling.
  4. Når det er aktivert, vil spillet vises i spilllisten, og du kan laste det ned fra Steam.

Borderlands 3 Super Deluxe

✅ DAMPKEY/ALLE LAND

Borderlands 3 Super Deluxe er en digital gjenstand som kan løses inn på Steam-plattformen. Denne aktiveringsnøkkelen distribueres uten regionale begrensninger, som lar deg aktivere den i alle land.

Publikasjonen inkluderer:

  • Borderlands 3 spill
  • Borderlands 3 Season Pass, som inkluderer 4 historieutvidelser med nye historier, oppdrag og utfordringer, et våpenskinn, et våpentilbehør og en Ass-granat-mod.
  • Deluxe-innholdspakke, som inneholder kosmetikkpakker i retro-, neon- og girkasse, våpenpakken Toy Box og XP og tyvegods-multiplikatorer.

Borderlands 3 Super Deluxe er et førstepersonsskytespill som tilbyr spillere ikke bare uendelige mengder tyvegods, men også spennende eventyr! Utforsk verdener som ingen andre som en av fire nye Vault Hunters, hver med unike ferdigheter, evner og mods. Du kan gjøre det alene eller sammen med venner for å ta på deg harde motstandere, plyndre så mye bytte som mulig og redde hjemmet ditt fra de hensynsløse psykopatene som leder den farligste kulten i galaksen.

Enkel aktiveringsnøkkel:

  1. Last ned og installer Steam (hvis ikke allerede installert).
  2. Registrer en ny konto på Steam eller logg på en eksisterende.
  3. Gå til delen "Mine spill" og velg "Aktiver via Steam", skriv inn nøkkelen mottatt umiddelbart etter betaling.
  4. Når det er aktivert, vil spillet vises i spilllisten, og du kan laste det ned fra Steam.

Borderlands 3 Super Deluxe er et digitalt produkt som inneholder en lisensnøkkel for aktivering på Steam-plattformen. Nøkkelen vises i nettleservinduet og sendes automatisk til din e-post etter betaling. Aktiveringssystem - Steam, utgiver - 2K, lokalisering - Engelsk. Utgivelsesdato: 13. september 2019. Det er ingen regionale begrensninger, så nøkkelen kan aktiveres i alle land.

Utgaven inkluderer Borderlands 3-spillet, Borderlands 3 Season Pass, som inkluderer 4 historieutvidelser med nye historier, oppdrag og utfordringer, våpenskinn, et våpentilbehør og Ass-granatmodifikatoren. Det er også en Deluxe-innholdspakke som inkluderer kosmetikkpakker for retro, neon og girkasse, en Toy Box-våpenpakke og XP og tyvegods-multiplikatorer.

Borderlands 3 Super Deluxe er et førstepersonsskytespill som tilbyr spillere uendelig tyvegods og spennende eventyr. Spillet lar deg spille som en av fire nye Vault Hunters, hver med unike ferdigheter, evner og modifikasjoner. Du kan spille alene eller med venner for å kjempe mot harde motstandere, få maksimale trofeer og redde hjemmet ditt fra de hensynsløse psykopatene som leder den farligste sekten i galaksen.

Å aktivere nøkkelen er veldig enkelt: du må laste ned og installere Steam (hvis den ikke allerede er installert), registrere en ny konto på Steam eller logge på en eksisterende, gå til delen "Mine spill" og velg "Aktiver via Steam", angi nøkkelen mottatt umiddelbart etter betaling. Når det er aktivert, vil spillet vises i listen over spill og kan lastes ned fra Steam. I tillegg, når du skriver en positiv anmeldelse med uttrykket "Jeg vil ha en gave" og dupliserer meldingen i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden, er du garantert å motta et tilfeldig, billig spill på Steam.


***


Borderlands 3 Super Deluxe er en lisenskode for å aktivere dataspillet Borderlands 3 på Steam-plattformen. Super Deluxe Edition inkluderer det viktigste Borderlands 3-spillet, Season Pass, som inkluderer 4 historieutvidelser med nye historier, oppdrag og utfordringer, samt et våpenskinn, et våpentilbehør og en Asshole-granat-mod.

I tillegg inkluderer Deluxe-innholdspakken kosmetikkpakkene Retro, Neon og Gearbox, Toy Box-våpenpakken og XP- og lootmultiplikatorer.

Spillet er et førstepersons skytespill der spillere tar på seg rollen som en av fire nye Vault Hunters med unike ferdigheter, evner og modifikasjoner. Spillerne må utforske forskjellige verdener, kjempe mot motstandere, samle tyvegods og redde hjemmet sitt fra de hensynsløse psykopatene som leder den farligste sekten i galaksen.

Nøkkelen aktiveres gjennom Steam-plattformen etter installasjon og registrering av en konto. Når du kjøper Borderlands 3 Super Deluxe, mottar du en regionsfri lisenskode som kan løses inn i alle land. I tillegg, når du skriver en positiv anmeldelse med nøkkelfrasen "Jeg vil ha en gave" på bestillingssiden, kan du motta et tilfeldig spill på Steam i gave.


***


  1. Borderlands 3 Super Deluxe er et flott spill som vil glede fans av skytespill og rollespill.
  2. Spillet har vakker grafikk og et lydspor av høy kvalitet.
  3. Borderlands 3 Super Deluxe tilbyr timevis med spilling og utfordrende oppdrag.
  4. Spillet tilbyr mange tilpasningsmuligheter for karakterer og våpen.
  5. Borderlands 3 Super Deluxe er et godt valg for å spille samarbeid med venner.
  6. Spillet har et interessant plot og mange minneverdige karakterer.
  7. Borderlands 3 Super Deluxe er et spill du må prøve for alle som elsker skytespill med RPG-elementer.
  8. Spillet tilbyr mange forskjellige steder og fiender som ikke lar deg kjede deg.
  9. Borderlands 3 Super Deluxe er et godt valg for de som leter etter et spill med fartsfylt spilling.
  10. Spillet byr på mange forskjellige oppgaver og prestasjoner som vil bidra til å forlenge interessen for spillet i lang tid.




Egendommer:




Borderlands 3 Super Deluxe er et flott spill som ikke lar deg kjede deg et minutt!

Jeg har spilt Borderlands 3 Super Deluxe i flere dager på rad, og jeg kan ikke stoppe - vanedannende spilling og en interessant historie!

Hvis du elsker skytespill og post-apokalyptiske historier, så er Borderlands 3 Super Deluxe valget for deg!

Utrolig fargerik verden, morsomme karakterer og mange oppgaver - det er det som gjør Borderlands 3 Super Deluxe til et så flott spill.

Borderlands 3 Super Deluxe er et spill du kan spille gjennom mange ganger, hver gang du oppdager noe nytt.

Hvis du leter etter et spill som vil få deg til å glemme alt i verden i noen timer, så er Borderlands 3 Super Deluxe et godt valg!

Borderlands 3 Super Deluxe er et flott flerspillerspill som lar deg spille med vennene dine og nyte samarbeidsseirer.

Du vil ikke angre på å kjøpe Borderlands 3 Super Deluxe - dette er et spill som vil overgå forventningene dine!

Borderlands 3 Super Deluxe er et spill som vil imponere enhver fan av sjangeren.

Hvis du ser etter et spill med en flott balanse mellom action og rollespill-elementer, så er Borderlands 3 Super Deluxe noe for deg!

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.3
(56)