Benelli Super Black Eagle 3 (1 d.) pinkode Warface

Benelli Super Black Eagle 3 halvautomatisk hagle ble utviklet av Benelli Armi spA. Designet til dette våpenet er basert på de samme løsningene som i tidligere versjoner av SBE-linjen, men endringene som er gjort har økt rekylkontroll, forbedret ergonomi og funksjonalitet til våpenet. Denne kraftige haglen konkurrerer med den nye MC 255 12 Custom. Pistolen har en utmerket kombinasjon av fordeler: høy skade, skytefelt og nøyaktighet, samt økte skademultiplikatorer på lemmer. Disse fordelene balanseres imidlertid av et lite magasin som kun rommer 4 runder.

Dette produktet er gyldig i 1 dag. Vær oppmerksom på at denne pinkoden kun kan aktiveres i PC-versjonen av Warface-spillet for CIS-landene. Du bør også merke deg at PIN-koden er gyldig i mindre enn 24 timer, så det anbefales å aktivere den så raskt som mulig.

Trenger du de siste pinkodene, så kontakt meg – jeg oppdaterer dem hele tiden før de utløper. Men husk at denne koden kun er ment for aktivering av PC-versjonen av spillet på RU-servere.

Benelli Super Black Eagle 3 (1 d.) pinkode Warface

Benelli Super Black Eagle 3 halvautomatiske hagle er et ideelt valg for elskere av høykvalitetsvåpen. Dette kraftige våpenet har høy skade, rekkevidde og nøyaktighet, samt økte skademultiplikatorer på lemmer. Designet til pistolen er basert på de samme løsningene som i tidligere versjoner av SBE-linjen, men endringene som er gjort har økt rekylkontroll, forbedret ergonomi og funksjonalitet til våpenet.

Ved å kjøpe Benelli Super Black Eagle 3 (1 dag) Warface pin-kode får du tilgang til dette utmerkede våpenet i Warface-spillet i 1 dag. Pinkoden kan bare aktiveres på PC-versjonen av Warface-spillet for CIS-landene. Vær oppmerksom på at PIN-koden er gyldig i mindre enn 24 timer, så vi anbefaler å aktivere den så snart som mulig.

Ikke gå glipp av sjansen din til å vinne Warface-spillet med Benelli Super Black Eagle 3!


***


Benelli Super Black Eagle 3 (1 dag) Warface-pinkode er et produkt som inkluderer en pinkode for å aktivere Benelli Super Black Eagle 3 halvautomatiske hagle i 1 dag i Warface-spillet på PC-versjonen kun for CIS-land. Pistolen er utviklet av Benelli Armi spA og har høy skade, rekkevidde og nøyaktighet, samt økte skademultiplikatorer på lemmer. Magasinet rommer kun 4 runder. Pinkoden vil bli sendt til deg umiddelbart etter kjøpet i form av en tekstmelding til e-postadressen din. Koden kan aktiveres på nettstedet wf.mail.ru. Vær oppmerksom på at PIN-koden er gyldig i mindre enn 24 timer og varen kan ikke returneres. Har du problemer med koden kan du kontakte selgeren via chat eller VK.


***


  1. Benelli Super Black Eagle 3 er en lett og pålitelig hagle, et utmerket valg for jakt!
  2. Å kjøpe en Warface-pinkode har blitt en fin måte for meg å øke karakteren min raskt og uten ekstra innsats.
  3. Jeg er glad jeg kjøpte Benelli Super Black Eagle 3 - et praktisk og effektivt fuglejaktverktøy.
  4. Ved å bruke Warface-pinkoden kan jeg nyte spillet når som helst, uten å måtte besøke butikken for å kjøpe spillvaluta.
  5. Benelli Super Black Eagle 3 er ikke bare en funksjonell hagle, men også en flott designgjenstand å samle på.
  6. Uten Warface PIN-koden, ville jeg ikke ha vært i stand til å oppgradere kontoen min så raskt og nyte mer avansert spilling.
  7. Benelli Super Black Eagle 3 er et utmerket valg for jakt på en rekke spilltyper på grunn av sin allsidighet og kraft.
  8. Ved å bruke Warface-pinkoden kan jeg kjøpe nye våpen og utstyr uten å bruke mye tid på spillingen.
  9. Benelli Super Black Eagle 3 er et pålitelig og høykvalitets våpen som vil vare i mange år.
  10. Warface-pinkoden er en praktisk måte å få tilgang til nye funksjoner og forbedre spillopplevelsen på.



Egendommer:




Benelli Super Black Eagle 3 - utmerket kvalitet og pålitelighet i hver detalj.

Denne Warface-pinnen ga meg muligheten til å få et unikt våpen og nyte spillet enda mer.

Benelli Super Black Eagle 3 er drømmevåpenet mine, jeg kan endelig bruke det i spillet takket være Warface-pinnen.

Ved hjelp av Warface-pinnen kunne jeg kjøpe en Benelli Super Black Eagle 3 og bli enda mer effektiv i spillet.

Benelli Super Black Eagle 3 - lett og komfortabel, perfekt for å spille Warface.

Warface-pinnen ga meg tilgang til en av de beste digitale varene - Benelli Super Black Eagle 3.

Takket være Warface-pinkoden fikk jeg tilgang til et digitalt produkt av høy kvalitet som fullt ut svarte til forventningene mine.

Benelli Super Black Eagle 3 er det perfekte valget for Warface-fans, og pinkoden gjør det raskt og enkelt å få den inn i samlingen din.

Warface-pinnen er en flott mulighet til å få tilgang til kvalitetsvåpen som Benelli Super Black Eagle 3.

Benelli Super Black Eagle 3 og Warface pin er en flott kombinasjon som lar deg nyte spillet enda mer.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.4
(69)