Avira Prime for 5 enheter for 3 måneders abonnement

I Russland og Hviterussland er abonnement på Avira Prime midlertidig blokkert. Etter betaling vil du motta påloggingsinformasjon for din personlige konto, som inkluderer et abonnement på Avira Prime i 92-80 dager. Aktiveringsdatoen for abonnementet er 13.01.2023, og gyldigheten utløper 15.04.2023. For å logge på din personlige konto, følg koblingen Filer for nedlasting er tilgjengelige på lenken. Du vil motta et abonnement på Avira Prime i 3 måneder (90-85 dager) for 5 enheter som støtter Windows, MacOS, Android og iOS. Dette abonnementet gir deg tilgang til all Aviras premiumprogramvare, inkludert antivirus, VPN, PC-optimalisering og mer.

Avira Prime for 5 enheter for 3 måneders abonnement

Avira Prime er en omfattende antiviruspakke som gir maksimal beskyttelse for systemet ditt. Med støtte for Windows, MacOS, Android og iOS kan du bruke den på 5 enheter samtidig i 3 måneder.

Et Avira Prime-abonnement inkluderer tilgang til alle Avira premium-programmer som antivirus, VPN, PC-optimalisering og mye mer. Du får beskyttelse av høy kvalitet mot alle kjente virus og skadelig programvare, pluss tilleggsfunksjoner for å holde systemet trygt og i god form.

Ved å kjøpe et abonnement mottar du registreringsdata (e-post, passord) for å gå inn på din personlige konto, hvor du kan aktivere abonnementet og laste ned nødvendige filer. Aktiveringsdatoen for abonnementet er 13.01.2023, og gyldigheten utløper 15.04.2023.

Ikke gå glipp av muligheten til å få pålitelig beskyttelse for enhetene dine med Avira Prime i 3 måneder!

Last ned Avira Prime-filer


***


Avira Prime er et 3-måneders abonnement for 5 enheter som inkluderer alle Avira premium-programmer som antivirus, VPN, PC-optimalisering og mye mer. Med dette abonnementet får du tilgang til de nyeste Avira-tjenestene som gir sikkerhet, personvern og ytelse for alle enhetene dine.

Avira Prime inkluderer følgende programmer for hver støttet plattform:

  • Til Windows: Avira Antivirus Pro, Avira Phantom VPN Pro, Avira System Speedup Pro, Avira Software Updater Pro, Password Manager Pro
  • Til Mac: Avira Antivirus Pro, Avira Phantom VPN Pro, Password Manager Pro
  • Til Android: Avira Antivirus Security, Avira Phantom VPN Pro, Avira Optimizer Pro, Avira AppLock+ Pro, Password Manager Pro
  • Til iOS: Avira Vault, Avira Phantom VPN Pro, Password Manager Pro

Abonnementet er blokkert i Russland og Hviterussland, men etter betaling vil du motta registreringsdata (e-post, passord) for å gå inn på din personlige konto, som inkluderer et abonnement på Avira Prime i 92-80 dager. Aktiveringsdatoen er 13. januar 2023, og lisensen utløper 15. april 2023.

For å installere programmer fra Avira Prime trenger du administratorrettigheter, en Internett-tilkobling og en nettleser. Ytterligere systemkrav inkluderer Windows 7 Service Pack 1 eller høyere, Mac-operativsystemer som kjører OS X 10.11 (El Capitan) eller høyere, Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) eller høyere, og iOS 8 eller høyere. Du trenger også minst 2 GB RAM og minst 2 GB ledig diskplass (ytterligere plass vil være nødvendig for midlertidige filer og karantene). CPU-typen må være en Intel Pentium 4/AMD Athlon 64-prosessor eller raskere (støtter SSE2-instruksjonssettet), og Internet Explorer 9 eller nyere anbefales for nettleserbruk. For å automatisk oppdatere antivirusprogrammet og raskt oppdage skadelig programvare, må du være koblet til Internett.


***


  1. Avira Prime er en utmerket løsning for å beskytte enhetene mine mot virus og andre trusler på nettet.
  2. Med Avira Prime kan jeg være trygg på at mine data og personopplysninger er sikre.
  3. Ved å enkelt administrere Avira Prime-abonnementet mitt kan jeg kontrollere kostnadene for å beskytte enhetene mine.
  4. Avira Prime gir rask og effektiv virusdeteksjon og fjerning.
  5. Med Avira Prime kan jeg bruke Internett uten begrensninger eller bekymringer.
  6. Å abonnere på Avira Prime sparer meg penger sammenlignet med å kjøpe separat antivirusprogramvare for hver enhet.
  7. Bruk av Avira Prime gjør ikke enhetene mine tregere eller forårsaker ytelsesproblemer.




Egendommer:




Avira Prime er et flott digitalt produkt som gir full beskyttelse på opptil fem enheter i tre måneder.

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av Avira Prime - det er et pålitelig antivirus som fungerer uten avbrudd.

Med Avira Prime føler jeg meg fullstendig trygg på Internett. Dette er et virkelig praktisk og effektivt produkt.

Avira Prime er et viktig verktøy for de som vil være sikre på at dataene og enhetene deres er trygge.

Med Avira Prime trenger jeg ikke lenger å bekymre meg for mulige trusler på Internett. Dette er et flott produkt som jeg kan anbefale til alle mine venner og bekjente.

Jeg har brukt Avira-produkter i lang tid, og jeg synes Avira Prime er en av de beste av dem. Det er virkelig verdt pengene.

Med Avira Prime får jeg ikke bare virusbeskyttelse, men også andre nyttige verktøy som VPN og systemoptimalisering. Veldig komfortabelt!

Jeg har mye tillit til Avira-produkter, og Avira Prime skuffet meg ikke. Dette er et utmerket valg for de som verdsetter sikkerheten deres på Internett.

Avira Prime er et pålitelig og brukervennlig produkt som jeg anbefaler til alle mine venner og kolleger.

Med Avira Prime føler jeg meg rolig og beskyttet. Dette er et flott produkt som jeg trygt kan anbefale til alle som vil være sikre på at enhetene deres er trygge.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.4
(69)