Assassin's Creed Origins Origins (Uplay) RU/CIS

Du kan kjøpe den offisielle nøkkelen til spillet Assassin's Creed Origins fra Ubisoft. Spillets utgivelsesdato er 27. oktober 2017. Spillet er fullstendig lokalisert til russisk og er ment for bruk i Russland, Ukraina og CIS-landene. Spillutgaven er standardversjonen som ikke inneholder tilleggsinnhold.

OBS: denne nøkkelen er aktivert i Uplay. Innholdet kan endres av utgiveren uten forvarsel.

Assassin's Creed Origins tar deg med til det gamle Egypt – et av de mest mystiske imperiene i historien. I spillet kan du lære glemte legender, hemmelighetene til eldgamle pyramider, hemmelighetene til de siste faraoene og historien om opprettelsen av Brotherhood of Assassins, skrevet i hieroglyfer hvis betydning lenge har vært glemt. Teamet bak Assassin's Creed® IV Black Flag® brukte fire år på å utvikle spillet. Spillet representerer en ny begynnelse for den berømte serien.

Assassin's Creed Origins har et fullstendig redesignet kampsystem. Du kan enkelt endre unike nærkamp- og avstandsvåpen og angripe flere motstandere samtidig. Velg leiemorderens ferdigheter og fullfør en rekke oppgaver mens du utforsker det gamle Egypts vidder. Du vil fordype deg i spennende historier og finne deg selv i sentrum av hendelsene som formet sivilisasjonens ansikt.

Det er enkelt å installere spillet: last ned og installer Uplay, logg på kontoen din eller registrer en ny. Velg deretter "Aktiver produkt" og skriv inn aktiveringsnøkkelen din. Etter dette vil spillet vises i "Spill"-delen og du kan laste ned Assassin's Creed Origins.

Vi har også andre produkter du kan se.

Assassin's Creed Origins Origins (Uplay) RU/CIS

Assassin's [Creed Origins](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Creed%20Origins&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Creed%20Origins.) Origins er et spennende spill fra Ubisoft som tar deg til det gamle Egypt. I spillet kan du lære glemte legender, hemmelighetene til eldgamle pyramider, hemmelighetene til de siste faraoene og historien om opprettelsen av Brotherhood of Assassins, skrevet i hieroglyfer hvis betydning lenge har vært glemt.

В [Assassin's Creed Origins](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Assassin%27s%20Creed%20Origins&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Assassin%27s%20Creed%20Origins.) Origins har et fullstendig redesignet kampsystem. Du kan enkelt endre unike nærkamp- og avstandsvåpen og angripe flere motstandere samtidig. Velg leiemorderens ferdigheter og fullfør en rekke oppgaver mens du utforsker det gamle Egypts vidder. Du vil fordype deg i spennende historier og finne deg selv i sentrum av hendelsene som formet sivilisasjonens ansikt.

Dette produktet er en offisiell nøkkel for å aktivere spillet Assassin's Creed Origins Origins i Uplay-tjenesten. Nøkkelen er egnet for bruk i Russland, Ukraina og CIS-landene og har regionale restriksjoner. Spillutgaven er standardversjonen som ikke inneholder tilleggsinnhold.

Egenskaper:

  • Plattform: PC
  • Spillspråk: russisk
  • Regionale restriksjoner: RU/CIS
  • Utgivelsesdato: 27. oktober 2017
  • Utgiver: Ubisoft
  • Sjanger: action, eventyr

Installasjon:

For å begynne å spille Assassin's Creed Origins Origins må du laste ned og installere Uplay-tjenesten, logge inn på kontoen din eller registrere en ny, velg "Aktiver produkt" og skriv inn aktiveringsnøkkelen. Etter dette vil spillet vises i «Spill»-delen, og du kan laste ned Assassin's Creed Origins Origins.

Assassin's Creed Origins Origins (Uplay) RU/CIS er den offisielle nøkkelen for å aktivere spillet fra Ubisoft på PC-plattformen. Spillet er fullstendig lokalisert til russisk og er ment for bruk i Russland, Ukraina og CIS-landene. Spillutgaven er standardversjonen som ikke inneholder tilleggsinnhold.

Assassin's Creed Origins tar deg med til det gamle Egypt, hvor du kan lære glemte legender og hemmeligheter til de gamle pyramidene. Spillet har et fullstendig redesignet kampsystem som lar deg enkelt endre unike nærkamp- og avstandsvåpen og angripe flere motstandere samtidig. Velg leiemorderens ferdigheter og fullfør en rekke oppgaver mens du utforsker det gamle Egypts vidder.

Dette produktet er den offisielle nøkkelen for å aktivere spillet Assassin's Creed Origins Origins på Uplay-tjenesten. Nøkkelen er egnet for bruk i Russland, Ukraina og CIS-landene og har regionale restriksjoner. For å starte spillet må du laste ned og installere Uplay-tjenesten, logge på kontoen din eller registrere en ny, velg «Aktiver produkt» og skriv inn aktiveringsnøkkelen. Etter dette vil spillet vises i "Spill"-delen og du kan laste ned Assassin's Creed Origins Opprinnelse.


***


Assassin's Creed Origins Origins er et action-eventyrdataspill i åpen verden. Spillerne vil reise til det gamle Egypt, hvor de skal spille som Bayek, en Medjay som vil bli den første leiemorderen.

I Assassin's Creed Origins Origins vil spillerne utforske en gigantisk åpen verden fylt med farlige dyr, eldgamle ruiner og tette jungler. Spillet byr på mange oppgaver og oppdrag som vil bidra til å avsløre historien om Bayek og hans kamp for frihet.

I tillegg vil spillere kunne glede seg over et forbedret kampsystem, samt bruke forskjellige våpen og ferdigheter for å håndtere fiender.

Denne versjonen av spillet er ment for RU/CIS-regionen og er aktivert i Uplay-tjenesten.


***


  1. Assassin's Creed Origins Origins er et morsomt spill med en gripende historie og fantastisk grafikk.
  2. Spillet gir timer med vanedannende spilling som ikke lar deg kjede deg.
  3. Et utmerket valg for fans av Assassin's Creed-serien og fans av eventyrspill.
  4. Spillet har mange interessante oppdrag og oppgaver som ikke vil forlate deg likegyldig.
  5. Spillet har en fantastisk åpen verden som kan utforskes i mange timer.
  6. Utmerket optimalisering lar deg spille på forskjellige datamaskiner uten problemer.
  7. Assassin's Creed Origins Origins tilbyr et unikt blikk på det gamle Egypt som får deg til å føle at du er en del av historien.
  8. Spillet har en fantastisk atmosfære som fordyper deg i en verden av gamle sivilisasjoner.
  9. Et bredt utvalg av våpen og ferdigheter lar deg lage din egen unike spillestil.
  10. Assassin's Creed Origins Origins er en flott kombinasjon av historisk nøyaktighet og fantasi, som gjør spillet enda morsommere.




Egendommer:




Assassin's Creed Origins er et fantastisk spill med utrolig vakker grafikk.

Et veldig interessant plot og mange oppgaver som ikke lar deg kjede deg.

Vanedannende spilling og fantastiske muligheter til å utforske det gamle Egypt.

Utmerket optimalisering, spillet kjører uten forsinkelser selv på svake datamaskiner.

Flotte lydeffekter og musikk som fordyper deg i atmosfæren i spillet.

Et stort utvalg av våpen og utstyr som kan forbedres og oppgraderes.

Mange skjulte steder og cacher å finne og utforske.

Et utmerket spill for fans av Assassin's Creed-serien og for de som bare vil stupe inn i den eldgamle historien til Egypt.

En utmerket jobb av utviklerne som har lagt mye detaljer i spillet og er nøye med historisk nøyaktighet.

Et veldig spennende spill som gir deg muligheten til å føle deg som en ekte leiemorder og gå gjennom mange eventyr og prøvelser.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.7
(108)