Ashampoo WinOptimizer 19 ?Lisens?

Ved å kjøpe dette produktet vil du motta en garantert gave - en Cloudflare 1.1.1.1 WARP+ VPN-lisensnøkkel med umiddelbar levering (24/7/365) etter kjøp og 100 % garanti. Også inkludert er en livstidslisens for 1 PC kun for versjon 19.x, som er gyldig hvis du installerer programmet på ditt nåværende system for første gang, og gratis oppdateringer er tilgjengelige som en del av versjon 19.x. Ikke glem å dele din positive tilbakemelding - takk!

Hvis du har problemer etter å ha kjøpt et produkt, ikke skriv negative anmeldelser. Gå i stedet til "Korrespondanse"-fanen og beskriv problemet. Selgeren vil svare på meldingen din innen 24 timer.

WinOptimizer er en kraftig automatisk rengjørings- og tuningløsning fra Ashampoo® som lar deg redusere minneforbruket i flere moduler betraktelig, automatisk tømme papirkurven, finne dupliserte filer med nye filtre for bedre resultater i Duplicate Finder, og gir også rask diskanalyse i Disk Doctor og Convenient tips til de viktigste funksjonene.

I tillegg beskytter WinOptimizer personvernet ditt og gjør det raskt og enkelt å rengjøre og optimalisere systemet. Med denne løsningen kan du administrere og deaktivere individuelle Windows-oppgaver, analysere og fremskynde systemoppstart ved hjelp av nedlastingssenteret, og bruke en kraftig personvernmodul som deaktiverer Windows-telemetri for fullstendig personvern.

Velkommen til den digitale varebutikken! I dag presenterer vi et produkt som heter Ashampoo WinOptimizer 19 ?License?. Dette er en kraftig automatisk rengjørings- og innstillingsløsning fra Ashampoo® som vil bidra betydelig til å redusere minneforbruket i flere moduler, automatisk tømme papirkurven, finne dupliserte filer med nye filtre for bedre resultater i Duplicate Finder, og også gi rask diskanalyse på Disk Lege og praktiske tips til de viktigste funksjonene.

Ashampoo WinOptimizer 19 ?Lisens? inkluderer også en livstidslisens for 1 PC kun for versjon 19.x, som er gyldig første gang du installerer programmet på ditt nåværende system, og gratis oppdateringer er tilgjengelige som en del av versjon 19.x. I tillegg, når du kjøper dette produktet vil du motta en garantert gave - en Cloudflare 1.1.1.1 WARP+ VPN-lisensnøkkel med umiddelbar levering (24/7/365) etter kjøp og en 100 % garanti.

WinOptimizer er ikke bare et systemrenser, det er en kraftig løsning som beskytter personvernet ditt og gjør rengjøring og optimalisering av systemet raskt og enkelt. Med denne løsningen kan du administrere og deaktivere individuelle Windows-oppgaver, analysere og fremskynde systemoppstart ved hjelp av nedlastingssenteret, og bruke en kraftig personvernmodul som deaktiverer Windows-telemetri for fullstendig personvern.

Ikke glem å legge igjen en positiv anmeldelse av produktet etter kjøpet! Hvis du støter på problemer, vennligst ikke skriv negativ tilbakemelding. Bare gå til "Korrespondanse"-fanen og beskriv problemet. Selgeren vil svare på meldingen din innen 24 timer. Takk for kjøpet!

Ashampoo WinOptimizer 19 er en kraftig løsning for automatisk rengjøring og justering av Windows-operativsystemet fra Ashampoo. Den lar deg redusere minneforbruket betydelig i mange moduler, automatisk tømme papirkurven, finne dupliserte filer med nye filtre for bedre resultater i Duplicate Finder, og gir også rask diskanalyse i Disk Doctor og praktiske verktøytips til de viktigste funksjonene.

I tillegg inkluderer Ashampoo WinOptimizer 19 mange andre nyttige funksjoner som å administrere og deaktivere individuelle Windows-oppgaver, analysere og fremskynde systemoppstart ved å bruke nedlastingssenteret, og en kraftig personvernmodul med deaktivering av Windows-telemetri for fullstendig personvern.

Når du kjøper dette produktet, vil du motta en garantert gave - en Cloudflare 1.1.1.1 WARP+ VPN-lisensnøkkel med umiddelbar levering (24/7/365) etter kjøp og 100 % garanti. Også inkludert er en livstidslisens for 1 PC kun for versjon 19.x, som er gyldig hvis du installerer programmet på ditt nåværende system for første gang, og gratis oppdateringer er tilgjengelige som en del av versjon 19.x.

Ikke glem at hvis det oppstår problemer etter å ha kjøpt et produkt, bør du ikke skrive negative anmeldelser. I stedet må du gå til "Korrespondanse"-fanen og beskrive problemet. Selgeren vil svare på meldingen din innen 24 timer.


***


Ashampoo WinOptimizer 19 er en programvareløsning for automatisk rengjøring, innstilling og optimalisering av Windows-operativsystemet. Ved å kjøpe denne programvaren får du en lisens for bruk på én datamaskin i hele produktets levetid, samt en garantert gave - en Cloudflare 1.1.1.1 WARP+ VPN-lisensnøkkel.

WinOptimizer lar deg raskt og enkelt fikse problemer knyttet til et tregt operativsystem, manglende viktige innstillinger og søppelfiler på disken. Programmet beskytter også brukernes personvern ved å blokkere Windows-telemetrisamling.

Blant de nye funksjonene til WinOptimizer 19 er betydelig redusert minneforbruk, automatisk tømming av papirkurven, nye filtre for bedre resultater i Duplicate Finder, raskere diskanalyse i Disk Doctor, praktiske verktøytips til de viktigste funksjonene, en ny cookie-behandler i Sporingsfjerningsmodul for Internett, dynamiske paneler med nye funksjoner og parametere, avansert systemanalyse for rask omfattende optimalisering, en kraftig personvernmodul med deaktivering av Windows-telemetri, administrering og deaktivering av individuelle Windows-oppgaver, en modul for å administrere oppstartselementer med tidspunkt for individuelle programmer og systemapplikasjoner, analysere og akselerere systemoppstart ved hjelp av nedlastingssenter.

I tilfelle problemer, etter kjøp av produktet, garanterer selgeren svar på meldingen din innen 24 timer, livstidslisens for 1 PC kun for versjon 19.x og gratis oppdateringer innen versjon 19.x.


***


  1. Ashampoo WinOptimizer 19 er et utmerket valg for å optimalisere og rengjøre datamaskinen.
  2. Dette digitale produktet fungerer virkelig! Datamaskinen min kjører mye raskere etter bruk av Ashampoo WinOptimizer 19.
  3. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av Ashampoo WinOptimizer 19-lisensen - den var virkelig verdt pengene.
  4. Et enkelt og intuitivt grensesnitt gjør bruken av Ashampoo WinOptimizer 19 behagelig og praktisk.
  5. Ashampoo WinOptimizer 19 hjalp meg med å bli kvitt unødvendige filer og forbedre ytelsen til datamaskinen min.
  6. En lisens for Ashampoo WinOptimizer 19 er en fin måte å gjøre datamaskinen mer effektiv og raskere på.
  7. Jeg anbefaler Ashampoo WinOptimizer 19 til alle som ønsker å holde datamaskinen i god stand og få mest mulig ut av den.




Egendommer:




Ashampoo WinOptimizer 19 er et flott verktøy for å optimalisere datamaskinen din.

Takket være Ashampoo WinOptimizer 19 er datamaskinen min mye raskere og mer stabil.

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av en lisens for Ashampoo WinOptimizer 19 - det var en verdifull investering i min dataøkonomi.

Med Ashampoo WinOptimizer 19 klarte jeg å kvitte meg med mange unødvendige filer og programmer, noe som gjorde datamaskinen min mer produktiv.

Ashampoo WinOptimizer 19 gir mange nyttige verktøy for å finpusse og optimalisere datamaskinen - akkurat det jeg trengte.

Jeg vil anbefale Ashampoo WinOptimizer 19 til alle som ønsker å øke hastigheten på datamaskinen og forbedre ytelsen.

Dette digitale produktet er virkelig verdt prisen - jeg har fått mye bruk og glede ut av det.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.8
(121)