AK-12 “Shadow” (1 dag) pinkode Warface

Hos oss kan du kjøpe pinkoder til spillet Warface til lave priser. Vi tilbyr det største utvalget av koder og garanterer også umiddelbar levering! PIN-koden er gyldig i én dag, så ikke utsett aktiveringen.

I Warface-spillet er det en moderne angrepsrifle som erstatter den legendariske AK-74 i den russiske hæren. Dette maskingeværet har høy skade og skytevidde, samt lett kontrollert rekyl. Den har tre modifikasjonsspor med unike moduler og er i stand til å påføre økt skade på lemmer.

Vær oppmerksom på at PIN-koden utløper om mindre enn 24 timer, så aktiver den så raskt som mulig. Vi tilbyr alltid de nyeste pinkodene og oppdaterer dem kontinuerlig før de utløper. Vær også oppmerksom på at denne koden kun er ment for aktivering på RU-servere til PC-versjonen av spillet.

AK-12 “Shadow” (1 dag) pinkode Warface

AK-12 «Shadow» er en moderne automatrifle som erstatter den legendariske AK-74 i den russiske hæren. Den har høy skade og skytevidde, samt lett kontrollert rekyl. Maskinen har tre spor for modifikasjoner med unike moduler, og er også i stand til å påføre økt skade på lemmer.

Du kan kjøpe en pinkode for AK-12 "Shadow" i den digitale varebutikken til en konkurransedyktig pris. Butikken vår tilbyr umiddelbar kodelevering til e-postadressen din. Vær oppmerksom på at pinkoden utløper i én dag, så aktiver den så snart som mulig.

Velg de beste tilbudene i vår digitale varebutikk for å få mest mulig ut av å spille Warface.

AK-12 “Shadow” (1 dag) pinkode for spillet Warface er et digitalt produkt som lar deg få tilgang til en moderne maskin i spillet. Assaultriflen erstatter den legendariske AK-74 i den russiske hæren og utmerker seg ved høy skade, lang skytevidde og lett kontrollert rekyl. Maskinen har tre spor for modifikasjoner med unike moduler, og er også i stand til å påføre økt skade på lemmer.

Du kan kjøpe en pinkode til AK-12 "Shadow" i digitalvarebutikken til en god pris. Etter kjøpet vil du motta en PIN-kode på e-post. Vær oppmerksom på at pinkoden utløper i én dag, så aktiver den så snart som mulig.

PIN-kodeaktivering skjer på nettstedet wf.mail.ru på RU-servere til PC-versjonen av spillet. Etter å ha aktivert pinkoden, vil du ha tilgang til å bruke AK-12 "Shadow" i én dag. PIN-koden leveres umiddelbart til din e-postadresse i form av et tekstskjema.

Vær oppmerksom på at denne pinkoden kun er ment for aktivering av PC-versjonen av spillet på RU-servere. Pinkoder kan ikke refunderes, så sørg for at du har inventar/arsenal eller annet utstyr som trengs for å bruke pinkoden før du kjøper. Hvis du har problemer med å kjøpe, aktivere eller bruke PIN-koden din, kan du kontakte forhandleren for å få hjelp.


***


Det tilbudte produktet er en pinkode for 1 dag for spillet Warface, som lar deg få en AK-12 "Shadow" angrepsrifle. Dette er en moderne angrepsrifle som erstatter den legendariske AK-74 i den russiske hæren og har høy skade og skytevidde, samt lett kontrollert rekyl. Maskinen har tre modifikasjonsspor med unike moduler, og gir også økt skade på lemmer.

Ved kjøp vil du motta en PIN-kode i form av et tekstskjema, som skal aktiveres på nettstedet wf.mail.ru på serverne til PC-versjonen av Warface-spillet. Etter å ha aktivert pinkoden vil du ha tilgang til å bruke AK-12 “Shadow” angrepsriflen i 1 dag. PIN-koden har en begrenset gyldighetsperiode på mindre enn 24 timer, så det anbefales å aktivere den så snart som mulig.

Pinkoden leveres umiddelbart til e-postadressen som er spesifisert under kjøpet. Når du har mottatt pin-koden din, sjekk tilgjengeligheten av inventar/arsenal eller på annen måte for den kjøpte pin-en, da pinnene ikke kan refunderes. Hvis du har problemer med betaling eller aktivering av pinkoden din, kan du kontakte selgeren via chat på kjøpssiden.


***


  1. AK-12 Shadow er et flott digitalt produkt for Warface-fans!
  2. Etter å ha kjøpt en pinkode for AK-12 Shadow, fikk jeg maksimal glede av spillet.
  3. Med AK-12 Shadow har resultatene mine i Warface forbedret seg betydelig!
  4. Pålitelig og høykvalitets digitalt produkt - AK-12 Shadow.
  5. Takk for rask levering av pinkoden til AK-12 Shadow - jeg har allerede begynt å vinne spillet!
  6. AK-12 Shadow er det beste valget for de som ønsker å være på toppen i Warface.
  7. Det utrolige AK-12 Shadow-våpenet er det du trenger for å vinne spillet.




Egendommer:




AK-12 Shadow er en av de beste riflene i Warface, det er lett å ødelegge motstandere på middels og lang avstand med den.

Utmerket grafikk og lydeffekter i Warface lar deg nyte å bruke AK-12 Shadow fullt ut.

Å skaffe AK-12 Shadow gjennom en pinkode er en praktisk og rask måte å kjøpe et digitalt produkt på.

Å bruke AK-12 Shadow hjelper deg med å gå opp i nivå i Warface og bli en bedre spiller.

AK-12 Shadow har høy nøyaktighet og skade, noe som gjør den uunnværlig i spillmodusene med lag.

Utmerket valuta for pengene - å få en AK-12 Shadow gjennom en pinkode koster mye mindre enn å kjøpe et lignende våpen på markedet.

AK-12 Shadow er et godt valg for Warface-fans som ønsker å få et forsprang på sine rivaler.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.7
(108)