Age of Wonders: Shadow Magic / Shadow Magic (STEAM KEY)

Viktig! Dette produktet er kun beregnet for bruk i følgende land: Russland, Armenia, Aserbajdsjan, Republikken Hviterussland, Georgia, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Republikken Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan, Ukraina. Spillet vil ikke fungere i andre regioner.

Spilltype: Steam-nøkkel / RU / CIS Utgivelsesdato: 25. juli 2003 Plattform: Windows Region: RU / CIS (Russland og CIS-land) Aktivering: Steam

=======================================

Verden er i endring. Et nytt imperium – sterkt, hensynsløst og truende med døden til alle levende ting – oppsto, reiste seg og ble mektig. For de eldgamle rasene av magikere som har bebodd disse landene siden uminnelige tider, har det kommet vanskelige tider. Vil mektige trollmenn være i stand til å motstå invasjonen av monstrøse skyggedemoner som ødelegger alt i deres vei? Hvem vet...

"Age of Wonders: Shadow Magic" er en fortsettelse av den berømte serien med strategi- og rollespill. Under spillerens ledelse er tre nye raser: grusomme ørkennomader, monstrøse demoner og mystiske sironer - de opprinnelige innbyggerne i World of Shadows.

• En ny kampanje på fem episoder og 16 scenarier, med nye karakterer og plot. Også inkludert er 19 nye scenarier. • De originale Age of Wonders-løpene har blitt revidert: hver av dem har fått en ny forbedring for byen og en ny enhet. For eksempel kan alver bygge en hemmelig skog som skjuler en by og produserer Treemen-enheter. • Tre helt nye raser: steppe nomader, dystre skyggedemoner og sironer, innbyggere fra andre verdener. • Bruk diplomati og krigskunst for å bli tidenes største Mage King. • Slåss med venner i spill over et lokalt nettverk eller over Internett. • Lag dine egne scenarier, helter, gjenstander og til og med nye magikere ved å bruke den forbedrede scenarioredigereren. • Bruk kartgeneratoren til å lage nye scenarier med én knapp.

=======================================

Spillaktivering:

  1. Last ned og installer Steam fra lenken (hvis den ikke allerede er installert).
  2. Start Steam-klienten.
  3. Opprett en ny konto på Steam eller logg på en eksisterende.
  4. Gå til "Spill"-delen og velg "Aktiver på Steam".
  5. Skriv inn aktiveringsnøkkelen du har kjøpt.
  6. Etter dette vil spillet vises i listen over spill, og du kan installere det.

Age of Wonders: Shadow Magic / Shadow Magic (STEAM KEY)

Age of Wonders: Shadow Magic er en fortsettelse av den berømte serien med strategi- og rollespill. I dette spillet må spilleren motstå invasjonen av monstrøse skyggedemoner, ødelegge alt i deres vei, og bli tidenes største Mage King.

I spillet finner du:

  • En ny kampanje på fem episoder og 16 scenarier, med nye karakterer og plot. Også inkludert er 19 nye scenarier.
  • Tre nye raser: grusomme ørkennomader, monstrøse demoner og mystiske sironer - de opprinnelige innbyggerne i World of Shadows.
  • De originale Age of Wonders-løpene har blitt overhalt, og hver av dem har fått en ny byoppgradering og en ny enhet.
  • Evnen til å bruke diplomati og krigskunst for å bli tidenes største magikerkonge.
  • Evnen til å slåss med venner i spill over et lokalt nettverk eller over Internett.
  • En forbedret scenarioredigerer som lar deg lage dine egne scenarier, helter, gjenstander og til og med nye Mages.
  • En kartgenerator som lar deg lage nye scenarier med én knapp.

Dette produktet er et digitalt produkt og vil bli gitt til kjøperen i form av en Steam-nøkkel. For å aktivere spillet må du laste ned og installere Steam, opprette en ny konto eller logge på en eksisterende, gå til "Spill"-delen og velg "Aktiver på Steam". Etter å ha skrevet inn den kjøpte aktiveringsnøkkelen, vil spillet vises i listen over spill, og du kan installere det.

Spillutgivelsesdato: 25. juli 2003

Plattform: Windows

Region: RU / CIS (Russland og CIS-land)

Dette produktet er spillet Age of Wonders: Shadow Magic for Windows-plattformen, utgitt 25. juli 2003. Dette er en fortsettelse av den berømte serien med strategi- og rollespill. I spillet må spilleren motstå invasjonen av monstrøse skyggedemoner, ødelegge alt i deres vei, og bli tidenes største Mage King.

Spillet inneholder en ny kampanje med fem episoder og 16 scenarier, samt 19 nye scenarier. Under spillerens ledelse er tre nye raser: grusomme ørkennomader, monstrøse demoner og mystiske sironer - de opprinnelige innbyggerne i World of Shadows. Hvert løp fikk en ny forbedring for byen og en ny enhet.

Spillet inneholder elementer av diplomati og militær kunst som vil hjelpe deg å bli tidenes største Mage King. Spillere kan også kjempe med venner i spill over et lokalt nettverk eller over Internett. Den forbedrede scenarioredigereren lar deg lage dine egne scenarier, helter, gjenstander og til og med nye Mages. Kartgeneratoren lar deg lage nye scenarier med én knapp.

For å aktivere spillet må du laste ned og installere Steam, opprette en ny konto eller logge på en eksisterende, gå til "Spill"-delen og velg "Aktiver på Steam". Etter å ha skrevet inn den kjøpte aktiveringsnøkkelen, vil spillet vises i listen over spill, og du kan installere det.

Det er viktig å merke seg at dette produktet kun er beregnet for bruk i Russland, Armenia, Aserbajdsjan, Hviterussland, Georgia, Kasakhstan, Kirgisistan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan og Ukraina. Spillet vil ikke fungere i andre regioner.


***


Shadow Magic (Age of Wonders: Shadow Magic) er en nøkkel for å aktivere spillet på Steam-plattformen, kun beregnet for bruk i Russland og CIS-landene. Spillet ble utgitt i 2003 og er en fortsettelse av den berømte serien med strategi- og rollespill. I den kontrollerer spilleren tre nye raser: ørkennomader, skyggedemoner og sironer - de opprinnelige innbyggerne i World of Shadows. Spillet har en ny kampanje med fem episoder og 16 scenarier, samt 19 nye scenarier. Hver av de originale Age of Wonders-løpene fikk en ny byoppgradering og en ny enhet. Spilleren kan bruke diplomati og kampsport for å bli tidenes største Mage King. Spillet lar deg også spille sammen med venner i spill over et lokalt nettverk eller over Internett, lage dine egne scenarier, helter, gjenstander og til og med nye Mages ved å bruke den forbedrede scenarioredigereren, og bruke kartgeneratoren til å lage nye scenarier med en enkelt knapp. Hver tredje kunde som legger igjen en positiv anmeldelse får et tilfeldig spill i gave. Før du kjøper, må du sjekke systemkravene til spillet og andre parametere som interesserer deg, siden varer kjøpt ved en feil eller som ikke passer deg i henhold til systemkravene eller aktiveringsregionen ikke kan returneres eller byttes. Hvis du har problemer med det kjøpte produktet, må du skrive en melding til selgeren i korrespondanse på kjøpssiden og beskrive problemet slik at det raskt kan løses.


***


  1. Age of Wonders: Shadow Magic er et fantastisk spill med en spennende historie og interessant spilling!
  2. Jeg ble bare forelsket i dette spillet! Den er full av fantastiske eventyr og uventede plottvendinger.
  3. Hvis du elsker turbaserte strategispill, er Age of Wonders: Shadow Magic verdt et forsøk!
  4. Det spillet er rett og slett fantastisk! Jeg trodde aldri at turbaserte strategispill kunne være så morsomt.
  5. Age of Wonders: Shadow Magic er et ekte mesterverk! Grafikk, lyd, gameplay - alt er på høyeste nivå.
  6. Dette spillet er virkelig vanedannende! Du vet aldri hva som kan skje videre.
  7. Jeg brukte flere timer med Age of Wonders: Shadow Magic og kunne ikke stoppe! Den fengsler rett og slett med atmosfæren og spillingen.
  8. Hvis du elsker fantasy, så er Age of Wonders: Shadow Magic det du trenger!
  9. Dette spillet er en virkelig oppdagelse for meg! Hun er bare fantastisk.
  10. Age of Wonders: Shadow Magic er et spill som etterlater et varig inntrykk! Jeg tror dette er et av de beste turbaserte strategispillene jeg noen gang har spilt.




Egendommer:




Age of Wonders: Shadow Magic er et flott spill for strategi- og fantasyelskere.

Utmerket grafikk og musikk i Age of Wonders: Shadow Magic skaper en unik atmosfære.

Et stort antall forskjellige enheter og raser i spillet Age of Wonders: Shadow Magic lar deg lage unike taktikker.

De mange spennende oppdragene og kampanjene i Age of Wonders: Shadow Magic vil ikke la deg kjede deg.

Evnen til å spille som forskjellige raser og bruke magi gjør spillingen i Age of Wonders: Shadow Magic variert og interessant.

Age of Wonders: Shadow Magic er et utmerket valg for de som ønsker å fordype seg i en fantasiverden og nyte et spennende spill.

Et stort antall innstillinger og alternativer i Age of Wonders: Shadow Magic lar deg tilpasse spillet til dine behov og preferanser.

Muligheten til å spille i flerspillermodus lar deg konkurrere med andre spillere og nyte spillet med venner.

Moddingstøtte i Age of Wonders: Shadow Magic lar deg utvide spillet og tilpasse det etter din smak.

Age of Wonders: Shadow Magic er et godt valg for fans av klassiske turbaserte strategispill og fantasy-sjangeren generelt.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.4
(69)