22 uoversettelige lover for markedsføring

I vår litteratur, inkludert bøker, artikler, taler og videoer, har vi gitt detaljerte analyser av markedsføringsprinsipper. Vi har utviklet strategiske modeller for markedsføringsprosessen, inkludert en fysisk modell for menneskelig bevissthet. Vi brukte konseptet "posisjonering" for å utvide det til praksis. I den militære markedsmodellen vi skapte, er selskaper og merkevarer klassifisert som defensive, offensive, flankerende og gerilja, avhengig av deres markedsføringsstrategi for krigføring. Mange års arbeid med markedsføringens prinsipper og problemer tillot oss å formulere de grunnleggende lovene som styrer suksess og fiasko i markedet. Disse lovene, kjent som de uforanderlige markedsføringslovene, består av bare 22 prinsipper. Brudd på disse lovene kan føre til negative konsekvenser.

"The 22 Immutable Laws of Marketing" er et digitalt produkt som er en samling av nøkkelprinsipper og lover for markedsføring som vil hjelpe deg å oppnå suksess i markedet. Dette digitale produktet inneholder over tjue nyttige tips og triks basert på mange års markedsføringserfaring og forskning.

Produktet er utformet i et vakkert html-format, som lar deg nyte et behagelig design og enkel lesing. Den inneholder mange grafer og tabeller som vil hjelpe deg å visualisere prinsippene og lovene for markedsføring og gjøre dem lettere å forstå.

Det digitale produktet "22 Immutable Laws of Marketing" vil være nyttig for både nybegynnere og erfarne markedsføringsspesialister. Dette produktet vil bidra til å utvide kunnskapen og ferdighetene dine innen markedsføring, og vil også lære deg hvordan du effektivt kan bruke den ervervede kunnskapen i praksis.

Dette elementet, The 22 Immutable Laws of Marketing, er en e-bok i .FB2-format skrevet av Al Ries og Jack Trout. Boken presenterer 22 sentrale prinsipper og lover for markedsføring, formulert basert på mange års erfaring og forskning innen markedsføring. Boken er utformet i et vakkert html-format, som lar deg nyte et hyggelig design og lettlest. Den inneholder mange grafer og tabeller som vil hjelpe deg å visualisere prinsippene og lovene for markedsføring og gjøre dem lettere å forstå.

Denne boken vil være nyttig for både nybegynnere og erfarne markedsføringsfolk. Det vil bidra til å utvide kunnskapen og ferdighetene dine innen markedsføring, og også lære deg hvordan du effektivt kan bruke den ervervede kunnskapen i praksis. Omtaler av boken finnes på Internett.


***


Boken "The 22 Immutable Laws of Marketing" ble skrevet av forfatterne Al Ries og Jack Trout og inneholder de grunnleggende lovene for markedsføring som de formulerte som bestemmer suksess eller fiasko i markedet. Boken presenterer en detaljert analyse av markedsføringsprinsipper, strategiske modeller for markedsføringsprosessen, samt en militær modell av markedet. Forfatterne bruker konseptet "posisjonering" for å popularisere den fysiske modellen for menneskelig bevissthet.

Boken inneholder 22 uforanderlige lover for markedsføring som styrer suksess og fiasko i markedet. Noen av dem inkluderer: loven om ledelse, loven om persepsjon, loven om fokus, loven om kategori, loven om sinn, loven om overløp, loven om opposisjon og mange andre.

Ved å kjøpe denne boken i elektronisk format .FB2 får du muligheten til å sette deg inn i de grunnleggende lovene for markedsføring som vil hjelpe deg med å markedsføre merkevaren eller produktet ditt på markedet. Omtaler av boken finner du på de relevante ressursene.


***


  1. Boken 22 Immutable Laws of Marketing er en sann guide for alle som ønsker å oppnå suksess i virksomheten.
  2. En veldig informativ bok som vil hjelpe deg å forstå det grunnleggende innen markedsføring og bruke dem i praksis.
  3. Forfatterne av boken The 22 Immutable Laws of Marketing forklarer tydelig og tydelig kompleksiteten i markedsføring.
  4. Denne boken er et virkelig must-have for alle som ønsker å utvikle virksomheten sin.
  5. De 22 uforanderlige lovene for markedsføring er ikke bare en bok, det er et verdifullt verktøy for enhver gründer.
  6. Boken inneholder mange praktiske eksempler som vil hjelpe deg å forstå og huske stoffet bedre.
  7. En veldig informativ og viktig bok som vil hjelpe deg med å danne den rette tilnærmingen til å markedsføre varer og tjenester.
  8. The 22 Immutable Laws of Marketing er en bok som kan anbefales til både nybegynnere og erfarne gründere.
  9. Denne boken lar deg ikke bare lære nye ting om markedsføring, men også revurdere din tilnærming til virksomheten.
  10. Boken The 22 Immutable Laws of Marketing er en ekte bestselger som alle som ønsker å lykkes i virksomheten bør lese.




Egendommer:




The 22 Immutable Laws of Marketing er en ekte bestselger som vil hjelpe deg å forbedre bedriftens ytelse.

En utmerket guide for de som ønsker å bli best i markedsføring og promotering av sine produkter og tjenester.

The 22 Immutable Laws of Marketing er en må-lese bok for alle i markedsføringsbransjen.

Boken er skrevet på et tilgjengelig språk og inneholder mange eksempler, noe som gjør den nyttig for både nybegynnere og erfarne markedsførere.

Markedsføringens 22 uforanderlige lover er ikke bare en bok, det er en virkelig praktisk guide til suksess.

Forfatteren av boken, Al Rais, er en ekspert på markedsføring og hans tips og triks vil hjelpe deg med å lage en effektiv markedsføringsstrategi.

Etter å ha lest boken vil du få nyttig kunnskap som du umiddelbart kan sette ut i livet.

Hvis du ønsker å forbedre markedsføringskunnskapen din, er de 22 uforanderlige markedsføringslovene veien å gå.

Boken inneholder mange tips og triks for å hjelpe deg med å skape en vellykket bedrift og maksimere fortjenesten.

Jeg anbefaler de 22 uforanderlige markedsføringslovene til alle som ønsker å bli best på sitt felt og lykkes i virksomheten.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.3
(56)