CRYSIS REMASTERED TRILOGY 1,2,3 XBOX ONE + XBOX SERIES

CRYSIS REMASTERED TRILOGY 1,2,3 XBOX ONE + XBOX SERIES


Erikoisuudet:




Crysis Remastered Trilogy Xbox Onelle ja Xbox Series X:lle on uskomattoman mukaansatempaava pelikokemus upeilla grafiikoilla ja parannetulla pelattavuudella!

Nautin Crysis Remastered Trilogy -pelin pelaamisesta Xbox Onella – loistavaa klassisten pelien remasterointia parannetuilla tekstuureilla ja tehosteilla!

Crysis Remastered Trilogy Xbox Series X:llä on hämmästyttävä matka legendaarisen pelisarjan läpi, joka näyttää nyt paremmalta kuin koskaan!

Crysis Remastered Trilogy on pakollinen ostos kaikille Xbox One- ja Xbox Series X -faneille! Upea remaster, joka vie sinut takaisin ampujien kultaiseen aikakauteen!

Rakastan vain Crysis Remastered -trilogiaa! En olisi koskaan uskonut, että klassiset pelit voivat näyttää niin siistiltä Xbox Onella ja Xbox Series X:llä!

Crysis Remastered Trilogy on täydellinen tapa kokea kuuluisat pelit uudelleen upeilla ohjaimilla ja upealla grafiikalla Xbox Onella ja Xbox Series X:llä!

Crysis-sarja on aina ollut mahtava, mutta nyt Xbox One:n ja Xbox Series X:n remasterilla se on vieläkin parempi! Todellinen herkku pelaajille!

Liittyvät tuotteet

Lisäinformaatio

Luokitus: 4.5
(82)