XCOM® 2 XBOX ONE/SERIES X|S NØGLE ?

Ved at købe spil XCOM® 2 Xbox One/Series X|S nøglen hos os, modtager du øjeblikkeligt en digital licensnøgle til at aktivere spillet. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Når det er aktiveret, vil spillet ikke have regionale begrænsninger og vil blive permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog. Hvis du ikke har fundet den du er interesseret i

Ved at købe spil XCOM® 2 Xbox One/Series X|S nøglen hos os, modtager du øjeblikkeligt en digital licensnøgle til at aktivere spillet. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Når det er aktiveret, vil spillet ikke have regionale begrænsninger og vil blive permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog. Hvis du ikke finder det spil eller DLC, du er interesseret i, i din søgning, kan vi købe det til dig fra Microsoft Store. For at gøre dette skal du bare skrive til os i onlinechatten, så tilføjer vi det til Plati-handelsplatformen. Når du kun køber et spil hos os, kan du være sikker på produktets kvalitetsgaranti og også modtage rabat på hver af dine ordrer.

Vi arbejder dagligt og er klar til at besvare alle dine spørgsmål via online chat.

Øjeblikkelig levering af nøglen er garanteret. For at aktivere nøglen fra en Android-telefon skal du downloade den gratis VPN Unlimited, Hola Free VPN Proxy eller TunnelBear VPN-applikation, åbne den og følge forbindelseslinket. Så skal du logge ind på din konto ved at indtaste din e-mail og kontologin, indtaste nøglen, aktivere og downloade spillet på din XBOX Series X|S eller XBOX ONE konsol. Nogle gange kræves en genstart af konsollen, for at spillet vises på din konto. Spillet vil blive vist i sektionen "mine spil" eller i butikssøgningen, hvor du skal klikke på knappen "Installer".

For at aktivere nøglen fra en pc skal du installere VPN Unlimited, Hola Free VPN Proxy eller TunnelBear VPN-udvidelsen og følge linket, logge ind på din konto, angive din e-mail og kontologin, tænde for VPN og vælge en forbindelse, Indtast nøglen, bekræft aktiveringen og download spillet på din XBOX Series X|S eller XBOX ONE konsol. I nogle tilfælde kræves en genstart af konsollen, for at spillet vises på din konto. Spillet vil blive vist i sektionen "mine spil" eller i butikssøgningen, hvor du skal klikke på knappen "Installer".

Ved køb af nøgler er deres videresalg forbudt, og nøgler kan ikke returneres af årsagerne "ikke kunne aktiveres", "ikke kunne lide spillet", "ikke læste beskrivelsen". Hvis du har problemer med at aktivere nøglen, skal du kontakte sælgeren, efterlade en besked og vente på svar, med angivelse af fejlen (hvis nogen) og vedhæfte et fuldskærmsbillede af, hvor aktiveringen finder sted. Vi hjælper dig med at løse problemet. Sælger er ikke ansvarlig for udførelsen af ​​de VPN-tjenester, der er anført i instruktionerne.

Du skal aktivere nøglen umiddelbart efter købet; garantien er kun gyldig på købstidspunktet. For at erstatte et produkt skal du levere en video fra købsøjeblikket, indtil problemet blev opdaget. Hvis problemet ikke er relateret til overtrædelse af reglerne for brug af nøglen, er vi klar til at erstatte produktet med et lignende eller returnere pengene. Vi kan dog ikke give en garanti for, at spillet fungerer efter aktivering af nøglen, da dette afhænger af mange faktorer, herunder konsolindstillinger, tilgængelighed af opdateringer, tilgængelighed af en internetforbindelse og andre.

Vi værdsætter hver enkelt af vores kunder og er klar til at yde kvalitetsservice og support på alle stadier. Hvis du har spørgsmål eller problemer i forbindelse med køb af en nøgle, så tøv ikke med at kontakte os via online chat. Vi er klar til at hjælpe dig til enhver tid.

XCOM® 2 Xbox One/Series X|S-nøgle er en digital nøgle til aktivering af spillet XCOM® 2 på Xbox One-, Xbox Series X- og Xbox Series S-konsollerne. Når du køber en nøgle fra en sælger, modtager du med det samme en digital licensnøgle for at aktivere spillet. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Når det er aktiveret, vil spillet ikke have regionale begrænsninger og vil blive permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

For at aktivere nøglen fra en Android-telefon skal du downloade den gratis VPN Unlimited, Hola Free VPN Proxy eller TunnelBear VPN-applikation, åbne den og følge forbindelseslinket. Så skal du logge ind på din konto ved at indtaste din e-mail og kontologin, indtaste nøglen, aktivere og downloade spillet på din XBOX Series X|S eller XBOX ONE konsol. For at aktivere nøglen fra en pc skal du installere VPN Unlimited, Hola Free VPN Proxy eller TunnelBear VPN-udvidelsen og følge linket, logge ind på din konto, angive din e-mail og kontologin, tænde for VPN og vælge en forbindelse, Indtast nøglen, bekræft aktiveringen og download spillet på din XBOX Series X|S eller XBOX ONE konsol.

Ved køb af nøgler er deres videresalg forbudt, og nøgler kan ikke returneres af årsagerne "ikke kunne aktiveres", "ikke kunne lide spillet", "ikke læste beskrivelsen". Hvis du har problemer med at aktivere nøglen, skal du kontakte sælgeren, efterlade en besked og vente på svar, med angivelse af fejlen (hvis nogen) og vedhæfte et fuldskærmsbillede af, hvor aktiveringen finder sted. Sælgeren hjælper dig med at løse problemet.


***


XCOM® 2 XBOX ONE/SERIES X|S KEY er en digital nøgle til at aktivere XCOM 2 på Xbox One og Xbox Series X|S-konsoller. Når du har købt nøglen, modtager du den med det samme til den e-mailadresse, du har angivet, da du afgav din ordre. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN forbundet til en server i Tyrkiet. Efter aktivering vil spillet ikke have regionale begrænsninger og vil blive knyttet til din Microsoft-konto. Du kan downloade spillet på enhver Xbox One og Xbox Series X|S-konsol i alle regioner og sprog.

Bemærk venligst, at købte nøgler kun kan bruges til personligt brug, og deres videresalg er forbudt. Nøgler kan ikke returneres af årsagerne "kunne ikke aktiveres", "kan ikke lide spillet", "ikke læste beskrivelsen". Hvis du har problemer med at aktivere nøglen, kan du kontakte sælgeren via chat og få hjælp. Bemærk venligst, at sælgeren ikke er ansvarlig for udførelsen af ​​de VPN-tjenester, der er anført i instruktionerne.

For at aktivere nøglen skal du installere en af ​​tre VPN-applikationer på din telefon eller computer: VPN Unlimited, Hola Free VPN Proxy eller TunnelBear VPN. Du skal derefter følge linket og logge ind på din Microsoft-konto for at indløse nøglen og downloade spillet på dine Xbox One- og Xbox Series X|S-konsoller. Bemærk venligst, at for at erstatte en vare, skal du give en video fra købstidspunktet til det tidspunkt, hvor koden aktiveres. Kundesupporttiden er fra 10:00 til 22:00 Moskva-tid.


***


  1. Fantastisk spil, jeg anbefaler det til alle fans af strategi og science fiction!
  2. Gameplayet er i top, grafikken er fantastisk!
  3. Et meget interessant plot og mange muligheder for at udvikle din base.
  4. Spændende gameplay og en række taktiske løsninger.
  5. Et meget spændende spil, der får dig til at tænke og træffe strategiske beslutninger.
  6. Mange unikke karakterer og muligheder for at forbedre dem.
  7. Dyb spilmekanik og mange forskellige typer modstandere.
  8. Et fremragende valg for fans af serien og nykommere til genren.
  9. Spændende kampe og mange forskellige karakterklasser.
  10. Et sandt mesterværk, der vil efterlade mange indtryk og vil fortsætte med at glæde i lang tid.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil med en spændende historie og spændende kampe!

Smuk grafik og soundtrack, der skaber atmosfæren i fremtidens verden.

En enorm mængde indhold og muligheder for at tilpasse dit hold af kæmpere.

Spillet er godt optimeret til Xbox One/Series X|S, fungerer uden forsinkelser og forsinkelser.

Interessant gameplay og en høj sværhedsgrad, der giver spillerne mulighed for at teste deres taktiske færdigheder.

De mange forskellige fjender og våben giver spillerne mulighed for at eksperimentere og skabe unikke strategier.

Et godt valg for fans af sci-fi og turbaserede taktiske spil.

Et spændende multiplayer-spil, hvor du kan kæmpe mod andre spillere og bevise dine evner.

Et stort antal præstationer og priser, der motiverer spillere i lang tid.

En enkel og brugervenlig grænseflade, der giver dig mulighed for hurtigt at vænne dig til spillet og starte kampe mod fremmede angribere.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)