XBOX GAME PASS ULTIMATE 4-36 MÅNEDER. HURTIG?

Når du har købt et abonnement, modtager du Xbox Game Pass Ultimate i en periode på 4 til 36 måneder, afhængigt af dit valg. For at installere Xbox Game Pass Ultimate skal du efter betaling angive dit login (mail) og adgangskode til din Xbox (Microsoft) konto i en chat med sælgeren. Efter købet modtager du en unik kode, som du skal fortælle sælgeren i chatten for at oprette et abonnement. Bemærk, at det tidligere abonnement på din konto allerede skal være udløbet, når du installerer et nyt abonnement. Du kan installere et abonnement på enhver konto, selvom du tidligere havde et abonnement.

For at aktivere dit abonnement skal du angive Tyrkiet som regionen for din konto. For at gøre dette skal du følge linket og klikke på "ændre indstillinger" i din profil. Vælg derefter Tyrkiet og enhver region som din kontoregion, og gem ændringerne. Når du har installeret abonnementet, kan du ændre regionen tilbage til din.

Abonnementet passer til enhver region. Derudover vil du efter køb modtage en kampagnekode til 2% rabat på dit næste køb i vores butik, samt et gavekort på 2% af købsprisen for en positiv anmeldelse.

Xbox Game Pass Ultimate inkluderer Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, Xbox Game Pass PC og EA Play til pc. Den fulde liste over spil inkluderet i abonnementet kan ses på siden Biblioteket med tilgængelige spil opdateres konstant og inkluderer i øjeblikket 337 spil til Xbox One/Series X|S og 220 spil til pc.

XBOX GAME PASS ULTIMATE 4-36 MÅNEDER. HURTIG?

Køb et XBOX GAME PASS ULTIMATE-abonnement fra 4 til 36 måneder fra vores digitale butik. Installationen er hurtig og nem - efter betaling modtager du en unik kode, som du skal fortælle sælgeren i chatten om at installere abonnementet.

Med XBOX GAME PASS ULTIMATE får du adgang til et bibliotek med over 500 spil til Xbox One/Series X|S og pc, inklusive nye titler og klassikere. Abonnementet inkluderer Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, Xbox Game Pass PC og EA Play til pc.

Bemærk venligst, at for at installere et abonnement, skal du angive dit login (mail) og adgangskode til din Xbox (Microsoft) konto i chatten med sælgeren. Det tidligere abonnement på din konto skal allerede være udløbet, når du installerer et nyt abonnement. Du kan installere et abonnement på enhver konto, selvom du tidligere havde et abonnement.

For at aktivere dit abonnement skal du angive Tyrkiet som regionen for din konto. Abonnementet passer til enhver region. Efter køb modtager du også en kampagnekode til 2% rabat på dit næste køb i vores butik, samt et gavekort på 2% af købsprisen for en positiv anmeldelse.

Gør din spiloplevelse mere mangfoldig og interessant med XBOX GAME PASS ULTIMATE!

Beskrivelse ?Når du har installeret et abonnement, modtager du XBOX GAME PASS ULTIMATE fra 4 til 36 måneder, afhængigt af dit valg.❗For at installere Xbox Game Pass Ultimate skal du efter betaling angive dit login (mail) og adgangskode fra din Xbox-konto ( Microsoft) i chatten med købet. Efter at have betalt for dette produkt modtager du en unik kode, som skal indberettes til sælgeren i chatten med købet. For at installere et abonnement skal ethvert tidligere abonnement på kontoen allerede være udløbet pr. Dette øjeblik. Det er muligt at installere et abonnement på enhver konto, også selvom du tidligere havde et abonnement! For at aktivere dit abonnement skal du angive Tyrkiet i oplysningerne om din kontos region, foretag venligst ændringer ved at bruge dette link:https://account.microsoft.com/profileПерейдите følg linket og klik på skift indstillinger i din profil, vælg landet Tyrkiet og enhver region - gem ændringerne Efter installation af abonnementet kan regionen returneres tilbage til din.?Abonnementet passer til enhver region!? Efter køb vil du modtage en kampagnekode på 2% for dit køb i vores butik!? For en positiv anmeldelse vil du modtage et gavekort på 2 % af købsprisen! Xbox Game Pass Ultimate-abonnementet inkluderer: Xbox Live GoldXbox Game PassXbox Game Pass PCEA PlayEA Play til PCDen fulde liste over spil inkluderet i abonnement kan ses på linket:https://www.xbox.com/ru-RU/xbox-game-pass/gamesБиблиотека Tilgængelige spil opdateres konstant, og i dag inkluderer det 337 spil til Xbox One/Series X|S og 220 spil til pc.

XBOX GAME PASS ULTIMATE 4-36 måneder er et abonnement på Xbox-spiltjenesten, der giver dig adgang til mere end 500 spil til Xbox One/Series X|S og pc, inklusive nye titler og klassikere. Abonnementet inkluderer Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, Xbox Game Pass PC og EA Play til pc. Du kan vælge en abonnementsperiode fra 4 til 36 måneder afhængig af dit valg ved køb.

For at installere Xbox Game Pass Ultimate skal du efter betaling angive dit login (mail) og adgangskode til din Xbox (Microsoft) konto i en chat med sælgeren. Herefter får du en unik kode, som du skal give sælgeren for at installere abonnementet.

Bemærk venligst, at for at installere et abonnement, skal det tidligere abonnement på din konto allerede være udløbet, når du installerer et nyt abonnement. Du kan installere et abonnement på enhver konto, selvom du tidligere havde et abonnement.

For at aktivere dit abonnement skal du angive Tyrkiet som regionen for din konto. For at gøre dette skal du følge linket og klikke på "ændre indstillinger" i din profil, derefter vælge Tyrkiet og enhver region som region for din konto og gemme ændringerne. Når du har installeret abonnementet, kan du ændre regionen tilbage til din.

Abonnementet passer til enhver region, og efter køb modtager du en kampagnekode til 2% rabat på dit næste køb i butikken, samt et gavekort på 2% af købsprisen for en positiv anmeldelse. En komplet liste over spil inkluderet i abonnementet kan ses på siden Available Games Library, som opdateres konstant og i øjeblikket inkluderer 337 spil til Xbox One/Series X|S og 220 spil til pc.


***


Xbox Game Pass Ultimate er et spilabonnement, der giver dig adgang til et stort bibliotek af spil til Xbox One/Series X|S og pc. Abonnementet inkluderer Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, Xbox Game Pass PC og EA Play, og giver dig også mulighed for at spille alle de nye spil fra Xbox på dagen for deres udgivelse. Efter at have betalt for varerne, modtager du en unik kode, som du skal fortælle sælgeren i chatten med købet, og derefter installere et abonnement på din Xbox (Microsoft) konto. Abonnementets varighed kan være fra 4 til 36 måneder afhængigt af dit valg. Det er muligt at oprette et abonnement på enhver konto, også selvom det tidligere har haft et abonnement. Abonnementet passer til enhver region, men for at aktivere det skal du angive Tyrkiet-regionen i dine Microsoft-profilindstillinger. Efter installation af abonnementet kan regionen returneres tilbage til din. Derudover vil du efter køb af produktet modtage en kampagnekode til 2% rabat ved køb i denne butik og et gavekort på 2% af købsprisen for en positiv anmeldelse. En komplet liste over spil inkluderet i abonnementet kan ses på det officielle Xbox-websted.







Xbox Game Pass Ultimate er et spilabonnement, der giver dig adgang til et stort udvalg af spil til Xbox One/Series X|S og pc, inklusive alle nye Microsoft-eksklusiviteter på lanceringsdagen. Abonnementet varer fra 4 til 36 måneder, alt efter hvilken periode du vælger. For at installere et abonnement skal du efter betaling angive login og adgangskode til din Xbox (Microsoft)-konto i en chat med sælgeren. Herefter modtager du en unik kode, som du skal aktivere på din konto.

Xbox Game Pass Ultimate inkluderer Xbox Live Gold, Xbox Game Pass og EA Play på Xbox og pc. Du modtager også en kampagnekode til 2% rabat på dit næste køb i butikken og et gavekort på 2% af købsprisen for en positiv anmeldelse. Biblioteket med spil inkluderet i abonnementet opdateres løbende, og omfatter i dag mere end 550 spil. Installation af et abonnement kan tage fra 15 minutter til 4 timer afhængigt af køen. Sælgers arbejdsplan er fra 10 til 23 timer Moskva-tid.


***


  1. Xbox Game Pass Ultimate er simpelthen utroligt! Jeg har adgang til et stort bibliotek af spil og kan spille et hvilket som helst af dem når som helst. Jeg råder alle til at prøve det!
  2. Jeg købte Xbox Game Pass Ultimate i 12 måneder, og jeg fortryder det ikke et sekund. Nu kan jeg spille alle de nye spil uden ekstra omkostninger. Jeg anbefaler!
  3. Xbox Game Pass Ultimate er den bedste spilinvestering, jeg nogensinde har foretaget. Vanvittigt praktisk og økonomisk, især hvis du er en amatørspiller.
  4. Jeg har været Xbox-fan i lang tid, men Xbox Game Pass Ultimate har gjort mig til en endnu større fan. Et rigtigt paradis for gamere!
  5. Xbox Game Pass Ultimate er simpelthen den perfekte gave til alle, der elsker at spille videospil. Det enorme udvalg af spil, der er tilgængelige via abonnement, gør det til et must-have for alle spillere.
  6. Ved at købe Xbox Game Pass Ultimate fik jeg adgang til et væld af spil, som jeg har ønsket at prøve i lang tid. Meget glad for mit køb!
  7. Xbox Game Pass Ultimate er bare fantastisk! Jeg har nydt at spille i flere måneder nu og kan ikke stoppe. Tak Microsoft for et så bekvemt og overkommeligt abonnement!



Ejendommeligheder:




XBOX GAME PASS ULTIMATE er en utrolig bekvem måde at få adgang til tonsvis af spil på Xbox og pc.

XBOX GAME PASS ULTIMATE-tjenesten sikrer, at spilbiblioteket konstant opdateres, så spillere kan nyde nye spil hver måned.

Med XBOX GAME PASS ULTIMATE kan du spille dine yndlingsspil på Xbox og pc uden at købe dem separat.

XBOX GAME PASS ULTIMATE giver dig adgang til eksklusive spil, der ikke findes på andre platforme.

XBOX GAME PASS ULTIMATE-tjenesten giver dig mulighed for at gemme dine spilfremskridt og præstationer, selvom du skifter fra en platform til en anden.

XBOX GAME PASS ULTIMATE er et godt valg for dem, der ønsker at spare penge på nye spil.

Med XBOX GAME PASS ULTIMATE kan du spille multiplayer-spil med dine venner uden at skulle købe yderligere kopier af spillene.

XBOX GAME PASS ULTIMATE er en nem og bekvem måde at begynde at spille nye spil på uden at skulle købe dem separat.

XBOX GAME PASS ULTIMATE-tjenesten giver dig mulighed for at spille spil med billed- og lydkvalitet i høj kvalitet, hvilket sikrer maksimal spillenydelse.

XBOX GAME PASS ULTIMATE er en fantastisk måde at prøve nye spil og opdage nye ting uden risiko for at tabe penge på spil, du ikke kan lide.

Xbox Game Pass Ultimate er en utrolig bekvem måde at få adgang til tonsvis af spil fra dit hjem!

Med Xbox Game Pass Ultimate kan jeg spille mine yndlingsspil på enhver enhed, inklusive pc, Xbox og mobile enheder.

Jeg fik adgang til et stort bibliotek af spil, inklusive nye udgivelser, for et lille månedligt gebyr.

Xbox Game Pass Ultimate giver mig også adgang til eksklusive tilbud og rabatter på spil og yderligere indhold.

Jeg kan spille spil med venner og familie online, hvilket gør spiloplevelsen endnu mere interessant og spændende.

Xbox Game Pass Ultimate er meget nem at bruge og konfigurere. Jeg kan begynde at spille mit yndlingsspil med blot et par museklik.

Med Xbox Game Pass Ultimate kan jeg problemfrit skifte mellem spil og fortsætte, hvor jeg slap sidst.

Jeg elsker, at Xbox Game Pass Ultimate giver mig muligheden for at prøve nye spil, som jeg måske ikke har købt til fuld pris.

Xbox Game Pass Ultimate er en fantastisk måde at spare penge på spil, fordi jeg får ubegrænset adgang til et stort bibliotek af spil til et fast månedligt gebyr.

Jeg tror, ​​at Xbox Game Pass Ultimate er den bedste måde at spille spil på Xbox og pc, og jeg anbefaler det til alle, der elsker spil og ønsker at få mest muligt ud af deres spiloplevelse!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)