XBOX GAME PASS (FOR ALLTID) 400+ spil | PC?

Beskrivelse: Vi garanterer omgående levering af varer efter køb. Vi er dog ikke ansvarlige for driften af ​​nogle spil på din konto. Liste over spil, der bestemt ikke vil fungere: Minecraft: Dungeon, Minecraft, EA Play-spil, Ubisoft+-spil og Sniper Elite 5.

Efter køb får du adgang til vores Microsoft Store-konto med Xbox Game Pass, som omfatter over 300 spil! For en komplet liste over spil inkluderet i dit abonnement, besøg venligst siden med systemkrav.

Nogle instruktioner du skal følge efter købet inkluderer:

  1. Opdatering af Windows 10/11 til den seneste udgivelsesversion.
  2. Se efter installerede Xbox- og Microsoft Store-apps.
  3. Log ind på din Xbox Live-konto i Xbox-appen, eller opret en ny konto, hvis du ikke allerede har en.
  4. Indkøb af varer.
  5. Følg instruktionerne for at logge ind på din Microsoft Store-konto, som du modtager efter køb af produktet.
  6. Søg efter spil, du er interesseret i, i Microsoft Store/Xbox-applikationen, og installer dem til download.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til os i korrespondancen for det købte produkt. Hvis du har brug for hjælp til at tilføje en konto, så skriv også til os i korrespondancen for den købte vare.

Nogle vigtige bemærkninger:

  • Når du har geninstalleret Windows og slettet din Microsoft Store-konto, kan du logge på igen ved at følge instruktionerne.
  • Det er forbudt at ændre adgangskoden eller andre kontodata.
  • Du må kun spille på din egen Xbox Live-konto.
  • Du kan konfigurere dit eget kaldenavn i Xbox Console Companion-appindstillingerne.
  • Alle præstationer optjent i spillet gemmes kun på din Xbox Live-konto.
  • Spil opdateres automatisk.
  • Aktivering af spillet er kun mulig på en pc, der kører Windows 10/11.
  • Aktivering er ikke tilgængelig på Xbox-konsoller.
  • Vi udsteder ikke spilaktiveringskoder; spillet aktiveres ved at logge ind på vores konto.
  • Det er kun muligt at logge ind på din konto via applikationen DG_MSActivator.exe (hvis du ikke er enig i dette, skal du ikke købe dette produkt).
  • Når du skifter CPU eller bundkort, skal du kontakte administratoren på forhånd for at overføre adgangen til din konto til en anden pc.
  • Dit Xbox Game Pass-abonnement fornyes automatisk.
  • Kontoen kan kun bruges på én pc. Hvis du vil bruge det på flere pc'er, skal du købe produktet igen.
  • Ved at købe dette produkt accepterer du automatisk betingelserne for brug af dette produkt.
  • Online drift er kun garanteret på købstidspunktet. Hvis Microsoft senere blokerer denne funktion, accepteres ingen krav.

XBOX GAME PASS (FOR ALLTID) 400+ spil | PC

Få adgang til over 400 spil på pc med Xbox Game Pass (for evigt)! Nyd spil fra Microsoft, Bethesda og andre berømte udgivere.

Listen over spil bliver løbende opdateret, så du vil altid finde noget nyt og spændende.

Hvad er inkluderet i abonnementet:

  • Over 400 spil på pc
  • For evigt - ubegrænset adgang til spil
  • De seneste spil fra berømte udgivere

Hvordan det virker:

  1. At købe et produkt
  2. Du vil modtage instruktioner om, hvordan du aktiverer dit abonnement.
  3. Aktiver dit abonnement og nyd spillene!

Der kræves ingen yderligere betalinger eller abonnementer. Du betaler kun én gang og får adgang til over 400 spil for evigt.

Vigtigt: Spil kan kun tilgås på en pc, der kører Windows 10/11 (64-bit) version 20H2 eller nyere. En internetforbindelse er påkrævet for at spille spil.

Hvis du har spørgsmål eller problemer, er vores supportteam altid klar til at hjælpe dig.

XBOX GAME PASS (FOR ALLTID) 400+ spil | PC er et PC-spilabonnement, der giver adgang til over 400 spil fra anerkendte udgivere som Microsoft og Bethesda. Du får adgang til vores Microsoft Store-konto med et Xbox Game Pass-abonnement efter køb af produktet. Abonnementet fornyes automatisk og kræver ikke yderligere betalinger eller abonnementer. Nogle spil virker dog muligvis ikke på din konto, herunder Minecraft: Dungeon, Minecraft, EA Play-spil, Ubisoft+-spil og Sniper Elite 5. For at bruge abonnementet skal du følge en række instruktioner, herunder opgradering af dit OS til Windows 10/ 11 (64-bit) version 20H2 eller nyere, log ind på din Xbox Live-konto og søg efter spil, du er interesseret i, i Microsoft Store/Xbox-applikationen, og installer dem til download. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores supportteam. Det er vigtigt at huske, at du kun har tilladelse til at spille fra din Xbox Live-konto; det er strengt forbudt at ændre din adgangskode eller kontodata. Aktivering af spillet er kun mulig på en pc, der kører Windows 10/11; aktivering på Xbox-konsoller er ikke mulig. Ved at købe dette produkt accepterer du automatisk betingelserne for brug af dette produkt.


***


Xbox Game Pass er et spilabonnement, som du kan købe og få øjeblikkelig adgang til over 400 spil på pc. Blandt dem er der forskellige genrer - fra action og skydespil til sport og puslespil. Abonnementet fornyes automatisk, og du kan spille alle disse spil uden tidsbegrænsninger.

Når du har købt, har du adgang til vores Microsoft Store-konto med dit Xbox Game Pass-abonnement. En komplet liste over spil inkluderet i abonnementet kan findes på linket til systemkrav. Bemærk venligst, at dette abonnement kun virker på pc'er, der kører Windows 10/11 (64-bit) version 20H2 eller nyere, og en internetforbindelse er påkrævet for at spille spil.

Opdater Windows til den nyeste version, installer Xbox- og Microsoft Store-apps, log ind på din Xbox Live-konto i Xbox-appen, eller opret en ny konto, hvis du ikke allerede har en. Derefter, efter du har købt produktet, skal du følge instruktionerne for at logge ind på din Microsoft Store-konto, hvor du kan finde og downloade de spil, du er interesseret i.

Bemærk venligst, at nogle spil muligvis ikke fungerer på din konto, og vi er ikke ansvarlige for dette. Derudover udsteder vi ikke spilaktiveringskoder, og spillet aktiveres ved at logge ind på vores konto. Det er også vigtigt at huske, at kontoen kun kan bruges på én pc, og skifter du CPU eller bundkort, skal du kontakte administratoren for at overføre adgangen til kontoen til en anden pc. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os via korrespondance med den købte vare.







Xbox Game Pass (Forever) er et abonnement, der giver dig adgang til over 400 pc-spil. Med dette abonnement vil du være i stand til at spille alle de nye og populære spil, såvel som klassiske spil, du måske er gået glip af. Du kan spille ethvert spil i biblioteket så mange gange du vil, mens dit abonnement er aktivt. Derudover får du eksklusive rabatter på spil og ekstra indhold. Dette er en fantastisk måde at spare penge på spil og få adgang til en bred vifte af spil. Xbox Game Pass (for evigt) er en bekvem og overkommelig måde at spille spil på din pc.


***


  1. XBOX GAME PASS er et godt valg for pc-spilentusiaster på grund af det store antal tilgængelige spil.
  2. Med XBOX GAME PASS på pc kan jeg nyde de mest populære spil uden at forlade hjemmet.
  3. Det store udvalg af spil på XBOX GAME PASS giver mig mulighed for at spare penge og ikke behøver at købe hvert spil separat.
  4. Med XBOX GAME PASS kan jeg prøve nye spil, som jeg ellers ikke ville købe.
  5. XBOX GAME PASS er en fantastisk måde at tage en pause fra din daglige rutine og slappe af med et interessant spil.
  6. XBOX GAME PASS er en sikker og bekvem måde at få adgang til tonsvis af spil på din pc.
  7. XBOX GAME PASS giver adgang til de mest populære spil, hvilket gør det attraktivt for spillere i alle aldre.
  8. Med XBOX GAME PASS kan jeg nyde multiplayer-spil med venner uden at bruge ekstra penge.
  9. XBOX GAME PASS er en fantastisk måde at opleve spil, jeg ikke har spillet før.
  10. XBOX GAME PASS er en bekvem måde at få adgang til nye spil, uanset hvor jeg er.



Ejendommeligheder:




XBOX GAME PASS (PERMANENT) er en fantastisk måde at få adgang til et stort antal spil til en rimelig pris.

Med et bredt udvalg af spil på XBOX GAME PASS (PERMANENT) er der noget for enhver gamer.

XBOX GAME PASS (PERMANENT) giver nem adgang til spil, der nemt kan downloades og installeres på din pc.

XBOX GAME PASS (PERMANENT) opdateringssystemet giver dig mulighed for at spille nye spil, så snart de er udgivet.

XBOX GAME PASS (PERMANENT) tilbyder mange eksklusive spil, der ikke er tilgængelige på andre platforme.

Ved at abonnere på XBOX GAME PASS (PERMANENT) kan du spare penge på køb af spil, der kan spilles som en del af abonnementet.

XBOX GAME PASS (PERMANENT) er en fantastisk løsning for dem, der ønsker at prøve nye spil, men ikke ønsker at købe dem med det samme.

Spil på XBOX GAME PASS (PERMANENT) kører uden forsinkelser og forsinkelser, hvilket giver den mest komfortable spiloplevelse.

XBOX GAME PASS (PERMANENT) giver dig adgang til pc- og konsolspil, så du kan spille dine yndlingsspil på enhver enhed.

XBOX GAME PASS (PERMANENT) tilbyder ikke kun singleplayer-spil, men også multiplayer-spil, så du kan spille sammen med venner og familie.

XBOX Game Pass er en fantastisk måde at få adgang til en masse kvalitetsspil til en lille pris.

Jeg er meget tilfreds med mit køb af XBOX Game Pass, for nu kan jeg spille mange af mine yndlingsspil på pc.

Med XBOX Game Pass har jeg altid nye spil at spille, og jeg kan eksperimentere med mange spil, som jeg ikke har prøvet før.

XBOX Game Pass tilbyder et bredt udvalg af spil til alle aldre og præferencer, og jeg har fundet en masse spil, som jeg virkelig nyder.

Jeg fik meget værdi for pengene ved at købe XBOX Game Pass, fordi jeg allerede havde spillet så mange spil, at det ville have kostet meget mere, hvis jeg havde købt hvert spil separat.

Kvaliteten af ​​spillene på XBOX Game Pass er virkelig høj, og jeg har aldrig været skuffet over det, jeg har spillet.

Jeg elsker, at jeg kan spille mine yndlingsspil på pc uden at skulle købe ny hardware eller en konsol.

XBOX Game Pass byder på en masse eksklusive spil, som ikke kan findes andre steder, og det giver mig nye måder at spille på.

Jeg synes, at XBOX Game Pass er meget praktisk og nemt at bruge, og jeg kan hurtigt finde og begynde at spille nye spil.

Jeg anbefaler XBOX Game Pass til alle, der leder efter en overkommelig og bekvem måde at spille en bred vifte af kvalitetsspil på pc.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)