Xbox Game Pass 30 dage (FORNY) ✅(XBOX CODE/GLOBAL)

Her er din Xbox Game Pass-licensnøgle i 30 dage! Efter betaling vil nøglen blive vist i browservinduet og automatisk sendt til din e-mail. Denne nøgle kan bruges både til nye brugere og til fornyelse af et abonnement (den kan kun aktiveres efter udløbet af det tidligere Xbox Game Pass-abonnement).

Bemærk venligst, at denne nøgle ikke er egnet til abonnementskonvertering. Aktivering er mulig på Xbox One, Xbox Series X|S i regionerne: Rusland, Argentina, Australien, Østrig, Belgien, Brasilien, Den Tidligere Jugoslaviske Republik Makedonien, Ungarn, Venezuela, Danmark, Irland, Island, Spanien, Canada, Colombia , Polen, Portugal, Saudi-Arabien, Singapore, Slovakiet, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Tyrkiet, Storbritannien, De Forenede Arabiske Verdener, USA. Sproget i spillene er engelsk.

Som en gave tilbyder vi dig et tilfældigt, billigt spil på Steam. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikere den i fanen KORRESPONDENS på ordresiden Oplata.info. Herefter sender vi dig med garanti en gave. Bemærk venligst, at hvis du ikke har skrevet en anmeldelse i korrespondance med sælgeren, så skal du ikke blive fornærmet, hvis du ikke modtager en gave.

Xbox Game Pass er et spilabonnement til Xbox One, Xbox Play Anywhere og Xbox 360 (bagudkompatible) konsoller. Et aktivt abonnement er påkrævet for at få adgang til spil. Spil inkluderet i dit abonnement kan ændre sig over tid, kan variere fra land til land og er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

For at aktivere koden, gå til hjemmesiden...

"Xbox Game Pass 30 Days (RENEW) ✅(XBOX CODE/GLOBAL)" er et digitalt produkt, der giver adgang til et bibliotek af spil til Xbox One, Xbox Play Anywhere og Xbox 360 (bagudkompatible) konsoller i 30 dage. Dette produkt er en udvidelse af dit Xbox Game Pass-abonnement og aktiveres ved hjælp af en Xbox Code-licensnøgle hvor som helst i verden (global).

Det smukke html-design i vores digitale varebutik giver dig mulighed for nemt at vælge og betale for et produkt. Efter betaling vil nøglen blive vist i browservinduet og automatisk sendt til din e-mail. Bemærk venligst, at denne nøgle ikke er kvalificeret til abonnementskonvertering og kun kan aktiveres efter udløbet af dit tidligere Xbox Game Pass-abonnement.

Listen over tilgængelige spil inkluderet i dit abonnement kan ændre sig over tid og kan variere fra land til land. Et aktivt abonnement er påkrævet for at få adgang til spil. Sproget i spillene er engelsk.

Ved at købe "Xbox Game Pass 30 Days (RENEW) ✅(XBOX CODE/GLOBAL)" fra vores digitale butik, kan du nyde kvalitetsspil i 30 dage og udvide din spiloplevelse.

"Xbox Game Pass 30 Days (RENEW) ✅(XBOX CODE/GLOBAL)" er et digitalt produkt, der giver dig adgang til et bibliotek af spil på Xbox One, Xbox Play Anywhere og Xbox 360 (bagudkompatible) konsoller i 30 dage. Dette produkt er en udvidelse af dit Xbox Game Pass-abonnement og aktiveres ved hjælp af en Xbox Code-licensnøgle hvor som helst i verden (global).

Efter betaling vil nøglen blive vist i browservinduet og automatisk sendt til din e-mail. Denne nøgle kan bruges både til nye brugere og til at forny et abonnement, men den kan først aktiveres efter udløbet af det tidligere abonnement på Xbox Game Pass. Bemærk venligst, at denne nøgle ikke er egnet til abonnementskonvertering.

Produktaktivering er mulig på Xbox One, Xbox Series X|S-konsoller i regionerne: Rusland, Argentina, Australien, Østrig, Belgien, Brasilien, Den Tidligere Jugoslaviske Republik Makedonien, Ungarn, Venezuela, Danmark, Irland, Island, Spanien, Canada , Colombia, Polen, Portugal, Saudi-Arabien, Singapore, Slovakiet, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Tyrkiet, Storbritannien, De Forenede Arabiske Verdener og USA. Sproget i spillene er engelsk.

Listen over tilgængelige spil inkluderet i dit abonnement kan ændre sig over tid og kan variere fra land til land. Et aktivt abonnement er påkrævet for at få adgang til spil. Når du køber en vare fra den digitale varebutik, får du også chancen for at få et tilfældigt, billigt spil på Steam. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikere den på fanen KORRESPONDENS på ordresiden Oplata.info. Herefter vil sælgeren med garanti sende dig en gave.


***


Xbox.com/redeemcode;

  • indtast den modtagne Xbox Game Pass-nøgle i 30 dage;
  • Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre aktiveringen af ​​dit abonnement.

Xbox Game Pass giver dig mulighed for at spille over 100 spil i høj kvalitet på Xbox One, Xbox Series X|S og Windows 10 pc. Tilgængelige spil spænder fra nye udgivelser til klassiske hits, herunder spil som Halo, Gears of War, Minecraft, Doom og mange andre. Xbox Game Pass inkluderer også rabatter på spilkøb fra Xbox Store og adgang til eksklusive pre-release-demoer af spil.

Xbox Game Pass 30-dages nøglen (fornyelse) er licenseret og kan bruges til både nye brugere og til at forny et abonnement. Nøglen vises i browservinduet efter betaling og sendes automatisk til den e-mail, der er angivet ved bestilling. Det er vigtigt at bemærke, at nøglen kun kan aktiveres, efter at det tidligere Xbox Game Pass-abonnement er udløbet.

Aktivering af nøglen er mulig på Xbox One, Xbox Series X|S-konsoller og på pc'er med Windows 10. Nøglens område er begrænset og omfatter Rusland, Argentina, Australien, Østrig, Belgien, Brasilien, Den Tidligere Jugoslaviske Republik af Makedonien, Ungarn, Venezuela, Danmark, Irland, Island, Spanien, Canada, Colombia, Polen, Portugal, Saudi-Arabien, Singapore, Slovakiet, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Tyrkiet, Storbritannien, Den Forenede Arabiske Verden og USA. Interfacesproget er engelsk.

Når du bestiller et 30-dages Xbox Game Pass-abonnement (fornyelse) fra Oplata.info-webstedet og skriver en positiv anmeldelse med søgeordet "Jeg vil have en gave" i korrespondancefanen på ordresiden, modtager køberen et tilfældigt billigt spil på Damp som gave. Det er vigtigt ikke at glemme at informere sælger om dette i korrespondancefanen, ellers vil gaven ikke blive givet.


***


  1. Xbox Game Pass 30 dage er et godt tilbud for videospilfans, der ønsker at prøve et væld af nye spil uden at betale ekstra.
  2. Jeg var meget tilfreds med mit køb af Xbox Game Pass 30 dage. Siden aktiveringen har jeg haft adgang til et stort antal spil, som jeg har ønsket at prøve i lang tid.
  3. Hvis du leder efter en måde at diversificere din spiloplevelse, så er Xbox Game Pass 30 dage et godt valg. Masser af spil af forskellige genrer og stilarter, som du kan spille på din konsol.
  4. Xbox Game Pass 30 dage er den perfekte måde at prøve nye spil på uden risiko for at bruge penge på et spil, du ikke kan lide.
  5. Jeg blev glædeligt overrasket over, hvor mange spil der er tilgængelige på Xbox Game Pass i 30 dage. Dette er virkelig et stort udvalg af spil af forskellige genrer og stilarter.
  6. Hvis du vil have mere for pengene, så er Xbox Game Pass 30 dage en fantastisk måde at gøre det på. Du får adgang til et stort antal spil uden ekstra omkostninger.
  7. Xbox Game Pass 30 dage er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller familie. I kan spille mange spil sammen, som er tilgængelige i denne pakke.



Ejendommeligheder:




Xbox Game Pass er en fantastisk måde at pifte din Xbox-spiloplevelse op.

Med Xbox Game Pass kan du prøve de nyeste spil uden at skulle købe dem til fuld pris.

Med et stort udvalg af spil på Xbox Game Pass er der noget for enhver smag.

Xbox Game Pass er en praktisk måde at spare penge på Xbox-spil.

At købe et Xbox Game Pass-fornyelse er meget enkelt og tager kun et par minutter.

Xbox Game Pass er en fantastisk gave til Xbox-spillere.

Med Xbox Game Pass kan du spille dine yndlingsspil når som helst og hvor som helst.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)