XBOX GAME PASS - 3 MÅNEDER NØGLE? (UDVIDELSE)

Når du køber dette produkt, modtager du en 3 måneders Xbox Game Pass-nøgle til Xbox One og Series X|S. Nøglen vil være tilgængelig på din personlige konto på hjemmesiden http://www.oplata.info. Desuden vil et link til siden med nøglen blive sendt til din e-mailadresse, der blev angivet under købet. Nøglen kan bruges både til en ny konto og til at forny et Xbox Game Pass-abonnement. Abonnementet er knyttet til din Microsoft-konto og har ingen regionale begrænsninger.

For at aktivere nøglen kræves en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Platforme, hvor nøglen kan aktiveres, er Xbox One og Xbox Series X|S.

Yderligere Information

Instruktioner til aktivering fra en telefon uden VPN:

  1. Log ind på din Microsoft-konto.
  2. Klik på menuikonet i øverste venstre hjørne.
  3. Vælg Indløs kode.
  4. Indtast den 25-cifrede kode på skærmbilledet Kodeindløsning, og klik derefter på Næste for at fuldføre processen.

Instruktioner til aktivering fra en telefon (VPN):

  1. Download Hola Free VPN Proxy-appen.
  2. Start den, vælg din browser og download fra Tyrkiet.
  3. Følg dette link https://redeem.microsoft.com.
  4. Log ind på din konto.
  5. Aktiver nøglen.

Instruktioner til aktivering fra en pc:

  1. Installer Hola Free VPN Proxy-udvidelsen.
  2. Følg dette link https://redeem.microsoft.com.
  3. Log ind på din konto.
  4. Slå Hola til, og vælg forbindelse fra Tyrkiet.
  5. Indtast nøglen, klik på Næste og bekræft aktiveringen.

Efter aktivering af abonnementet skal du dele disse oplysninger med venner på sociale netværk som Vkontakte, Facebook og Twitter.

XBOX GAME PASS - 3 MÅNEDER NØGLE (UDVIDELSE)

Ved at købe dette digitale produkt modtager du en nøgle i 3 måneder til Xbox Game Pass - abonnement på spil til Xbox One og Series X|S. Denne nøgle kan bruges både til en ny konto og til at forny et eksisterende abonnement.

Nøglen vil være tilgængelig på din personlige konto i vores digitale varebutik, samt til den e-mail, du har angivet. Abonnement har ikke

Efter betaling vil du modtage en XBOX GAME PASS NØGLE - 3 måneder Xbox One & Series X|S Du vil modtage nøglen på din personlige konto, et link til siden med nøglen vil blive sendt til din e-mail specificeret på købstidspunktet NØGLEN KAN AKTIVERES BÅDE TIL EN NY KONTO ELLER FOR AT FORNYE ET ABONNEMENT XBOX SPIL PASSPlatforme - TIL XBOX ONE KONSOL og XBOX SERIES X|S- Har du brug for en VPN med forbindelse til Tyrkiet for at aktivere nøglen?- Efter aktivering UDEN REGIONALE BEGRÆNSNINGER- Abonnementet er knyttet til din Microsoft-konto Yderligere informationInstruktioner til aktivering fra en telefon uden VPN: XBOX-app på iOS eller Android med mobilt internet aktiveret1. Log ind på din Microsoft-konto.✅2. Klik på menuikonet i øverste venstre hjørne.3. Vælg Indløs kode.4. Indtast den 25-cifrede kode på Kodeaktiveringsskærmen, og klik derefter på Næste for at fuldføre processen Aktiveringsinstruktioner fra din telefon (VPN)1. Download Hola Free VPN Proxy2-appen. Start den, vælg browser og download fra Turkey3. Følg linket Log ind på din konto ✅5. Aktiver nøgleaktiveringsinstruktionerne fra PC1. Installer Hola Free VPN Proxy-udvidelsen Følg linket Log ind på din konto ✅4. Slå Hola til, og vælg en forbindelse fra Tyrkiet5. Indtast nøglen, klik på næste, bekræft aktivering Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

XBOX GAME PASS - 3 MONTHS KEY (EXTENSION) er et digitalt produkt, der er en 3-måneders nøgle til Xbox Game Pass - et abonnement på spil til Xbox One og Series X|S-konsoller. Nøglen kan bruges både til en ny konto og til at forny et eksisterende abonnement. Efter køb af produktet vil du modtage en nøgle på din personlige konto på hjemmesiden http://www.oplata.info og til den e-mail, du har angivet. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Abonnementet er knyttet til din Microsoft-konto og har ingen regionale begrænsninger. Nøglen kan aktiveres på Xbox One og Xbox Series X|S-konsoller. Ud over produktet leveres instruktioner til aktivering af nøglen fra en telefon eller computer med eller uden VPN. Efter aktivering af abonnementet anbefales det at dele disse oplysninger med venner på sociale netværk som Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


XBOX GAME PASS - 3 MÅNEDER NØGLE - Dette er en nøgle, der giver dig adgang til Xbox Game Pass i 3 måneder. Efter betaling modtager du nøglen på din personlige konto, samt et link til siden med nøglen, som sendes til din mailadresse. Denne nøgle kan aktiveres både på en ny konto og for at forny dit Xbox Game Pass-abonnement. Abonnementet er knyttet til din Microsoft-konto og er ikke regionalt begrænset, når det først er aktiveret. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Du kan aktivere nøglen på Xbox One og Xbox Series X|S-konsoller. Hvis du vil aktivere nøglen fra din telefon uden en VPN, skal du bruge Xbox-appen på iOS eller Android med mobildata aktiveret. Ellers kan du bruge Hola Free VPN Proxy-applikationen på din telefon eller computer til at aktivere nøglen.


***


  1. Army of Ruin er et fantastisk spil, der vil glæde fans af action og RPG.
  2. Modtag Steam Gift RU via automatisk levering - hurtigt og bekvemt!
  3. Grafikken og lyden i Army of Ruin er på højeste niveau, spillet er simpelthen fascinerende.
  4. Vil du modtage et digitalt produkt af høj kvalitet? Army of Ruin er et godt valg.
  5. Byg din hær og bekæmp dine fjender i dette spændende spil.
  6. Steam Gift RU er en fantastisk måde at købe et spil på uden ekstra omkostninger.
  7. Army of Ruin er et spil, der ikke vil efterlade nogen gamere ligeglade.
  8. Automatisk levering Steam Gift RU er hurtig, sikker og praktisk.
  9. Fascinerende gameplay, et interessant plot og et stort udvalg af våben - Army of Ruin har det hele.
  10. Hvis du leder efter et kvalitetsspil, så er Army of Ruin en god mulighed for dig!



Ejendommeligheder:




Xbox Game Pass er en fantastisk måde at spille de nyeste spil på uden ekstra omkostninger!

Ved hjælp af Xbox Game Pass opdagede jeg en masse nye spil, som jeg simpelthen ikke ville være stødt på før.

Xbox Game Pass giver dig adgang til et bibliotek af spil, som du kan spille uden begrænsninger eller tidsbegrænsninger.

Dette er en fantastisk løsning for dem, der ønsker at spare penge på at købe spil, men ikke ønsker at begrænse sig i deres valg.

Xbox Game Pass opdateres regelmæssigt, hvilket betyder, at der altid er nye spil og funktioner.

Med Xbox Game Pass kan du spille dine yndlingsspil på pc eller Xbox, valget er dit!

Xbox Game Pass er en nem og bekvem måde at spille de mest populære spil på uden ekstra omkostninger.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)