Xbox Game Pass 3 måneder til pc + Ea Play?

XBOX GAME PASS PC i 3 måneder kan betales med kreditkort gennem Free-kassa- eller Enot-tjenesterne. Ved køb modtager du en unik kode, som skal gives til sælgeren for at bekræfte betalingen og aktivere et 3-måneders Xbox Game Pass PC + EA Play-abonnement på din konto. For at aktivere et abonnement skal kontoområdet være USA, men det kan ændres gennem afsnittet "Skift profiloplysninger". Abonnementet er kun egnet til pc, ikke Xbox. Hvis du ikke ønsker at overføre data fra din konto, kan du oprette en ny, hvorpå abonnementet aktiveres. Abonnementet fungerer på alle konti, så længe du logger ind på konsollen. Aktivering af abonnement kan tage fra 5 minutter til 24 timer, afhængigt af køen efter købet. Xbox Game Pass til pc giver dig adgang til over 100 højkvalitetsspil på pc plus et EA Play-medlemskab. Hvis du allerede har et Xbox Game Pass-, EA Play- eller Xbox Live Gold-abonnement på din konto, skal du have en ny konto eller en konto uden abonnement for at aktivere dit nye abonnement. Dit Xbox Game Pass Ultimate-abonnement forbliver gyldigt på din konto i 90 dage. For at bruge dit abonnement på din gamle konto på pc'en skal du åbne Microsoft Store-appen, logge ind på din nye konto med abonnementet, downloade og åbne Xbox-appen og derefter logge ind på din gamle konto i Xbox-appen.

Xbox Game Pass 3 Months PC + Ea Play er et digitalt produkt, der giver dig adgang til over 100 højkvalitetsspil på pc, plus et 3-måneders EA Play-medlemskab. I den digitale varebutik kan du købe dette produkt ved at vælge en af ​​betalingsmetoderne - gennem Free-kassa- eller Enot-tjenesterne med et bankkort. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal gives til sælgeren for at bekræfte betalingen og aktivere Xbox Game Pass 3 Months For PC + Ea Play-abonnementet på din konto. Aktivering af et abonnement er kun muligt på en konto med en amerikansk region, men det kan ændres gennem afsnittet "Skift oplysninger i din profil". Abonnementet er kun egnet til pc, ikke Xbox. Hvis du ikke ønsker at overføre data fra din konto, kan du oprette en ny, hvorpå abonnementet aktiveres. Abonnementet fungerer på alle konti, så længe du logger ind på konsollen. Når du aktiverer dit abonnement, har du adgang til alle spil på Xbox Game Pass, plus EA Play-biblioteket med spil i 3 måneder. Designet af varerne i butikken er lavet i et smukt html design, som forenkler købsprocessen og giver dig mulighed for hurtigt at modtage det ønskede produkt.

Xbox Game Pass 3 måneder til pc + EA Play er et digitalt produkt, der giver dig adgang til over 100 højkvalitetsspil på pc og et 3-måneders EA Play-medlemskab. For at købe varer skal du vælge en af ​​betalingsmetoderne - Free-kassa eller Enot, ved hjælp af et bankkort. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal gives til sælger for at bekræfte betaling og aktivere abonnementet på din konto. Aktivering af et abonnement er kun muligt på en konto med en amerikansk region, men det kan ændres gennem afsnittet "Skift oplysninger i din profil". Abonnementet er kun egnet til pc, ikke Xbox. Hvis du ikke ønsker at overføre data fra din konto, kan du oprette en ny, hvorpå abonnementet aktiveres. Abonnementet fungerer på alle konti, så længe du logger ind på konsollen.

Xbox Game Pass til pc inkluderer adgang til over 100 pc-spil af høj kvalitet plus et EA Play-medlemskab. Men hvis du allerede har et Xbox Game Pass, EA Play eller Xbox Live Gold-abonnement, skal du bruge en ny konto eller en konto, der ikke har et abonnement, for at aktivere et nyt abonnement. Dit Xbox Game Pass Ultimate-abonnement forbliver gyldigt på din konto i 90 dage.

For at bruge dit abonnement på din gamle konto på pc'en skal du åbne Microsoft Store-appen, logge ind på din nye konto med abonnementet, downloade og åbne Xbox-appen og derefter logge ind på din gamle konto i Xbox-appen. Når du aktiverer dit abonnement, har du adgang til alle spil på Xbox Game Pass, plus EA Play-biblioteket med spil i 3 måneder. Aktivering af abonnement kan tage fra 5 minutter til 24 timer, afhængigt af køen efter købet. Hvis der betales om natten, skal du vente til dagen efter.

Produktet præsenteres i den digitale varebutik i et smukt HTML-design, som forenkler købsprocessen og giver dig mulighed for hurtigt at få det ønskede produkt. Bemærk venligst, at køb af dette produkt betyder at overføre dine kontooplysninger til sælgeren for at aktivere dit abonnement. Hvis du er i tvivl om dataoverførsel, kan du oprette en ny konto for at aktivere dit abonnement.


***


Xbox Game Pass 3 måneder til pc + EA Play er et abonnement, der giver dig adgang til over 100 kvalitetsspil på pc, plus et EA Play-medlemskab. For at aktivere et abonnement skal du betale for det med kreditkort gennem FreeKassa- eller Enot-tjenesterne og overføre dine kontodata til sælgeren for at aktivere abonnementet. Efter betaling vil du modtage en unik kode, som skal gives til sælgeren for at bekræfte og bekræfte betalingen. Abonnementet er kun egnet til PC og kontoen skal være i USA-regionen. Hvis du allerede har et Xbox Game Pass, EA Play eller Xbox Live Gold-abonnement, skal du oprette en ny konto for at aktivere dit abonnement. Abonnementet er gyldigt i 90 dage. Hvis du vil bruge dit abonnement på din gamle konto på pc'en, skal du åbne Microsoft Store-appen, logge ind på din nye abonnementskonto, downloade og åbne Xbox-appen og derefter logge ind på din gamle konto i Xbox app.


***


  1. Xbox Game Pass 3 måneder til pc + Ea Play er et utroligt tilbud til videospilelskere! Det store udvalg af spil og tilgængelighed på pc gjorde min spilletid endnu sjovere.
  2. Jeg er meget tilfreds med Xbox Game Pass 3 Months For PC + Ea Play! Dette er en fantastisk måde at prøve nye spil på uden at skulle købe hver enkelt separat. Dette sparer virkelig penge og tid.
  3. Jeg har brugt Xbox Game Pass 3 Months til PC + Ea Play i flere måneder nu, og jeg er helt vild med det! Et stort udvalg af spil og muligheden for at spille på pc er, hvad jeg ledte efter.
  4. Xbox Game Pass 3 måneder til pc + Ea Play er et utroligt tilbud til gamere! Jeg har fundet en masse nye yndlingsspil, og jeg elsker, at jeg kan spille på min computer.
  5. Jeg anbefaler Xbox Game Pass 3 Months til PC + Ea Play til alle spillere! Dette er en fantastisk måde at få adgang til et stort antal spil og spare penge på at købe hvert spil separat.
  6. Xbox Game Pass 3 måneder til pc + Ea Play er helt fantastisk! Jeg nyder det store udvalg af spil og bekvemmeligheden ved at spille på pc. Jeg er meget tilfreds med mit køb.
  7. Hvis du elsker at spille videospil på pc, så er Xbox Game Pass 3 Months For PC + Ea Play et must-køb! Du får adgang til et stort udvalg af spil til en utrolig lav pris.



Ejendommeligheder:




Xbox Game Pass til pc er den perfekte måde at spille de bedste spil på pc.

Med Xbox Game Pass til PC + EA Play får du ikke kun adgang til en bred vifte af spil, men også adgang til EA Play-biblioteket.

Xbox Game Pass til pc + EA Play er en fantastisk måde at spare penge på spil og få mest muligt ud af din spiloplevelse.

Xbox Game Pass til pc + EA Play er en fantastisk måde at prøve nye spil, du måske ikke har købt til fuld pris.

Xbox Game Pass til pc + EA Play er en praktisk måde at få adgang til dine spil på uden at skulle købe dem separat.

Med Xbox Game Pass til PC + EA Play har du adgang til en bred vifte af spil på tværs af en lang række genrer, inklusive eksklusive Xbox-titler.

Xbox Game Pass til pc + EA Play er en fantastisk gave til spilelskere, der ønsker at spille de bedste spil på deres pc.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)