WoT Eu [Tops 15-99 stk.]

Nedenfor er produktbeskrivelsen:

Du køber en World of Tanks Eu-konto med topniveau 10 tanke [15-99 styk] (region: Europa). Kontodata vil blive præsenteret i form af et login og en adgangskode, som kan bruges til at logge ind på klientprogrammet eller spillets officielle hjemmeside.

Bemærk venligst, at når du logger ind via hjemmesiden, skal du kun bruge spillets hjemmeside, da adgang til e-mail ikke er garanteret. Kontotilknytning er heller ikke blevet testet og kan tilpasses.

Bemærk venligst, at dette er en konto til PC-versionen af ​​spillet World of Tanks EU, og ikke til Blitz-versionen!

Hvis du har problemer med din konto, kan du kontakte sælgeren på siden "Mine køb". Sælgeren zZMisterGoldZz garanterer support og erstatning af kontoen (hvis data viser sig at være forkerte) inden for 14 dage.

Glem ikke at dele disse oplysninger med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.

WoT Eu [Tops 15-99 stk.]

Vi præsenterer dig for et digitalt produkt - en World of Tanks Eu-konto med de bedste niveau 10-tanke! Du vil blive forsynet med oplysninger for at logge ind på klientprogrammet eller spillets officielle hjemmeside i form af et login og en adgangskode.

Denne konto er til pc-versionen af ​​spillet World of Tanks Eu og indeholder fra 15 til 99 toptanke. Bemærk også, at kontotilknytning ikke er blevet bekræftet og kan tilpasses af dig, hvis du ønsker det.

Beskyt din konto ved kun at bruge det officielle spilwebsted for godkendelse, da adgang til e-mail ikke er garanteret.

Hvis du har problemer med din konto, garanterer sælger zZMisterGoldZz support og udskiftning inden for 14 dage.

Glem ikke at dele disse oplysninger med dine venner på sociale netværk:

WoT Eu [Топы 15-99 шт]WoT Eu [Топы 15-99 шт]WoT Eu [Топы 15-99 шт]

Dette produkt er en World of Tanks Eu-konto med de bedste niveau 10-tanke [15-99 styk] (region: Europa). Du modtager data for at logge ind på klientprogrammet eller spillets officielle hjemmeside i form af et login og en adgangskode. Det er vigtigt kun at bruge det officielle spilwebsted til godkendelse, da adgang til mail ikke er garanteret. Kontotilknytning er ikke blevet bekræftet og kan tilpasses. Dette er en konto for PC-versionen af ​​spillet World of Tanks EU, og ikke til Blitz-versionen. I tilfælde af problemer med din konto, kan du kontakte sælgeren på siden "Mine køb". Sælgeren zZMisterGoldZz garanterer support og erstatning af kontoen (hvis data viser sig at være forkerte) inden for 14 dage. Glem ikke også at dele disse oplysninger med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


WoT Eu [Tops 15-99 pcs] er et produkt forbundet med onlinespillet World of Tanks på Europa-serveren. Dette produkt er en pakke, der indeholder fra 15 til 99 topkonti i spillet, som har et højt niveau og en masse erfaringspoint.

Ved at købe dette produkt får du adgang til topkonti i World of Tanks-spillet, som kan være en god start for begyndere eller hjælpe erfarne spillere med at forbedre deres spilydelse.

Sælger zZMisterGoldZz forpligter sig til at yde support og ombytning af varer inden for 14 dage, hvis kontodata er forkerte.

Du kan også dele oplysninger om dette produkt med dine venner på sociale netværk som Vkontakte, Facebook og Twitter.







WoT Eu [Tops 15-99 pcs] er et produkt relateret til computerspillet World of Tanks. Dette produkt er et sæt med 15 til 99 topkonti til at spille på Europa-serveren. Topkonti er kendetegnet ved et højt niveau af nivellering, stor erfaring og et stærkt arsenal af udstyr.

At købe et sådant produkt kan være nyttigt for dem, der ønsker at begynde at spille på et højt niveau, uden at ville bruge en masse tid på at øge deres egen konto. Dette produkt kan også være interessant for dem, der ønsker at købe flere konti for at bruge dem til forskellige spilformål.

Det er dog værd at bemærke, at køb af topkonti kan være i strid med spillereglerne og føre til kontoblokering. Før du køber dette produkt, bør du derfor omhyggeligt læse spillereglerne og de risici, der er forbundet med at bruge topkonti.


***


  1. Fremragende produkt! Jeg modtog min ordre umiddelbart efter betaling og blev positivt overrasket over kvaliteten af ​​servicen.
  2. Fantastisk service! Jeg bestilte toppe til spillet World of Tanks på EU-serveren og modtog dem meget hurtigt.
  3. Fremragende værdi for pengene og kvalitet. Jeg anbefaler dette produkt til alle World of Tanks fans!
  4. Jeg er glad for resultatet! Tusind tak til sælgeren for hurtig levering af høj kvalitet af toppe til World of Tanks.
  5. Dette var mit første køb af et digitalt produkt, og jeg var meget tilfreds med kvaliteten af ​​service og produkt.
  6. Et fremragende valg for dem, der ønsker at nå toppen i World of Tanks. Jeg modtog mine toppe meget hurtigt og uden problemer.
  7. Jeg anbefaler dette produkt til alle, der ønsker at blive den bedste i World of Tanks. Dette var et godt køb for mig!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)