Worms Armageddon - Steam Key - RU-CIS-UA + PROMOTION

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en licensnøgle til at aktivere spillet Worms Armageddon på Steam. Vi giver følgende garantier: vores butik har været i drift på plati.market i 15 år, hvilket indikerer den gennemprøvede kvalitet af vores service; mere end 140 tusind salg og over 40 tusind positive anmeldelser fra vores kunder; vores Webmoney-forretningsniveau er 550; Vi giver livstidsgaranti på alle produkter.

Bemærk venligst, at spillet kun kan aktiveres i et af følgende lande: Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan.

Kultserien af ​​computerspil Worms blev skabt i 1994. Dette er et turbaseret spil, der kombinerer elementer fra flere genrer. Selvom spillet er væsentligt forskelligt fra de mest typiske repræsentanter for den turbaserede strategigenre, kan det betinget klassificeres som denne genre, fordi dette spil har en strategisk komponent, og bevægelser foretages på skift.

Selvom Worms-serien er den mest berømte repræsentant for denne gren af ​​turbaserede spil, dukkede princippet op i spillet Tank Wars i 1990. Selvom det spil var meget dårligt i animation, og enhederne var immobile, var gameplayet det samme som i Worms-seriens spil.

Worms-spillet blev udviklet af Team17-programmører til Amiga 500 pc'en på AMOS-sproget. Amigaen har sin egen Worms-serie af spil, og i 1999 begyndte Team17 at udvikle serien på andre platforme, startende med Worms Armageddon.

Spilfunktioner inkluderer 28 korttyper, der giver millioner af forskellige kombinationer, over 30 fantastiske niveauer til at øve og fuldføre specielle missioner, cirka 60 minutters fantastisk musik, nye våben og power-ups, nye animationer, våben, effekter, nye eksplosioner og meget mere .

Vi tilbyder også en "Bonus Chance"-kampagne: Når du køber et spil, har du en chance for at modtage en gratis nøgle til et tilfældigt spil. En tilfældig nøgle vil blive sendt med hvert femte produkt, der sælges, som modtager en positiv anmeldelse. Efterlad en positiv anmeldelse af produktet, og angiv "Jeg vil have en gave", og måske vil du være heldig! Vi ønsker alle held og lykke!

@mediaSoft har arbejdet på plati.market i 15 år, og vi garanterer den gennemtestede kvalitet af vores service.

Worms Armageddon - Steam Key - RU-CIS-UA + PROMOTION

Worms Armageddon er et kultcomputerspil, der blev skabt i 1994 og stadig er et af de mest populære turbaserede strategispil. Der er en strategisk komponent til dette spil, og bevægelser foretages på skift.

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en licensnøgle til at aktivere spillet Worms Armageddon på Steam. Nøglen er velegnet til territoriet i Rusland, SNG og Ukraine.

Spilfunktioner inkluderer 28 korttyper, over 30 fantastiske niveauer til at øve og fuldføre specielle missioner, cirka 60 minutters fantastisk musik, nye våben og power-ups, nye animationer, våben, effekter, nye eksplosioner og meget mere.

Som en del af Bonus Chance-kampagnen kan du få en gratis nøgle til et tilfældigt spil. En tilfældig nøgle vil blive sendt med hvert femte produkt, der sælges, som modtager en positiv anmeldelse. Efterlad en positiv anmeldelse af produktet, og angiv "Jeg vil have en gave", og måske vil du være heldig!

Gå ikke glip af muligheden for at købe Worms Armageddon og kaste dig ud i den fascinerende verden af ​​dette vidunderlige spil med os!

Worms Armageddon - Steam Key - RU-CIS-UA + PROMOTION - dette er en licensnøgle til aktivering af kultcomputerspillet Worms Armageddon på Steam-systemet. Spillet blev skabt i 1994 og er stadig et af de mest populære turbaserede strategispil. Bevægelserne i spillet udføres på skift, hvilket tilføjer en strategisk komponent.

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en nøgle, der passer til territoriet i Rusland, SNG og Ukraine. Nøglen garanterer fuld adgang til spillet.

Spilfunktioner omfatter 28 korttyper, over 30 niveauer til at øve og fuldføre specielle missioner, cirka 60 minutters musik, nye våben og power-ups, nye animationer, effekter, eksplosioner og meget mere.

Derudover kan du, når du køber et spil, deltage i Bonus Chance-kampagnen, som giver dig mulighed for at modtage en gratis nøgle til et tilfældigt spil. En tilfældig nøgle vil blive sendt med hvert femte produkt, der sælges, som modtager en positiv anmeldelse. Hvis du vil have et gratis spil, så giv en positiv anmeldelse med kommentaren "Jeg vil have en gave."

Vi garanterer kvaliteten af ​​vores service, da vi har arbejdet på plati.market i 15 år. Vi har mere end 140 tusind salg og over 40 tusind positive anmeldelser fra vores kunder. Vi giver livstidsgaranti på alle produkter. Bemærk venligst, at spillet kun kan aktiveres i et af følgende lande: Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan. Køb Worms Armageddon og kast dig ud i den fascinerende verden af ​​dette vidunderlige spil med os!


***


Worms Armageddon er et computerspil fra kultserien Worms, som blev udgivet i 1994. Spillet er et turbaseret strategispil, hvor spillere styrer et hold orme og kæmper mod hinanden på forskellige kort ved hjælp af forskellige våben og taktikker.

Når du køber på plati.market, vil du modtage en licensnøgle til at aktivere spillet på Steam, som kun vil være tilgængelig til brug i Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan.

Derudover giver køb af spillet dig en chance for at modtage en gratis nøgle til et tilfældigt spil. Hvis vi modtager positiv feedback fra den femte kunde, der skrev kommentaren "Jeg vil have en gave", vil en tilfældig nøgle til et andet spil blive sendt.

Worms Armageddon indeholder over 28 korttyper, der tilbyder millioner af forskellige kombinationer. Spillet har også mere end 30 niveauer til træning og specielle missioner. Spillere vil kunne nyde cirka 60 minutters fantastisk musik, samt bruge nye våben og power-ups, nye animationer, effekter og eksplosioner.

For at aktivere nøglen skal køberen downloade og installere Steam, registrere en konto i dette system, starte Steam-klienten, logge ind på din konto og klikke på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam". Følg derefter instruktionerne på skærmen.

At købe et spil på plati.market garanterer høj kvalitet og gennemtestet produktkvalitet. En livstidsgaranti gælder for alle produkter, og på plati.market-webstedet er der mere end 140 tusinde salg og over 40 tusinde positive anmeldelser.


***


  1. Worms Armageddon er et klassisk spil, der ikke mister sin relevans over tid.
  2. Spillet fungerer fantastisk på computere af enhver specifikation takket være dets enkle grafik.
  3. Praktiske kontroller og interface giver dig mulighed for at nyde spillet uden nogen ekstra indsats.
  4. Steam Key giver hurtig adgang til spillet uden at skulle i butikken.
  5. RU-CIS-UA-versionen af ​​spillet indeholder alle de nødvendige lokaliseringer til bekvemmelighed for spillere fra Rusland, Ukraine og CIS-landene.
  6. Kampagnen giver dig mulighed for at købe spillet til en bedre pris, hvilket gør det endnu mere attraktivt at købe.
  7. En fantastisk mulighed for at spille med venner eller konkurrere med dem, fordi spillet tilbyder en multiplayer-tilstand.
  8. Worms Armageddon er et spil, der kan spilles igen og igen uden at miste interesse eller nydelse.
  9. En fremragende kombination af strategi og humor giver spillerne mulighed for at nyde spillet og tage tankerne væk fra hverdagens problemer.
  10. Spillet har en lys og mindeværdig atmosfære, der får spillerne til at vende tilbage til det igen og igen.



Ejendommeligheder:




Worms Armageddon er et fantastisk spil med usædvanligt gameplay.

Steam Key for Worms Armageddon er en praktisk måde at få adgang til spillet på.

At spille Worms Armageddon er sjovt med venner.

Steam-nøglekampagnen for Worms Armageddon er en fantastisk mulighed for at spare på dit køb.

Worms Armageddon er et klassisk spil, der ikke har mistet sin popularitet gennem tiden.

Steam Key for Worms Armageddon er en hurtig og nem måde at begynde at spille på.

At spille Worms Armageddon er en sjov blanding af strategi og humor.

Worms Armageddon er et spil, der giver dig mulighed for at vise din taktiske opfindsomhed.

Steam Key Promotion for Worms Armageddon er en god grund til at købe spillet til en god pris.

At spille Worms Armageddon er en fantastisk måde at tilbringe tid ved computeren med venner.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)