WORLD OF WARCRAFT 60 DAGE TIDSKORT (RU/EU)0% kort

Du køber et TIDSKORT til 60 dage af WORLD OF WARCRAFT-spillet, som er velegnet til russiske og europæiske konti. Efter at have foretaget betalingen, vil du øjeblikkeligt modtage et tidskort i vinduet, der åbner, og et link til siden med kortet vil blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet ved køb.

Vigtigt: denne nøgle er ikke egnet til regionerne i Nordamerika, Sydøstasien og Oceanien!

Yderligere Information

  1. Log ind på din Battle.net-konto
  2. Vælg World of Warcraft
  3. Klik på "Spilletid og abonnementer"
  4. Vælg "Indløs gavekort"
  5. Indtast koden og nyd spillet!

Del med dine venner:

  • Vkontakte
  • Facebook
  • Twitter

Du bestiller et TIDSKORT til 60 dage af WORLD OF WARCRAFT-spillet, som er velegnet til russiske og europæiske konti. Umiddelbart efter betaling modtager du et tidskort i vinduet, der åbner, og et link til siden med kortet vil blive sendt til din e-mailadresse. Bemærk venligst, at denne nøgle ikke er egnet til regionerne Nordamerika, Sydøstasien og Oceanien.

For at forny din konto med et kort, skal du logge ind på din Battle.net-konto, vælge World of Warcraft, klikke på "Spiltid og abonnementer", vælge "Indløs gavekort", indtaste koden og nyde spillet!

Glem ikke at dele oplysninger om TIME CARD med dine venner ved hjælp af sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.

WORLD OF WARCRAFT 60 DAGE TIDSKORT (RU/EU)

Ved at købe dette TIDSKORT får du 60 dages spil WORLD OF WARCRAFT for russiske og europæiske konti. Kortet er et digitalt produkt og vil øjeblikkeligt blive leveret til din angivne e-mailadresse efter betaling er gennemført.

Vigtigt: Dette kort er ikke egnet til regionerne Nordamerika, Sydøstasien og Oceanien.

Køb for 0 %

WORLD OF WARCRAFT 60 DAYS TIME CARD (RU/EU) er et digitalt produkt, der giver dig mulighed for at spille WORLD OF WARCRAFT i 60 dage for russiske og europæiske konti. Kortet vil øjeblikkeligt blive leveret til dig på den angivne e-mailadresse efter betaling er gennemført. Bemærk venligst, at dette kort ikke er egnet til regionerne Nordamerika, Sydøstasien og Oceanien.

For at købe dette kort skal du følge linket "Køb for 0%" og følge instruktionerne på betalingssiden. Du vil modtage en kortaktiveringskode til den e-mailadresse, du har angivet, og du vil være i stand til at forlænge din konto i 60 dage i WORLD OF WARCRAFT-spillet.

Et WORLD OF WARCRAFT-tidskort til 60 dages spil (RU/EU) er et digitalt produkt, der giver dig mulighed for at forlænge din konto i spillet i en bestemt periode. Kortet er kun egnet til russiske og europæiske konti og vil øjeblikkeligt blive leveret til den angivne e-mailadresse efter betaling er foretaget. Bemærk venligst, at denne nøgle ikke er egnet til regionerne Nordamerika, Sydøstasien og Oceanien.

For at forny din konto ved hjælp af et tidskort, skal du logge ind på din Battle.net-konto, vælge World of Warcraft, derefter "Spiltid og abonnementer" og vælge "Indløs gavekort". Så skal du indtaste den modtagne kode og nyde spillet.

Efter at have foretaget betalingen, vil du øjeblikkeligt modtage et tidskort i vinduet, der åbner, og et link til siden med kortet vil blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet ved køb. Glem ikke at dele oplysninger om tidskortet med dine venner ved hjælp af sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


Et 60-dages WORLD OF WARCRAFT-tidskort er en måde at forlænge din konto i spillet i to måneder. Kortet er velegnet til russiske og europæiske servere. Du kan bruge den til at betale for spilletid på din Battle.net-konto ved hjælp af en enkel og bekvem gavekortindløsningsproces. For at gøre dette skal du logge ind på din Battle.net-konto, vælge World of Warcraft-spillet, gå til afsnittet "Spiltid og abonnementer" og klikke på knappen "Indløs gavekort". Så skal du indtaste den kode, der er angivet på tidskortet og nyde spillet i de næste 60 dage. Kortet har ingen kommission og garanterer 100% spilletid uden yderligere betalinger. Det anbefales at dele oplysninger om kortet med venner på Vkontakte, Facebook og Twitter, så de også kan drage fordel af denne bekvemme måde at betale for spilletid.


***


  1. Ingen problemer med levering - øjeblikkeligt køb og kodemodtagelse.
  2. Jeg købte koden og fik med det samme adgang til spillet.
  3. En fantastisk måde at forny dit spilabonnement på uden at skulle besøge butikken.
  4. Det er praktisk at købe koder online og spare tid.
  5. Kortet giver dig mulighed for at spare penge, når du fornyer dit abonnement.
  6. Koden fungerer uden problemer, som lovet.
  7. Det var nemt og hurtigt at købe koden.
  8. En fantastisk måde at give spilletid til dine venner eller kære.
  9. Det er meget praktisk, at koden kan bruges som gave.
  10. Jeg var tilfreds med købet - det var en enkel og hurtig måde at forny mit abonnement på spillet.



Ejendommeligheder:




En fantastisk måde at forny dit WoW-abonnement på uden at skulle købe et fysisk kort.

Bekvemt og hurtigt kan du aktivere kortet direkte på siden.

Jeg modtog koden med det samme efter betaling, alt fungerer uden problemer.

En fantastisk gave til WoW-fans, især hvis du ikke ved hvilken version af spillet de bruger.

Kortet kom hurtigt og uden forsinkelse, tak!

Ingen aktiveringsproblemer, alt gik glat.

Hurtigt og bekvemt, sparer tid og penge.

Nemt og enkelt, ingen grund til at spilde tid på at rejse til butikken eller vente på levering.

En fantastisk måde at få adgang til spillet i 60 dage, især hvis du ikke har et kreditkort.

Fantastisk service, jeg bruger det altid til at forny mit WoW-abonnement.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)