Wolfenstein: The New Order (PS3/RUS) Aktivering

Vi foreslår, at du downloader spillet til din PS3-konsol, så du kan spille fra din profil i Rusland. Alle spil blev købt af sælgeren i en russisk butik og vil være på russisk, hvis de er blevet oversat. Wolfenstein: The New Order er tilgængelig på din konto.

Brugsanvisning: ingen grund til at deaktivere! Alle handlinger kan udføres direkte fra din konsol.

Instruktioner til aktivering af din konsol på en købt PS3-konto:

  1. Log ind med dit brugernavn;
  2. På fanen "Brugere" skal du vælge "Opret en ny bruger", indtaste et navn og logge på som denne bruger.
  3. Gå til fanen PlayStationNetwork, vælg "registrer" - "brug eksisterende konto".
  4. Indtast de angivne data (brugernavn og adgangskode), marker afkrydsningsfeltet "gem kontooplysninger". Log ind på PlayStation Store.
  5. Gå til "Se downloads", vælg det spil, der skal startes, og konsollen aktiveres automatisk og begynder at downloade spillet.
  6. Log ind på din bruger, og når alle downloads er gennemført, kan du trygt spille.

Derudover: Hvis set-top-boksen ikke aktiveres automatisk, skal du:

  1. Gå til fanen PlayStationNetwork.
  2. Vælg "Kontostyring" - "Systemaktivering" - "PS3-system" - "Spil" - "Aktiver system".

Wolfenstein: The New Order (PS3/RUS) Aktivering

Wolfenstein: The New Order er et spændende first-person shooter, der foregår i en alternativ virkelighed i 1960. I spillet spiller du som den amerikanske soldat B.J. Blaskowitz, der slutter sig til modstanden og kæmper mod nazisterne, der styrer verden i denne virkelighed.

Denne digitale genstand er tilgængelig til download på din PS3-konsol og vil være på russisk, hvis spillet overhovedet er blevet oversat. Produktet er aktiveret på din PS3-konto og kræver ikke deaktivering. Du kan bruge alle funktionerne i spillet uden at begrænse dig selv i funktionalitet.

Aktiveringsvejledning

  1. Log ind som din bruger på PS3-konsollen.
  2. På fanen "Brugere" skal du vælge "Opret en ny bruger", indtaste et navn og logge på som denne bruger.
  3. Gå til fanen PlayStation Network, vælg "registrer" - "brug eksisterende konto".
  4. Indtast de angivne data, inklusive login og adgangskode, og marker afkrydsningsfeltet "gem kontooplysninger". Log ind på PlayStation Store.
  5. Gå til "Se downloads", vælg det spil, der skal startes, og konsollen aktiveres automatisk og begynder at downloade spillet.
  6. Log ind på din bruger, og når alle downloads er gennemført, kan du trygt spille.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med at aktivere et produkt, bedes du kontakte vores supportteam.

Wolfenstein: The New Order (PS3/RUS) er et spændende first-person shooter-spil, der foregår i en alternativ virkelighed i 1960'erne. Du spiller som den amerikanske soldat B.J. Blaskowitz, der slutter sig til modstanden og kæmper mod nazisterne, der styrer verden i denne virkelighed. Dette spil er tilgængeligt til download på din PlayStation 3-konsol og vil være på russisk, hvis spillet er blevet oversat til det. Produktet er aktiveret på din PS3-konto og kræver ikke deaktivering. Du kan bruge alle funktionerne i spillet uden at begrænse dig selv i funktionalitet.

For at aktivere produktet på din PS3-konsol skal du logge ind med din bruger, oprette en ny bruger med det givne navn, gå til PlayStation Network-fanen, registrere og bruge din eksisterende konto ved at indtaste de angivne data (login og adgangskode) , ved at markere kontooplysningerne i gemmeboksen. Derefter skal du gå til PlayStation Store, gå til "Se downloads", vælg spillet, der skal startes, og konsollen aktiveres automatisk og begynder at downloade spillet. Når alle downloads er gennemført, kan du trygt spille. Hvis konsollen ikke aktiveres automatisk, skal du gå til fanen PlayStation Network, vælge "Kontostyring" - "systemaktivering" - "PS3-system" - "Spil" - "Aktiver system". Hvis du har spørgsmål eller problemer med at aktivere et produkt, kan du kontakte support.

Wolfenstein: The New Order (PS3/RUS) er et spændende first-person shooter, der foregår i en alternativ virkelighed i 1960. I spillet spiller du som den amerikanske soldat B.J. Blaskowitz, der slutter sig til modstanden og kæmper mod nazisterne, der styrer verden i denne virkelighed.

For at få adgang til spillet på din PS3-konsol skal du følge følgende aktiveringsinstruktioner:

  1. Log ind som din bruger på PS3-konsollen.
  2. På fanen "brugere" skal du vælge "opret en ny bruger", angive et navn og logge ind under denne bruger.
  3. Gå til fanen PlayStation Network, vælg "registrer" - "brug eksisterende konto." Indtast de angivne data (brugernavn og adgangskode), marker afkrydsningsfeltet "gem kontodata".
  4. Log ind på PlayStation Store. Gå til "Se downloadede filer", vælg det spil, der skal startes, og konsollen aktiveres automatisk, og spillet begynder at downloade.
  5. Log ind på din bruger, og når alle downloads er gennemført, kan du begynde at spille.

Det er vigtigt at bemærke, at deaktivering ikke er påkrævet, og alle handlinger kan udføres direkte fra konsollen. Hvis du har spørgsmål eller problemer med at aktivere et produkt, kan du kontakte support for at få hjælp. Spillet vil være på russisk, hvis det er blevet oversat.


***


Wolfenstein: The New Order er et spil til PlayStation 3-konsollen, der blev købt i en russisk butik og leveres til dig til download til din konsol. Spillet vil være på russisk, hvis det er blevet oversat til det sprog. For at aktivere spillet på din konsol skal du følge instruktionerne ved købet. Du skal indtaste det angivne brugernavn og kodeord for at registrere dig hos PlayStation Network og derefter vælge et spil, der skal downloades. Når overførslen er fuldført, kan du begynde at spille. Ingen deaktivering er påkrævet, og alle handlinger udføres fra din konsol. Hvis din set-top-boks ikke aktiveres automatisk, skal du følge yderligere trin for at aktivere systemet.


***


  1. Et fremragende skydespil med et fremragende plot og vidunderlig grafik!
  2. Spillet byder på mange interessante opgaver og fanger virkelig fra de første minutter af spillet.
  3. Fremragende atmosfære og detaljeret miljø, der giver dig mulighed for at fordybe dig i spilverdenen.
  4. Spillet er meget genspilbart takket være forskellige valg og karakteropgraderingsmuligheder.
  5. New Order er et af de bedste skydespil, jeg har spillet i lang tid.
  6. Karaktererne i spillet er meget veludviklede, deres historier og dialog holder dig interesseret i deres skæbne.
  7. Fremragende valg af våben og muligheden for at bruge dem i kombination med hovedpersonens forskellige evner.
  8. Spillet byder på interessante missioner og bosser, der kræver, at spilleren bruger forskellige taktikker og strategier.
  9. Meget velafbalanceret gameplay, der ikke lader spilleren kede sig og altid efterlader et ønske om at vende tilbage til spillet.
  10. New Order er et fremragende valg for skydespilfans og ægte fans af Wolfenstein-serien.



Ejendommeligheder:




Meget fedt spil! Grafikken er i top, plottet er interessant, og gameplayet fanger fra de første minutter.

Wolfenstein: The New Order er et af de bedste skydespil, jeg nogensinde har spillet. Anbefales til alle fans af genren.

Spillet efterlod mig ikke ligeglad! Jeg kunne virkelig godt lide historien, karaktererne og verden skabt af udviklerne.

Hvis du vil føle atmosfæren af ​​en alternativ virkelighed, så er Wolfenstein: The New Order præcis, hvad du har brug for!

Jeg var imponeret over detaljeniveauet og opmærksomheden på detaljer i dette spil. Alt ser meget høj kvalitet og gennemtænkt ud.

Meget vanedannende gameplay! Hurtige og dynamiske kampe, en masse våben og muligheder.

På trods af at spillet allerede er udgivet for et par år siden, ser det stadig meget moderne og relevant ud.

Dette spil er et rigtigt mesterværk! Plottet, karaktererne, gameplayet - alt sammen på højeste niveau.

Wolfenstein: The New Order er et spil, der får dig til at tænke over mange ting og efterlader levende indtryk i lang tid.

Jeg kan ikke få nok af dette spil! Det trækker dig bare ind og får dig til at spille igen og igen.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)