WINDOWS 10 HOME 32/64 OEM ? INGEN KOMMISSION [Enot.io]

Ved valg af betalingsmetode med bankkort, SberPay eller Tinkoff er kommissionen 0%. Det er også muligt med det samme at levere en unik aktiveringsnøgle til Windows 10 Home 32/64-bit operativsystemet. Nøglefunktionalitet og teknisk support er garanteret. Nøglen er officiel og synkroniseres med brugerens Microsoft-konto. Det kan bruges til at aktivere et allerede installeret system eller til at installere Windows 10 Home fra bunden. Nøglen er global og kan bruges på ethvert sprog i ethvert land i verden. Licensen har ingen begrænsninger og er gyldig på ubestemt tid. Teknisk support garanteret. Hvis du støder på problemer med installationen eller har andre spørgsmål, kan du kontakte supportchatten. Installationsdistributionen kan downloades fra Microsofts websted på engelsk eller russisk. Nøglen er ikke egnet til at aktivere Windows 10 Enterprise; i dette tilfælde skal systemet geninstalleres.

Den digitale varebutik præsenterer et digitalt produkt - Windows 10 Home 32/64 OEM-operativsystemet, som kan købes uden kommission på Enot.io-platformen. Dette er et officielt produkt, der er licenseret og har ingen begrænsninger for personlig brug. Produktet har et smukt HTML-design, som gør det attraktivt og nemt at bruge. Operativsystemet er designet til installation på personlige computere og understøtter x86/x64 bit OS Windows. Derudover understøtter produktet alle sprog i verden og har en global licens, som gør det muligt at bruge det i ethvert land uden begrænsninger. Hvis du har spørgsmål eller problemer med installationen, yder butikken garanteret teknisk support.


***


Dette produkt er en licensnøgle til Windows 10 Home 32/64-bit operativsystemet i OEM-format. Nøglen er global og kan bruges på ethvert sprog i verden, såvel som på enhver computer, inklusive installation fra bunden. For at aktivere operativsystemet skal du angive login og adgangskode til din Microsoft-konto. Nøglen sælges uden kommission og med garanteret ydeevne. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en unik aktiveringsnøgle, som vil blive sendt til din e-mail. Du kan også downloade installationsdistributionen fra Microsofts websted på engelsk eller russisk. Garanteret livstidslicens og teknisk support fra certificerede Microsoft-distributører. Det er vigtigt at bemærke, at denne nøgle ikke er egnet til at aktivere Windows 10 Enterprise-udgaven.


***


  1. Windows 10 Home 32/64 OEM er et pålideligt operativsystem, der giver dig mulighed for at arbejde effektivt på din computer.
  2. Jeg er meget tilfreds med købet af Windows 10 Home 32/64 OEM, alt fungerer perfekt og uden fejl.
  3. Windows 10 Home 32/64 OEM er et praktisk og letanvendeligt produkt, som jeg anbefaler til alle mine venner.
  4. Med Windows 10 Home 32/64 OEM sparer jeg tid på hverdagens opgaver, fordi alt sker hurtigt og uden forsinkelse.
  5. Windows 10 Home 32/64 OEM er et godt valg for dem, der ønsker maksimal ydeevne fra deres computer.
  6. Prisen på Windows 10 Home 32/64 OEM på Enot.io er meget attraktiv, og jeg sparede en betydelig mængde penge.
  7. Windows 10 Home 32/64 OEM-operativsystemet har mange nyttige funktioner og indstillinger, der gør arbejdet på din computer mere behageligt.
  8. Windows 10 Home 32/64 OEM er et stabilt og sikkert produkt, der tillader mig ikke at bekymre mig om mulige trusler.
  9. Tak til Enot.io for det hurtige og bekvemme køb af Windows 10 Home 32/64 OEM uden kommission.
  10. Windows 10 Home 32/64 OEM er et godt valg til hjemmebrug, og jeg anbefaler det til alle, der leder efter et pålideligt operativsystem.



Ejendommeligheder:




Fantastisk styresystem til hjemmebrug.

Nem installation og konfiguration.

Hurtig start af programmer og applikationer.

Praktisk interface og mange indstillinger.

Kompatibel med de fleste programmer og spil.

Pålidelig beskyttelse mod virus og malware.

Support til de seneste opdateringer og nye funktioner.

Kompatibel med de fleste computere og bærbare computere.

Praktisk arbejde med mange åbne vinduer og programmer.

Nem tilslutning og konfiguration af perifere enheder.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)