Will To Live Online - Founder's Pack DLC | Steam Gave Р

Det tilbudte produkt er yderligere indhold Founder's Pack DLC til spillet Will To Live Online, som kun kan aktiveres på Steam-versionen af ​​spillet. Hvis du har problemer med at betale med et bankkort, kan du bruge Enot.io betalingsgateway eller andre betalingssystemer.

Bemærk venligst, at dette produkt kun er beregnet til den russiske region og ikke kan aktiveres i andre CIS-lande. Før du betaler, skal du sørge for at tjekke din region ved at følge linket og sørge for, at Rusland er angivet i feltet "Land".

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en gave i form af DLC, som automatisk bliver sendt af en bot 24/7. Glem ikke at angive det korrekte link til din profil og acceptere botens invitation til at levere gaven.

Founder's Pack DLC inkluderer våben og yderligere genstande i spillet for at hjælpe dig visuelt at differentiere din karakter. Ved at købe dette sæt yder du også yderligere støtte til vores projekt.

Bemærk venligst, at hvis du foretager et fejlkøb i den forkerte region, kan du være berettiget til en refusion med et gebyr på 10 %. Linket til spillet på Steam er tilgængeligt her.

Founder's Pack DLC til Will To Live Online på Steam er ekstra indhold, der inkluderer våben og andre genstande i spillet, der hjælper dig visuelt at differentiere din karakter. Derudover yder du yderligere support til projektet ved at købe Founder's Pack DLC.

Bemærk venligst, at dette produkt kun er beregnet til den russiske region og ikke kan aktiveres i andre CIS-lande. Hvis du har problemer med at betale med et bankkort, kan du bruge Enot.io betalingsgateway eller andre betalingssystemer.

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en gave i form af DLC, som automatisk bliver sendt af en bot 24/7. Sørg for at tjekke din region, før du betaler: Rusland skal angives i feltet "Land". Hvis du foretager et fejlkøb i den forkerte region, kan du modtage en refusion med 10 % i kommission.

Produktet kan kun aktiveres på Steam-versionen af ​​spillet Will To Live Online. Hvis du ikke har spillet endnu, kan du købe det ved at bruge linket i produktbeskrivelsen.


***


Will To Live Online - Founder's Pack DLC er ekstra indhold til spillet Will To Live Online, som inkluderer forskellige spilgenstande og våben, og giver dig også mulighed for visuelt at fremhæve karakteren. Ved at købe dette sæt yder du også yderligere støtte til projektet. For at aktivere tilføjelsen skal du bruge Steam-versionen af ​​spillet samt den korrekt specificerede region - Rusland. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en gave i form af DLC fra en speciel bot på Steam. Det er vigtigt at sikre, at profillinket er korrekt, da DLC ikke kan gemmes på lager eller overføres. Bemærk venligst, at tilbagebetalinger er underlagt en kommission på 10 %, hvis du lavede en fejl med din kontoregion ved køb.


***


  1. Fantastisk DLC for fans af Will To Live Online!
  2. Ved at købe Founder's Pack modtog jeg en masse bonusser og fordele i spillet.
  3. At købe denne DLC er virkelig pengene værd.
  4. En hurtig og bekvem måde at få yderligere indhold til spillet.
  5. Founder's Pack tilføjer mange nye funktioner og elementer til spillet.
  6. Meget tilfreds med købet af denne DLC, den forbedrer virkelig gameplayet.
  7. Jeg anbefaler, at alle Will To Live Online-fans køber Founder's Pack.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)