✅XBOX GAME PASS ULTIMATE? 1/2/4 МЕСЯЦА + EA PLAY?

For at opdatere din gamle konto, klik på linket her. Du kan abonnere på XBOX Game Pass til pc i 1/2/3/4 måneder. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal sendes til sælger for at aktivere abonnementet. Du kan gøre dette gennem sektionen "Mine køb". For at aktivere dit abonnement skal du bruge dine Microsoft-konto-loginoplysninger samt den 16-cifrede kode, du modtager efter betaling. Bemærk, at din konto ikke må have et tidligere abonnement. Hvis du allerede havde et abonnement, skal du oprette en ny konto. Når den er aktiveret, modtager du Xbox Game Pass Ultimate + EA Play til pc og konsol. Husk, at tjenesten kun er tilgængelig for de konti, der ikke tidligere har haft Xbox Game Pass. Når du opretter en ny konto, vil dit abonnement også være tilgængeligt for din hovedprofil via My Home Xbox-funktionen.

Vi introducerer XBOX GAME PASS ULTIMATE, det ultimative gamer-abonnement, der inkluderer 1/2/4 måneds Xbox Game Pass til pc og EA Play.

Med XBOX GAME PASS ULTIMATE får du adgang til over 100 højkvalitetsspil på pc- og Xbox-konsoller, plus gratis spil hver måned og op til 20 % rabat på køb af Xbox Game Pass.

EA Play giver dig ubegrænset adgang til de bedste spil fra Electronic Arts, inklusive FIFA, Madden, Battlefield og mange flere.

Vælg et 1/2/4 måneds abonnement og nyd spil uden begrænsninger. Efter betaling vil du modtage en unik kode, som skal aktiveres på Microsofts hjemmeside. Når dit abonnement er aktiveret, kan du nyde de spil, du har ventet på. Tjenesten er kun tilgængelig for konti, der ikke tidligere har haft Xbox Game Pass.

Gå ikke glip af chancen for at blive en del af det globale spilfællesskab med XBOX GAME PASS ULTIMATE og EA Play!

✅ Xbox Game Pass Ultimate inkluderer:

  • Over 100 spil på pc- og Xbox-konsoller
  • EA Play - ubegrænset adgang til de bedste spil fra Electronic Arts
  • Gratis spil hver måned
  • Op til 20 % rabat på spilkøb fra Xbox Game Pass

Vælg et 1/2/4 måneds abonnement og modtag en unik kode til at aktivere dit abonnement på Microsofts websted.

Xbox Game Pass Ultimate er et abonnement for spillere, der inkluderer Xbox Game Pass til pc i 1/2/4 måned og EA Play. Med Xbox Game Pass Ultimate får du adgang til mere end 100 højkvalitetsspil på pc- og Xbox-konsoller, plus gratis spil hver måned og op til 20 % rabat på spilkøb i Xbox Game Pass-kataloget. EA Play giver dig ubegrænset adgang til de bedste spil fra Electronic Arts som FIFA, Madden, Battlefield og mere. Du kan vælge et 1/2/4 måneds abonnement og modtage en unik kode til at aktivere dit abonnement på Microsofts websted. Når du har aktiveret dit abonnement, vil du være i stand til at nyde spil uden begrænsninger. Bemærk venligst, at tjenesten kun er tilgængelig for konti, der ikke tidligere har Xbox Game Pass. Hvis du allerede havde et abonnement, skal du oprette en ny konto. For at aktivere dit abonnement skal du bruge dine Microsoft-konto-loginoplysninger samt den 16-cifrede kode, du modtager efter betaling. Xbox Game Pass Ultimate + EA Play er tilgængelig på pc og konsol, og når du opretter en ny konto, vil abonnementet også være tilgængeligt på din hovedprofil via My Home Xbox-funktionen. Gå ikke glip af muligheden for at blive en del af det globale spilfællesskab med Xbox Game Pass Ultimate og EA Play!


***


Xbox Game Pass Ultimate + EA Play Er et abonnement, der giver dig adgang til mere end 100 spil til Xbox og PC, samt EA Play-biblioteket med spil. Når du køber et 1, 2 eller 4 måneders abonnement, modtager du en unik kode, som skal sendes til sælgeren for at aktivere abonnementet. For at aktivere skal du angive dine Microsoft-konto-loginoplysninger og en 16-cifret kode modtaget efter betaling. Det er vigtigt at huske, at din konto ikke må have et tidligere abonnement, ellers skal du oprette en ny konto. Når du har aktiveret dit abonnement, har du adgang til Xbox Game Pass Ultimate + EA Play på pc og konsol. Tjenesten er kun tilgængelig for konti, der ikke tidligere har haft Xbox Game Pass. Når du opretter en ny konto, vil dit abonnement også være tilgængeligt for din hovedprofil via My Home Xbox-funktionen.


***


  1. XBOX GAME PASS ULTIMATE er en fantastisk måde at få adgang til en række kvalitetsspil til en rimelig pris.
  2. Med XBOX GAME PASS ULTIMATE kan jeg spille et væld af spil uden at bruge ekstra penge på at købe hvert spil separat.
  3. Jeg har haft det meget sjovt med at spille spil, som jeg nok ikke ville have købt alene takket være XBOX GAME PASS ULTIMATE.
  4. XBOX GAME PASS ULTIMATE er den bedste måde at opleve nye spil og opdage noget nyt på.
  5. Jeg elsker XBOX GAME PASS ULTIMATE, fordi jeg ikke kun kan spille spil på min Xbox-konsol, men også på min pc.
  6. XBOX GAME PASS ULTIMATE giver dig adgang til eksklusive spil, der ikke er tilgængelige på andre platforme.
  7. At få adgang til EA Play-spil med XBOX GAME PASS ULTIMATE er utroligt! Jeg har allerede spillet så mange fantastiske EA-spil.
  8. XBOX GAME PASS ULTIMATE er en nem måde at spille med venner, som også abonnerer på tjenesten.
  9. Jeg sætter pris på, at XBOX GAME PASS ULTIMATE ikke kun inkluderer spil, men også mange andre bonusser såsom rabatter på nye spil og tilføjelser.
  10. Hvis du elsker spil, så er XBOX GAME PASS ULTIMATE et must-prøv abonnement, der er værd at prøve!



Ejendommeligheder:




XBOX GAME PASS ULTIMATE er bare en utrolig service! Et stort udvalg af spil, inklusive nye, og EA Play som gave – det er bare super!

Jeg købte XBOX GAME PASS ULTIMATE i en måned og blev glædeligt overrasket over den store mængde af fede spil, jeg kan spille uden ekstra omkostninger. Stærkt anbefale!

Utrolig værdi for pengene! XBOX GAME PASS ULTIMATE giver dig adgang til over 100 spil, inklusive nye udgivelser, og gratis EA Play. Jeg vil helt sikkert købe mere!

XBOX GAME PASS ULTIMATE er et rigtigt paradis for gamere! Aldrig før har jeg haft adgang til så mange fede spil til så lav en pris.

Jeg har købt XBOX GAME PASS ULTIMATE i flere måneder nu og har aldrig fortrudt denne beslutning. Det er meget praktisk, at der ikke er behov for at købe hvert nyt spil separat.

Hvis du leder efter en måde at få adgang til en masse fede spil til en rimelig pris, så er XBOX GAME PASS ULTIMATE det perfekte valg. Jeg er meget glad for denne service!

XBOX GAME PASS ULTIMATE er simpelthen en uundværlig service for gamere. Det er meget praktisk, at du kan spille på både XBOX og PC, alt sammen til en lav pris.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)