✅XBOX GAME PASS til pc? 1/2/3/4 MÅNEDER + EA PLAY?

For at opdatere din gamle konto skal du klikke på det relevante link. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal sendes til sælger for at aktivere dit abonnement. For at gøre dette skal du gå til sektionen "Mine køb". For at aktivere dit abonnement skal du bruge dine Microsoft-konto-loginoplysninger og den 16-cifrede kode, du modtog efter betaling. Bemærk, at din konto ikke må have et tidligere abonnement. Hvis et sådant abonnement allerede eksisterer, skal du oprette en ny konto. Når dit abonnement er aktiveret, har du adgang til Xbox Game Pass til pc + EA Play-abonnement. Tjenesten er kun tilgængelig for konti, der ikke tidligere har haft Xbox Game Pass. Når du opretter en ny konto, vil dit abonnement også være tilgængeligt for din hovedprofil via My Home Xbox-funktionen. Xbox Game Pass til pc inkluderer PC Game Pass og et abonnement på EA Play.

✅XBOX GAME PASS til pc? 1/2/3/4 MÅNEDER + EA PLAY?

Få adgang til et stort bibliotek af spil til din pc med Xbox Game Pass. Vælg et 1, 2, 3 eller 4 måneders abonnement og få adgang til hundredvis af spil, inklusive nye og

✅XBOX GAME PASS til pc? 1/2/3/4 MONTHS + EA PLAY✅ er et abonnement, der giver dig adgang til et enormt bibliotek af pc-spil. Ved at købe dette abonnement kan du vælge en periode på 1, 2, 3 eller 4 måneder og få adgang til hundredvis af spil, inklusive nye udgivelser. Derudover vil du som en del af dit abonnement have adgang til EA Play.

For at aktivere dit abonnement skal du betale for det og modtage en unik 16-cifret kode, som skal sendes til sælger. For at aktivere dit abonnement skal du have en Microsoft-konto, der ikke tidligere har været knyttet til Xbox Game Pass. Hvis du allerede har et abonnement, kan du oprette en ny konto for at få adgang til tjenesten.

Når dit abonnement er aktiveret, vil du være i stand til at bruge PC Game Pass og EA Play-abonnementet. Når du opretter en ny konto, vil dit abonnement også være tilgængeligt for din hovedprofil via My Home Xbox-funktionen.


***


Xbox Game Pass til pc er et pc-spilabonnement, der inkluderer adgang til over 100 spil i høj kvalitet. Med dit abonnement får du adgang til de nyeste spil, inklusive Microsoft-eksklusiviteter som Halo Infinite, Forza Horizon 5 og mere. Abonnementet inkluderer også EA Play, Electronic Arts' spilbibliotek, der omfatter over 60 topspil såsom FIFA, Madden NFL, Need for Speed ​​​​og mere. Du kan købe et abonnement for 1, 2, 3 eller 4 måneder. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal sendes til sælger for at aktivere dit abonnement. For at aktivere dit abonnement skal du logge ind på din Microsoft-konto og bruge den 16-cifrede kode, der modtages efter betaling. Abonnementet er kun tilgængeligt for nye Microsoft-konti, der ikke tidligere har aktiveret Xbox Game Pass.


***


  1. XBOX GAME PASS til PC er en fantastisk måde at spare penge på spil og få adgang til masser af de nyeste spil.
  2. Jeg værdsætter XBOX GAME PASS til pc for dets fleksibilitet og valg. Jeg kan spille mine yndlingsspil når som helst.
  3. XBOX GAME PASS til PC er en fantastisk måde at prøve nye spil og finde dine favoritter uden at bruge en masse penge.
  4. Hvis du elsker spil, så er XBOX GAME PASS til PC et must-køb. Du får adgang til et stort antal spil, som du kan spille lige så længe, ​​du har lyst.
  5. Jeg nyder at kunne spille nye spil, så snart de er udgivet takket være XBOX GAME PASS til pc. Det er praktisk og sparer mig penge.
  6. Jeg kan ikke forestille mig mit liv uden XBOX GAME PASS til pc. Jeg kan spille mine yndlingsspil og eksperimentere med nye uden at begrænse mig selv.
  7. XBOX GAME PASS til pc er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner på. Vi kan spille vores yndlingsspil sammen og deltage i samarbejdsspil.



Ejendommeligheder:




XBOX GAME PASS til PC er en utrolig bekvem måde at få adgang til en masse spil til en lille pris!

Jeg er meget glad for XBOX GAME PASS til PC – jeg kan spille alle de nye spil uden at bruge mange penge på hvert enkelt.

XBOX GAME PASS til PC er simpelthen et uundværligt værktøj for en rigtig gamer! Det giver adgang til et stort bibliotek af spil.

Med XBOX GAME PASS til PC behøver jeg ikke længere at købe individuelle spil. Dette sparer mig for mange penge og tid.

Jeg nyder mange spil på XBOX GAME PASS til PC - det er virkelig pengene værd!

Hvis du elsker at spille videospil, så er XBOX GAME PASS til PC det bedste valg for dig. Du vil være i stand til at spille alle nye spil, så snart de er udgivet!

XBOX GAME PASS til PC er den perfekte måde at prøve nye spil, du måske ikke vil købe til fuld pris.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)