✅ Valorant? 175 VP (Türkiye) ? 0 %

✅ Hurtig og automatisk levering ✅ Ingen kommission ved betaling med bankkort ✅ Kun juridiske nøgler. Efter betaling modtager du en aktiveringskode til et gavekort på 175 Valorant Points (VP) til Tyrkiet. Bemærk venligst: Kortet kan kun aktiveres på en konto i Türkiye-regionen. Kaldet 17 TRY Riot Cash, kan dette produkt indløses til 175 VP i Valorant, 200 RP i League of Legends og 200 RP i Legends of Runeterra. Kun tilgængelig på TR-servere. Vi tilbyder de bedste priser. Tilgængelige pålydende værdier: ✅ Valorant ? 175 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0% ✅ Valorant ? 740 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0% ✅ Valorant ? 1450 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0% ✅ Valorant ? 2850 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0% ✅ Valorant ? 5250 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0% ✅ Valorant ? 8500 VP-point (Türkiye-regionen) ? 0 %. For at indløse et kort: Log ind på Valorant-klienten, klik på Valorant-spilikonet i fanen "Butik" til højre, vælg "Forudbetalte kort og koder", indtast den kode, du har modtaget, og klik på "Send".

Dette produkt er et digitalt produkt i en digital varebutik med et smukt html-design, det er en aktiveringskode til et gavekort på 175 softwarepoint (VP) til spillet Valorant i Tyrkiet-regionen. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en aktiveringskode og kan aktivere den på din Valorant Turkey-konto. Bemærk venligst, at kortet kun kan aktiveres på en konto i Tyrkiet. Dette produkt er lovligt og repræsenterer 17 TRY i Riot Cash, hvilket svarer til 175 VP i Valorant, 200 RP i League of Legends og 200 RP i Legends of Runeterra. Kun tilgængelig på TR-servere. Vi garanterer hurtig og automatisk levering uden kommission ved betaling med bankkort. Du kan nemt indløse kortet ved at logge ind på Valorant-klienten, vælge Valorant-spilikonet i Store-fanen til højre, derefter vælge forudbetalte kort og koder, indtaste den kode, du har modtaget, og klikke på Send. Ved at købe dette produkt kan du tjene yderligere VP'er i Valorant og forbedre din spiloplevelse.


***


Denne vare er en gavekortaktiveringskode til 175 Valorant Points (VP) til Tyrkiet. Efter betaling modtager du øjeblikkeligt en aktiveringskode, som kun kan bruges på en konto hos Tyrkiet. Kortet kan ombyttes til 175 VP i Valorant, 200 RP i League of Legends og 200 RP i Legends of Runeterra. Kortets gyldighedsperiode er ubegrænset. Dette produkt kaldes 17 TRY riot cash og er kun tilgængeligt på TR-servere. Vi tilbyder de bedste priser på dette og andre gavekort på vores hjemmeside. For at indløse koden skal du logge ind på din Valorant-spilklient, klikke på spilikonet i "Butik"-fanen og vælge "Forudbetalte kort og koder", derefter indtaste den modtagne kode og klikke på "Send". Vi garanterer øjeblikkelig og automatisk levering, samt ingen kommission ved betaling med bankkort. Alle nøgler vi sælger er lovlige.


***


  1. Valorant er et fantastisk spil med interessant gameplay og smuk grafik.
  2. Jeg købte 175 softwarepoint til Valorant og blev glædeligt overrasket over det hurtige og nemme køb.
  3. Valorant er et af de bedste multiplayer-spil, jeg nogensinde har spillet.
  4. Det var ekstremt praktisk og hurtigt at købe 175 softwarepoint til Valorant på denne side.
  5. Prisen for 175 softwarepoint for Valorant var meget konkurrencedygtig sammenlignet med andre websteder.
  6. Jeg modtog mine 175 Valorant VP-point øjeblikkeligt og uden problemer.
  7. At spille Valorant med 175 VP gør spillet endnu sjovere og mere interessant.
  8. Jeg råder alle til at købe digitale produkter fra denne side, da købsprocessen er meget nem og hurtig.
  9. Valorant er et spil, der er værd at tjekke ud, især hvis du har 175 VP til at købe yderligere funktioner.
  10. Jeg var fuldstændig tilfreds med mit køb af 175 Valorant-softwarepoint fra denne side. Tak skal du have!



Ejendommeligheder:




Valorant er et fantastisk skydespil med interessant mekanik og smuk grafik.

Det er meget praktisk at købe spillebriller til Valorant gennem dette digitale produkt.

Et digitalt produkt giver dig mulighed for hurtigt og sikkert at købe spilressourcer.

Valorant er et af de mest populære spil i dag, og at købe spilpoint gennem et digitalt produkt gør processen endnu mere bekvem.

Tak digitalt produkt for et hurtigt og pålideligt køb af Valorant gaming briller.

Hvis du spiller Valorant, er det et godt valg at købe spilpoint gennem denne digitale genstand.

Valorant er et vanedannende spil, og at købe spilpoint gennem en digital merchandise gør det endnu sjovere.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)