✅Takelings House Party ⭐Steam\RegionFree\Key⭐ + Gave

✅✅✅ Hvis du har problemer med betalingen, kan du bruge betalingsgateways ?ENOT eller ?FREEKASSA, som understøtter ?kort, ?УMoney, ?QIWI og andre betalingsmetoder. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger (REGION FREE / WORLDWIDE / ROW). Spillet er permanent knyttet til din Steam-konto.

Spilnavn: Takelings House Party Genre: Casual, Indie, Early Access Udvikler: DimnHouse Udgiver: DimnHouse Udgivelsesdato: 25. juli 2019 Tidlig adgang Udgivelsesdato: 25. juli 2019

Takelings House Party er et hensynsløst og sjovt lokalt multiplayer-spil til VR. Onde Tokelings har overtaget et roligt forstadshjem, og det er op til Gal at udrydde disse skadedyr på alle nødvendige måder!

? For en positiv anmeldelse giver vi dig et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis beløbet for dit køb overstiger 100 rubler). ?

Produktet har ingen regionale begrænsninger!⚙️⚙️⚙️

Spilaktivering:

  1. Installer Steam-klienten (hvis den ikke er installeret);
  2. Log ind på din Steam-konto eller opret en ny;
  3. I Steam-klienten, nederst til venstre, finder du "Tilføj spil => Aktiver via Steam...";
  4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

På vores hjemmeside kan du købe mange andre spil til de laveste priser.

Takelings House Party

Aktiveringsnøgle på Steam, region ubegrænset!

Få dette sjove multiplayer VR-spil, hvor du skal nedkæmpe de onde Tokelings, der har overtaget et stille forstadshjem. Brug alle tilgængelige midler til at besejre disse skadedyr!

  • Spilnavn: Takelings House Party
  • Genre: Casual, Indie, Early Access
  • Udvikler: DimnHouse
  • Forlag: DimnHouse
  • Udgivelsesdato: 25. juli 2019
  • Udgivelsesdato for tidlig adgang: 25. juli 2019

Ved køb modtager du en digital nøgle til at aktivere spillet på Steam, som er velegnet til enhver region. Derudover giver vi en gave - et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis beløbet på dit køb overstiger 100 rubler).

Gå ikke glip af muligheden for at købe Takelings House Party til en fantastisk pris og nyd et sjovt spil med dine venner!


***


Takelings House Party er et indie afslappet spil tilgængeligt i Early Access på Steam-platformen. Spillere skal bekæmpe et angreb af små væsner kaldet Takelings i et hus i forstæderne. Hovedpersonen ved navn Hal skal ødelægge disse insekter på alle tilgængelige måder.

Et særligt træk ved spillet er muligheden for at spille det med venner i multiplayer-tilstand på én enhed i VR.

Når du køber et produkt, modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger, som vil blive knyttet til din Steam-konto.

Også inkluderet med produktet er en gave i form af et tilfældigt Steam-spil, hvis beløbet for dit køb overstiger 100 rubler, samt et gavekort til en positiv anmeldelse.

For at aktivere spillet skal du installere Steam-klienten, logge ind på din konto eller oprette en ny og derefter indtaste den digitale produktnøgle i menuen "Tilføj spil => Aktiver via Steam...".


***


  1. Et fantastisk spil, der giver dig mulighed for at have det sjovt med vennerne. Meget interessant gameplay og mange niveauer.
  2. Fantastisk digitalt produkt! Spillet griber dig fra de første minutter og giver ikke slip før slutningen. Jeg anbefaler det til alle fans af afslappede spil.
  3. Jeg blev meget positivt overrasket over Takelings House Party. Grafikken er på højeste niveau, soundtracket skaber stemningen af ​​en rigtig fest.
  4. Spillet er bare fantastisk! Meget sjovt gameplay, der ikke vil lade dig kede dig. Jeg råder alle til at prøve det!
  5. Takelings House Party er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner på. Fire af os spillede og havde det rigtig sjovt.
  6. Et vidunderligt spil med mange forskellige modes og opgaver. Meget interessant og spændende!
  7. Tak for det fantastiske spil! Jeg er helt vild med Takelings House Party. Dette er virkelig et vidunderligt digitalt produkt.
  8. Et meget interessant spil, der giver dig mulighed for virkelig at slappe af og slappe af. Jeg nød virkelig at spille Takelings House Party.
  9. Takelings House Party er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner under en fest eller bare på en fridag. Jeg anbefaler til alle!
  10. Et fremragende valg for dem, der leder efter et afslappet spil til aftenen. Takelings House Party er et rigtigt fund!



Ejendommeligheder:




Et fantastisk spil, der er velegnet til at spille med venner online!

Overkommelig pris og nem nøgleanskaffelsesproces.

Gameplayet er sjovt og spændende, vil ikke lade dig kede dig.

En vidunderlig gave til computerspil elskere.

Hurtig nøglelevering og fremragende supportservice.

Svarer fuldt ud til beskrivelsen og forventningerne.

En fantastisk mulighed for at bruge tid sjovt og nyttigt.

Jeg anbefaler det til alle, der elsker spil i ånden fra Mario Party og andre lignende spil.

Et godt valg til at spille til fester eller møde med venner.

Vanedannende spil med fremragende grafik og lyd.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)