✅SMITE Nickelodeon Starter Pass✅(Janus Cupid Freya)

Umiddelbart efter betaling modtager du en 25-cifret nøgle til at aktivere tilføjelser i dette spil. Nickelodeon er nu tilgængelig i SMITE med et gratis Starter Pass inklusive aktuelle begivenhedsguder som Janus, Danzaburou, Amor, Gilgamesh, Freya og mere. Starter Pass inkluderer også basisversionen af ​​SMITE. Bemærk venligst, at Starter Pass kræver, at du ejer SMITE. Dette tilbud er kun gyldigt på konsolversioner af spillet på Xbox Series X|S og Xbox One. Hvis du spiller gennem Epic Games eller Steam, kan du købe koden og få skinservicen til dig.

Koden har ingen regionale begrænsninger og kan aktiveres på to måder. Den første metode er aktivering via Xbox: gå til MS Store, scroll til højre og vælg "aktiver kode", indtast koden og du er færdig. Den anden metode er aktivering via Microsofts websted: følg linket redeem.microsoft.com, indtast koden i aktiveringsfeltet og klik på "næste".

For dem, der spiller på pc, kan vi få skindet til dig ved at logge ind på din profil uden adgangskode via din Xbox-konsol. Du skal godkende login-koden ved at gå til microsoft.com/link.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte mig i private beskeder. Jeg er altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål med det samme! Du kan være sikker på, at du ikke står uden svar eller hjælp.

✅SMITE Nickelodeon Starter Pass✅(Janus Cupid Freya)

SMITE Nickelodeon Starter Pass er en digital genstand til SMITE-spillet. Starterpasset inkluderer guderne for den aktuelle begivenhed - Janus, Amor, Freya, såvel som basisversionen af ​​SMITE-spillet.

Med Starter Pass kan du få adgang til nye funktioner og karakterer i SMITE. Dette er et ideelt tilbud til dem, der ønsker at prøve noget nyt og spændende i verden af ​​online gaming.

For at bruge Starter Pass skal du eje SMITE-spillet. Tilbuddet gælder kun for konsolversioner af spillet på Xbox Series X|S og Xbox One.

Køb SMITE Nickelodeon Starter Pass i dag og fordyb dig i gudernes og myternes verden med hele Nickelodeon-teamet!


***


SMITE Nickelodeon Starter Pass er nøglen til at aktivere tilføjelser til SMITE-spillet, som inkluderer et gratis Starter Pass med aktuelle begivenhedsguder som Janus, Amor og Freya, samt andre bonusser. Også inkluderet er basisversionen af ​​SMITE. For at aktivere koden skal du have spillet SMITE på konsolversionen af ​​Xbox Series X|S og Xbox One. Koden kan indløses gennem MS Store på din Xbox-konsol eller på Microsofts websted. Hvis du spiller på pc gennem Epic Games eller Steam, kan du købe en kode sammen med tjenesten for at få skindet til dig. Du kan også kontakte sælgeren for at få hjælp til at skaffe skindet på din pc. Koden har ingen regionale begrænsninger og kan aktiveres i ethvert land. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte sælgeren via private beskeder.


***


  1. En fantastisk pakke med karakterer, der hjælper med at gøre spillet endnu mere interessant.
  2. Et godt valg for SMITE-nybegyndere til at komme hurtigt i gang.
  3. Jeg købte denne pakke og var meget tilfreds med de tilføjede tegn.
  4. De nye karakterer ser meget seje ud og har unikke evner.
  5. Jeg modtog denne pakke som gave og blev positivt overrasket over indholdet.
  6. Det er pengene værd, hvis du vil have flere funktioner i SMITE.
  7. Jeg anbefaler denne pakke til alle, der spiller SMITE og elsker Nickelodeon.



Ejendommeligheder:




SMITE Nickelodeon Starter Pass er en fantastisk måde at komme i gang i SMITEs verden på!

Dette digitale merchandise giver dig adgang til et sæt Janus-, Amor- og Freya-karakterer med unikke evner og design.

Jeg vil anbefale SMITE Nickelodeon Starter Pass til alle, der ønsker at få en ny spiloplevelse og udvide deres spiloplevelse.

Janus, Cupid og Freya Pack er et godt valg for nye spillere, der lige er begyndt med SMITE.

Ingen problemer med aktivering - alt er nemt og hurtigt.

En fantastisk blanding af karakterer venter på dig i SMITE Nickelodeon Starter Pass.

Hvis du elsker at spille SMITE, så er denne genstand bestemt værd at købe!

SMITE Nickelodeon Starter Pass er en fantastisk gave til venner, der er til online spil.

Janus, Amor og Freya karaktersættet vil give dig en ny spillestil og sjovere at spille.

SMITE Nickelodeon Starter Pass er en fantastisk investering i din samling af digitale spilprodukter.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)