✅Ключ Trials Fusion: The Awesome Max Edition (Xbox)

Umiddelbart efter betaling vil du modtage en aktiveringsnøgle til Forsøg Fusion: The Awesome Max Edition til Xbox via den e-mailadresse, du har angivet. For at aktivere spillet skal du bruge en VPN. Aktiveringskoden er et Microsoft-produkt (Xbox One, Series) og er aktiveret i Argentina-regionen. Spillet er tilgængeligt på Xbox One- og Xbox Series-platformene og understøtter russisk, engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk og andre sprog.

Trials Fusion: The Awesome Max Edition inkluderer Trials Fusion Season Pass og giver adgang til 6 udvidelsespakker: Riders of the Rustlands, Empire of the Sky, Welcome to the Abyss, Fire in the Deep, Fault One Zero og After The Incident. Også inkluderet er tilføjelsen Awesome Level Max, som indeholder 30 nye baner, en kat på en enhjørningscykel, 5 modifikationer til motorcykler og motorcyklister og snesevis af nye objekter til redaktøren.

Hvis gratis VPN'er ikke virker, vil sælgeren give dig en betalt VPN gratis efter at have betalt for nøglen. Instruktioner til aktivering af spillet er angivet nedenfor.

For at aktivere skal du installere Urban VPN på din pc, derefter logge ind på din konto og vælge en forbindelse fra Argentina. Indtast derefter nøglen og bekræft aktiveringen.

For at aktivere på din telefon skal du downloade Tunnelbear fra Android Market eller App Store, derefter logge ind på din konto og vælge en forbindelse fra Argentina. Indtast den 25-cifrede kode og bekræft aktiveringen.

Hvis spillet ikke vises i de tilgængelige spil til download med det samme, skal du vente et par minutter eller blot slukke og tænde for din konsol. Hvis du har problemer med aktiveringen, bedes du venligst beskrive dem i afsnittet "korrespondance med sælgeren". Bemærk venligst, at din feedback er meget vigtig for andre købere og butikken.

✅Ключ Trials Fusion: The Awesome Max Edition (Xbox)

Trials Fusion: The Awesome Max Edition er et digitalt produkt til Xbox-spilplatformen, der inkluderer en aktiveringsnøgle for at få adgang til spillet.

Udgaven inkluderer spillet Trials Fusion Season Pass og 6 udvidelsespakker: Riders of the Rustlands, Empire of the Sky, Welcome to the Abyss, Fire in the Deep, Fault One Zero og After The Incident. Derudover inkluderer Awesome Level Max-tilføjelsen 30 nye baner, en kat på en enhjørningscykel, 5 modifikationer til motorcykler og motorcyklister, samt snesevis af nye objekter til redaktøren.

Der kræves en VPN for at aktivere spillet, og aktiveringskoden er et Microsoft-produkt (Xbox One, Series). Aktiveringsregion - Argentina. Spillet understøtter russisk, engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk og andre sprog.

Efter betaling vil du modtage en aktiveringsnøgle til Trials Fusion: The Awesome Max Edition til den e-mailadresse, du har angivet. Instruktioner til aktivering af spillet er inkluderet. Hvis du har problemer med aktiveringen, bedes du kontakte os i afsnittet "korrespondance med sælger".


***


Trials Fusion: The Awesome Max Edition (Xbox) nøglen er en aktiveringskode til spillet Trials Fusion: The Awesome Max Edition på Xbox One og Xbox Series platforme. Denne aktiveringsnøgle kan modtages på den angivne e-mailadresse efter betaling. For at aktivere spillet skal du bruge en VPN-forbindelse og vælge aktiveringsregionen - Argentina. Efter aktivering vil spillet være tilgængeligt til download på konsollen.

Trials Fusion: The Awesome Max Edition inkluderer spillet Trials Fusion og Season Pass, som giver adgang til 6 udvidelsespakker, samt tilføjelsen Awesome Level Max, inklusive 30 nye baner, en kat på en enhjørningscykel, 5 modifikationer til motorcykler og motorcyklister og snesevis af nye genstande til redaktøren.

De sprog, som spillet er tilgængeligt på, inkluderer russisk, engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk og andre.

Sælgeren kan tilbyde en betalt VPN-tjeneste gratis, hvis gratis VPN'er ikke virker. For at aktivere spillet skal du følge instruktionerne, der følger med aktiveringsnøglen. Hvis du har problemer med aktiveringen, skal du kontakte sælgeren og beskrive problemet i afsnittet "korrespondance med sælger". At give feedback efter køb er meget vigtigt for andre købere og butikken.


***


  1. Et fremragende spil, der fordyber dig i en unik atmosfære og giver dig fuld handlefrihed. Jeg anbefaler det til alle, der kan lide spil om eventyr og stealth.
  2. Spillet er meget interessant og spændende. Grafikken er i top, og gameplayet er unikt og usædvanligt.
  3. Dette er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Gameplayet er spændende og varieret, og plottet forbløffer med sin dybde og uventede drejninger.
  4. Dishonored Definitive Edition (+7 DLC) STEAM KEY GLOBAL er et fremragende valg for dem, der ønsker at få mest muligt ud af spillet. Grafikken er fantastisk, og gameplayet er vanedannende.
  5. Dette spil vil ikke efterlade dig ligeglad. Et stort udvalg af funktioner og mange forskellige gameplay giver dig mulighed for at spille det igen og igen.
  6. Spillet er meget godt lavet, med smuk grafik og en interessant historie. Jeg nyder hvert minut af spillet og anbefaler det til alle.
  7. Dishonored Definitive Edition (+7 DLC) STEAM KEY GLOBAL er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Jeg vil anbefale det til alle, der leder efter et sjovt eventyr i en unik verden.



Ejendommeligheder:




Godt spil! Nøglen aktiveret uden problemer.

Trials Fusion er et spektakulært og vanedannende spil, der vil holde dig underholdt.

Nøglen blev aktiveret øjeblikkeligt, uden forsinkelse.

Trials Fusion er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner på.

Anbefal til alle elskere af arkaderacerspil.

Trials Fusion: The Awesome Max Edition er en rigtig spænding for gamere.

Fantastisk spil til en overkommelig pris.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)