✅ River City Girls Zero Xbox One|X|S aktiвация

Opmærksomhed! Efter betaling bliver du omdirigeret til en side med en unik kode bestående af 16 tegn. Denne kode skal sendes til sælgeren for at modtage spillet. Du betaler for spillet River City Girls Zero til Xbox One-konsoller | Series S|X direkte til din Xbox-konto. Dette er ikke nøglen! Spillet er knyttet til din Xbox-profil og vil kun være tilgængeligt for dig! Du kan downloade, slette og køre den til enhver tid og bruge den i enhver region. Der er ingen begrænsninger på brugen!

Bemærk venligst: køb af et spil sker manuelt, så du kan vente fra 5 minutter til flere timer.

Spilbeskrivelse: Slut dig til Kunio, Riki, Misako og Kyoko i en blodig og brutal kamp i stil med en 16-bit co-op beat-'em-up, der først blev oversat og udgivet uden for Japan. Mærk atmosfæren i historien om River City Girls, hvor fire modige helte forsøger at retfærdiggøre sig selv i samfundets øjne og ødelægger alle banditter og kriminelle på deres vej med et slag. Gå gennem fængslet, ryd op i forlystelsesparken og lav ballade på vejen! Den originale grafik, soundtracket og gameplayet fra 1994 er forbedret med nye åbnings- og afsluttende tegneseriescener, en ny animeret intro og yderligere musik fra Megan McDuffee og DEMONDICE.

Spilfunktioner:

  • Den klassiske 16-bit beat-'em-up, Shin Nekketsu Koha: Kunio-tachi no Banka, officielt oversat og udgivet i Vesten efter 28 år!
  • Vælg mellem fire karakterer, hver med unikke specielle bevægelser!
  • Et spændende plot, der inspirerede skaberne af River City Girls 1 & 2!
  • Et kampsystem, der giver dig mulighed for at bruge mange forskellige slag, spark, springangreb, greb og meget mere!
  • 1 eller 2 spillere i lokal co-op-tilstand!
  • Forskellige miljøer: skole, mole, forlystelsespark, kasino og meget mere!
  • Motorcykelkamp i "Mode 7"-stil!
  • Billedgalleri inklusive vintage covers, brugermanualer og yderligere indhold!
  • Nye animerede scener, ny animeret intro og ny musik fra River City Girls-komponisten Megan McDuffee og DEMONDICE!

Hvis du ikke kan finde spillet eller tilføjelsen, du skal bruge på siden, så skriv til sælgeren, og han vil købe det til dig i Microsoft Store. Der er muligheder for at købe spillet direkte til din konto eller købe en nøgle. Sælgeren er altid i kontakt via Telegram eller chat og vil tilføje det ønskede spil til handelsplatformen inden for 10 minutter.

Ofte stillede spørgsmål:

  1. Hvad er muligheden for at overføre kontodata, hvorfor overføre dem? Svar: Du kan købe spil direkte til din konto fra et større antal lande, hvor priserne kan være lavere end ved køb af nøgler. Sælgeren er klar til at placere spillet direkte på din profil til den laveste pris fra disse regioner. Hvis du har brug for en nøgle, kontakt venligst sælgeren.

  2. Kan min konto blokeres? Svar: Nej, spil købes lovligt, et forbud er umuligt, Microsofts politik tillader dig at køre spil fra enhver region! Du vil ikke møde nogen begrænsninger, når du bruger spillet.

  3. Hvorfor vises spillet ikke med det samme på min konto? Svar: Spil købes manuelt, så købet kan tage op til 5 minutter, når belastningen er lav.

Bemærk venligst: Alle varer i sælgers butik er købt lovligt, så du vil modtage den samme version af spillet som i Xbox Store på din konsol. Refusioner gives ikke af årsager som "Kan ikke lide spillet", "Ombestemte mig" eller "Kik ikke læse beskrivelsen". Du kan finde alle sælgerens produkter via linket. For at gøre det nemmere at finde det spil, du skal bruge, kan du sortere spil efter navn og vise 100 produkter pr. side.

[River City](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=River%20City&prompt=Tell%20me%20more%20about%20River%20City.) Girls Zero [Xbox One](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Xbox%20One&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Xbox%20One.)|X|S aktivering

Velkommen til den digitale varebutik! Her kan du købe [River City Girls](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=River%20City%20Girls&prompt=Tell%20me%20more%20about%20River%20City%20Girls.) Zero til Xbox One, Xbox Series X og Xbox Series S-konsoller til en meget attraktiv pris!

Dette spil er et klassisk 16-bit co-op beat-'em-up, der først blev oversat og udgivet uden for Japan. Du vil slutte dig til Kunio, Riki, Misako og Kyoko i en blodig og brutal kamp, ​​hvor du ødelægger alle banditter og kriminelle på din vej med ét slag. Gå gennem fængslet, ryd op i forlystelsesparken og lav ballade på vejen!

Den originale grafik, soundtracket og gameplayet fra 1994 er forbedret med nye åbnings- og afsluttende tegneseriescener, en ny animeret intro og yderligere musik fra Megan McDuffee og DEMONDICE.

Efter betaling modtager du en unik kode bestående af 16 tegn. Denne kode skal sendes til sælgeren for at modtage spillet. Du betaler for spillet River City Girls Zero til Xbox One-konsoller | Series S|X direkte til din Xbox-konto. Dette er ikke nøglen! Spillet er knyttet til din Xbox-profil og vil kun være tilgængeligt for dig! Du kan downloade, slette og køre den til enhver tid og bruge den i enhver region. Der er ingen begrænsninger på brugen!

Bemærk venligst: køb af et spil sker manuelt, så du kan vente fra 5 minutter til flere timer.

Hvis du ikke kan finde spillet eller tilføjelsen, du skal bruge på siden, så skriv til sælgeren, og han vil købe det til dig i Microsoft Store. Der er muligheder for at købe spillet direkte til din konto eller købe en nøgle. Sælgeren er altid i kontakt via Telegram eller chat og vil tilføje det ønskede spil til handelsplatformen inden for 10 minutter.

Ofte stillede spørgsmål:

  1. Hvad er muligheden for at overføre kontodata, hvorfor overføre dem?

Svar: Du kan købe spil direkte til din konto fra et større antal lande, hvor priserne kan være lavere end ved køb af nøgler. Sælgeren er klar til at placere spillet direkte på din profil til den laveste pris fra disse regioner. Hvis du har brug for en nøgle, kontakt venligst sælgeren.

Kan min konto blokeres?

Svar: Nej, spil købes lovligt, et forbud er umuligt, Microsofts politik tillader dig at køre spil fra enhver region! Du vil ikke møde nogen begrænsninger, når du bruger spillet.

Produktbeskrivelse "✅ River City Girls Zero Xbox One|X|S aktivering" er en tekstbeskrivelse af det digitale spil "River City Girls Zero", som kan købes til Xbox One, Xbox Series X og Xbox Series S-konsollerne. beskrivelse er formateret i smukt HTML-format og indeholder information om spillet, dets gameplay, grafik og lyd. Beskrivelsen angiver også de nærmere omstændigheder ved køb af spillet - efter betaling får køberen en unik kode på 16 tegn, som skal sendes til sælgeren for at modtage spillet. Spillet er knyttet til køberens konto og vil kun være tilgængeligt for ham. Beskrivelsen indeholder også svar på ofte stillede spørgsmål i forbindelse med køb af spillet.


***


River City Girls Zero til Xbox One|X|S er et kampspil skabt af WayForward Technologies. Spillere vil spille som to heltinder, der går for at redde deres kærester, der er blevet kidnappet af mystiske skurke. Spillere vil kunne nyde spændende gameplay, unikke fightere og et stort antal niveauer. Spillet er aktiveret på Xbox One, Xbox Series X og Xbox Series S-konsoller.


***


  1. Fantastisk digital genstand, fik øjeblikkelig adgang til spillet!
  2. Aktiveringen gik uden problemer, jeg har spillet i flere timer i træk.
  3. Jeg købte den digitale version, ingen grund til at vente på levering, du kan begynde at spille med det samme.
  4. Det er meget praktisk at gemme digitale spil på din harddisk uden at optage ekstra plads.
  5. En hurtig og nem måde at købe spillet på uden at skulle søge i butikkerne.
  6. Et fremragende valg for dem, der elsker at spille på Xbox.
  7. Den digitale version koster mindre end den fysiske version, så det sparer penge.
  8. Det er meget praktisk at have adgang til spillet fra enhver enhed, der er tilsluttet din Xbox-konto.
  9. Muligheden for at downloade spillet igen, hvis du ved et uheld sletter det fra konsollen.
  10. En meget praktisk mulighed for dem, der ikke ønsker at spilde tid på at gå i butikker.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil med en spændende historie og interessante karakterer!

Grafik på højeste niveau, alle detaljer er gennemarbejdet til mindste detalje.

Gameplayet er ekstremt vanedannende og vil ikke lade dig kede dig!

Betjeningen er enkel og intuitiv, selv begyndere kan nemt vænne sig til det.

Top lydkvalitet, musik og lydeffekter skaber en unik atmosfære.

Fremragende optimering, spillet fungerer uden forsinkelser og fryser.

Kæmpe udvalg af våben og kampteknikker, du vil altid finde nye måder at ødelægge fjender på.

Mange niveauer og chefer, som hver præsenterer sin egen interesse og udfordring.

Spillet er velegnet til spillere på alle niveauer, fra begyndere til professionelle.

Tilgængeligheden og bekvemmeligheden af ​​den digitale version gør det hurtigt og nemt at begynde at spille.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)