✔️XBOX GAME PASS Ultimate 2 måneders aktivering ✔️?

Du modtager en unik bekræftelseskode, som skal kommunikeres til sælgeren via personlige beskeder i afsnittet "Mine køb". Aktivering sker uden problemer, alle problemer med VPN og region er løst. Denne tjeneste er kun tilgængelig for konti, der ikke tidligere har aktiveret Xbox Game Pass. Der bør ikke være aktive abonnementer på din konto! Bemærk venligst: for at installere Xbox Game Pass Ultimate skal du angive et login (mail) og en adgangskode til din konto. Hvis du ikke ønsker at overføre data fra din hovedkonto, så opret en ny. Hvis du logger ind på denne konto på konsollen, fungerer abonnementet på alle konti. Abonnementet er ikke egnet til konti, hvor der er problemer med betaling (forbudt efter region, hvis du selv har forsøgt at tegne abonnement), eller hvis kontoen har et aktivt eller ikke-fornyet prøveabonnement. Ved aktivering modtager du et 2-måneders Xbox Game Pass Ultimate + EA Play-abonnement til pc og konsol. Denne tjeneste er kun tilgængelig for de konti, der ikke tidligere har aktiveret Xbox Game Pass. Hvis du opretter en ny konto, vil dit abonnement også være tilgængeligt for din hovedprofil via My Home Xbox-funktionen. Vejledning til tilslutning af et abonnement til din hovedkonto: Log ind på din nye konto. Tryk på Xbox Home-knappen for at åbne guiden. Gå til Profil og system > Indstillinger > Generelt > Personalisering, og klik på My Home Xbox. Log ud af din nye konto og log ind på din konto, abonnementet vil være gyldigt på din konto.

Dette digitale produkt, der er tilgængeligt i vores digitale butik, er et 2-måneders abonnement på Xbox Game Pass Ultimate. Ved at købe dette produkt modtager du en unik kode til at aktivere dit abonnement. Xbox Game Pass Ultimate giver dig adgang til over 100 spil på Xbox og pc, og inkluderer også et abonnement på EA Play. Aktivering af abonnementet sker uden besvær ved at bruge en unik kode, som vi giver dig efter købet. Bemærk venligst, at denne tjeneste kun er tilgængelig for konti, der ikke tidligere har aktiveret Xbox Game Pass. Køb denne vare i dag, og nyd spil på Xbox og pc i 2 måneder!

Denne vare er et 2-måneders digitalt abonnement på Xbox Game Pass Ultimate, som giver adgang til over 100 spil på Xbox og pc, og som også inkluderer et abonnement på EA Play. Ved køb modtager du en unik bekræftelseskode, som skal meddeles sælgeren gennem personlig korrespondance i afsnittet "Mine køb". Aktivering sker uden problemer, alle problemer med VPN og region er løst. Tjenesten er kun tilgængelig for konti, der ikke tidligere har aktiveret Xbox Game Pass, og som ikke har aktive abonnementer. For at installere et abonnement skal du angive et login (mail) og adgangskode til din konto. Hvis du ikke ønsker at overføre data fra din hovedkonto, kan du oprette en ny. Hvis du logger ind på denne konto på konsollen, fungerer abonnementet på alle konti. Bemærk venligst, at abonnementet ikke er egnet til konti, hvor der er problemer med betaling (forbud efter region, hvis du selv har forsøgt at tegne), eller hvis kontoen har et aktivt eller ikke-fornyet prøveabonnement. Ved aktivering modtager du et 2-måneders Xbox Game Pass Ultimate + EA Play-abonnement til pc og konsol. Hvis du opretter en ny konto, vil dit abonnement også være tilgængeligt for din hovedprofil via My Home Xbox-funktionen. Instruktionerne for tilslutning af et abonnement til din hovedkonto er som følger: Log ind på din nye konto, tryk på Xbox Home-knappen, vælg Profil og system > Indstillinger > Generelt > Personalisering, og klik på My Home Xbox. Log derefter ud af din nye konto og log ind på din konto, abonnementet vil være gyldigt på din konto.


***


XBOX GAME PASS Ultimate 2 months Activation er et 2 måneders abonnement på Xbox Game Pass Ultimate + EA Play til pc og konsol. For at aktivere dit abonnement skal du anskaffe en unik bekræftelseskode og give den til sælgeren via personlig korrespondance i afsnittet "Mine køb". Aktivering af et abonnement kræver ikke brug af en VPN og løser alle problemer med regionen. Tjenesten er dog kun tilgængelig for konti, der aldrig har haft Xbox Game Pass, og kontoen må ikke have aktiverede abonnementer. For at installere et abonnement på Xbox Game Pass Ultimate skal du angive et login (mail) og adgangskode til din konto. Hvis du ikke ønsker at give oplysninger fra din hovedkonto, kan du oprette en ny konto. Hvis du logger ind på denne konto på konsollen, fungerer abonnementet på alle konti. Abonnementet er ikke egnet til konti, der har problemer med at foretage betalinger eller har et aktivt eller ufornyet prøveabonnement. Når dit abonnement er aktiveret, kan du bruge Xbox Game Pass Ultimate og EA Play på din primære profil med My Home Xbox-funktionen. I instruktionerne for tilslutning af et abonnement til din hovedkonto skal du logge ind på en ny konto, trykke på Xbox-startknappen, vælge Profil og system, derefter Indstillinger, Generelt, Personalisering og klikke på My Home Xbox. Herefter skal du logge ud af den nye konto og logge ind på din konto, abonnementet vil være gyldigt på din konto.


***


  1. XBOX GAME PASS Ultimate er en utrolig mulighed for at spille hundredvis af spil på Xbox og pc uden begrænsninger!
  2. Med XBOX GAME PASS Ultimate kan du prøve de nyeste spil, så snart de er udgivet, uden at bruge penge på køb.
  3. Aktivering af dit XBOX GAME PASS Ultimate tager kun et par minutter, og du kan nyde gaming med det samme.
  4. Gode ​​nyheder til spillere - XBOX GAME PASS Ultimate tilbyder gratis adgang til EA Play-spil!
  5. Med XBOX GAME PASS Ultimate får du adgang til eksklusive spil, der ikke kan findes på nogen anden platform.
  6. XBOX GAME PASS Ultimates brugervenlige grænseflade gør det nemt at finde og spille dine yndlingsspil.
  7. XBOX GAME PASS Ultimate er en fantastisk måde at ikke kun spille spil på, men også tilbringe tid med venner og familie.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)