✔️EA Play Basic abonnement, 1 måned, PC, GLOBAL✔️

Ved betaling via enot (bankkort, Qiwi eller SBP) opkræves der ingen kommission. Denne funktion er tilgængelig på pc-platformen, når du aktiverer spil fra udgiveren Electronic Arts gennem Origin/EA APP'en. Aktiveringsregionen er ikke begrænset (REGIONSFRI). For at indløse en produktkode i Origin skal du følge disse trin: 1. Download og installer Origin-programmet. 2. Start Origin. 3. Gå til afsnittet "Oprindelse-indstillinger og administration". 4. Vælg "Aktiver produktkode". 5. Indtast nøglen modtaget efter betaling. Det er vigtigt at vide, at nogle spil med et EA Play-abonnement muligvis ikke er tilgængelige for konti i Den Russiske Føderation og Hviderusland, når de er aktiveret i EAapp.

Nedenfor er en smukt designet html-kode til en produktbeskrivelse tilgængelig i butikken for digitale varer:

✔️EA Play Basic abonnement, 1 måned, PC, GLOBAL✔️

Få adgang til et bibliotek med spil fra den berømte udgiver Electronic Arts med et 1-måneders EA Play Basic-abonnement. Nu kan du spille hits som FIFA, Battlefield, The Sims og mange andre!

Dette produkt er beregnet til aktivering på en pc og har ingen regionale begrænsninger (GLOBAL).

For at begynde at bruge dit abonnement skal du blot aktivere det på din konto i den relevante tjeneste.

Gå ikke glip af muligheden for at nyde EA-spil uden ekstra omkostninger!

Dette produkt er et EA Play Basic-abonnement, som giver adgang til et bibliotek af spil fra Electronic Arts i 1 måned. Abonnementet er beregnet til brug på en pc og har ingen regionale begrænsninger (GLOBAL). Ved at købe dette produkt kan du nyde spil uden ekstra omkostninger. For at begynde at bruge dit abonnement skal du aktivere det på din konto i den relevante tjeneste.

Jeg tilbyder en beskrivelse af produktet på russisk:

✔️EA Play Basic abonnement, 1 måned, PC, GLOBAL✔️

Få adgang til et bibliotek med spil fra den berømte udgiver Electronic Arts med et 1-måneders EA Play Basic-abonnement. Nu kan du spille hits som FIFA, Battlefield, The Sims og mange andre! Dette produkt er et EA Play Basic-abonnement, som giver adgang til et bibliotek af spil fra Electronic Arts i 1 måned. Abonnementet er beregnet til brug på en pc og har ingen regionale begrænsninger (GLOBAL).

Ved køb af dette produkt gennem enot (bankkort, Qiwi eller SBP), opkræves der ingen kommission. For at aktivere dit abonnement skal du bruge pc-platformen og aktivere den via Origin/EA APP'en. Aktiveringsregionen er ikke begrænset (REGIONSFRI).

For at begynde at bruge abonnementet skal du aktivere det på din konto i den tilsvarende tjeneste. Aktivering i Origin udføres som følger: 1. Download og installer Origin-programmet. 2. Start Origin. 3. Gå til afsnittet "Oprindelse-indstillinger og administration". 4. Vælg "Indløs produktkode". 5. Indtast nøglen modtaget efter betaling.

Bemærk venligst, at nogle spil med et EA Play-abonnement muligvis ikke er tilgængelige for konti i Den Russiske Føderation og Hviderusland, når de er aktiveret i EAapp.

Gå ikke glip af muligheden for at nyde EA-spil uden ekstra omkostninger!


***


EA Play Basic-abonnement, 1 måned, PC, GLOBAL er et abonnement på Electronic Arts-spiltjenesten, der giver dig adgang til biblioteket med EA-spil, inklusive hits som FIFA, Battlefield og Mass Effect. Abonnementet giver dig mulighed for at spille spil uden begrænsninger i et vist antal timer, samt modtage eksklusive bonusser og rabatter ved køb af spil fra EA. Dette abonnement aktiveres på pc-platforme gennem Origin- eller EA APP-programmet og har ingen regionale begrænsninger. Ved betaling via enot (bankkort, Qiwi eller SBP) opkræves der ingen kommission. Nogle spil med et EA Play-abonnement er dog muligvis ikke tilgængelige for konti i Den Russiske Føderation og Hviderusland.


***


  1. Et fantastisk abonnement for pc-spilentusiaster, der ønsker at opleve tonsvis af nye spil uden ekstra omkostninger.
  2. Et EA Play Basic-abonnement er en nem og overkommelig måde at få adgang til en række spil fra EA og andre populære udviklere.
  3. Jeg er glad for, at jeg valgte EA Play Basic-abonnementet, fordi det giver mig mulighed for at nyde de spil, jeg elsker, og samtidig spare penge.
  4. EA Play Basic er en bekvem måde at få adgang til og prøve nye spil udgivet hver måned uden risiko for at tabe penge på køb.
  5. Hvis du elsker pc-spil, er et EA Play Basic-abonnement en fantastisk måde at spare penge på nye spil og nyde en række forskellige genrer.
  6. Et EA Play Basic-abonnement er en nem måde at få adgang til kvalitetsspil fra EA og andre udviklere, som du kan spille når som helst uden begrænsninger.
  7. Med et EA Play Basic-abonnement kan jeg spille alle de nye spil fra EA og andre udviklere uden begrænsninger eller ekstra omkostninger. Meget tilfreds!



Ejendommeligheder:




En fantastisk måde at spare penge på spil er med et månedligt abonnement på EA Play Basic.

EA Play Basic-abonnementet er bekvemt gyldigt på pc og inkluderer adgang til mange spil.

Du behøver ikke købe hvert spil separat, når du kan få adgang til flere spil med et EA Play Basic-abonnement.

Det er fantastisk at kunne spille nye EA-spil, så snart de er udgivet med et EA Play Basic-abonnement.

Et EA Play Basic-abonnement giver dig adgang til eksklusivt spilindhold, der ikke er tilgængeligt uden det.

Bekvemt fornyes dit EA Play Basic-abonnement automatisk hver måned, medmindre du opsiger det.

Et fremragende valg for dem, der elsker EA-spil og ønsker at få adgang til en masse spil til en god pris.

Med et EA Play Basic-abonnement kan du prøve nye spil uden at skulle købe dem med det samme.

Et EA Play Basic-abonnement er en fantastisk gave til spillere, der ønsker adgang til flere spil.

En praktisk måde at få adgang til de bedste EA-spil til en fantastisk pris og nyde ubegrænset gameplay.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)