✅ PS+ PLUS ESSENTIAL EKSTRA DELUXE EA PLAY 1-12 MÅNEDER

❗Bemærk❗ Efter betaling modtager du en unik kode, som skal indberettes til sælger i afsnittet "Korrespondance med sælger" for at få adgang til abonnementet. Det er vigtigt at huske, at køb af et abonnement kun er muligt for konti i Tyrkiet. Ønsker du at betale med kreditkort eller via QIWI, anbefaler vi at bruge Enot.io betalingsservice, da det er billigere og uden kommission.

For at købe et PlayStation-abonnement skal du udføre følgende trin:

  1. Sørg for, at din Tyrkiet-konto er føjet til din konsol. Hvis du ikke har en konto hos en sådan region, kan du selv oprette en.
  2. Efter købet skal du angive den unikke kode til sælgeren i afsnittet "Korrespondance med sælgeren".
  3. Følg instruktionerne på ordresiden. For at betale for abonnementet skal du give data fra din PlayStation-konto hos Tyrkiet, nemlig: e-mail, adgangskode og backupkode for hurtig adgang til din konto.
  4. Nyd din shopping!

Ordreudførelsestiden varierer normalt fra 15 minutter til 1 time (i sjældne tilfælde kan der forekomme forsinkelser på op til 24 timer), efter du har givet dine oplysninger. Hvis ordren ikke er gennemført inden for 24 timer, refunderer vi dine penge. Hvis du foretog et køb om natten, Moskva-tid, vil genopfyldningen blive afsluttet om morgenen.

Udover PlayStation-abonnementet tilbyder vi også muligheden for at fylde pengepungen op, købe spil og DLC, samt et 12 måneders XBOX GAME PASS ULTIMATE-abonnement, et 1-12 måneders EA PLAY PS4/PS5-abonnement, top-up koder og gavekort til STEAM og NETFLIX .

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at stille dem i chatten, vi vil helt sikkert hjælpe dig!

⏳ Arbejdstid: 10:00-24:00 UTC+3⌛

✅ PS+ PLUS ESSENTIAL EKSTRA DELUXE EA PLAY 1-12 MÅNEDER

PS+ PLUS ESSENTIAL EXTRA DELUXE EA PLAY er et abonnement, der giver dig adgang til eksklusive tilbud, rabatter på spil og muligheden for at spille online på PlayStation. Med dette abonnement kan du få adgang til over 100 spil, inklusive PlayStation-eksklusivt samt spil fra EA Play.

Du kan vælge et 1-12 måneders abonnement afhængig af dine behov. Dette abonnement er en digital genstand og vil blive leveret til dig i form af en unik kode, der skal indløses på din PlayStation-konsol.

PS+ PLUS ESSENTIAL EXTRA DELUXE EA PLAY er et godt valg for dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres PlayStation-spilkonsol og nyde spil med venner.

Gå ikke glip af muligheden for at købe et PS+ PLUS ESSENTIAL EXTRA DELUXE EA PLAY-abonnement i 1-12 måneder i dag!

PS+ PLUS ESSENTIAL EXTRA DELUXE EA PLAY 1-12 MONTHS er et digitalt abonnement på PlayStation-spillekonsollen, der giver adgang til eksklusive tilbud, rabatter på spil og muligheden for at spille online på PlayStation. Med dette abonnement kan du få adgang til over 100 spil, inklusive PlayStation-eksklusivt samt spil fra EA Play. Abonnementer tilbydes i 1-12 måneder afhængig af dine behov. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal indberettes til sælger i afsnittet "Korrespondance med sælger". Det er vigtigt at huske, at køb af et abonnement kun er muligt for konti i Tyrkiet. For at købe et abonnement skal du udføre visse trin, herunder tilføjelse af en tyrkisk konto til din PlayStation-konsol og give oplysninger fra din PlayStation-konto i Tyrkiet-regionen, såsom en e-mail, adgangskode og backupkode for hurtig adgang til din konto. Ordreudførelsestiden varierer normalt fra 15 minutter til 1 time (i sjældne tilfælde kan der forekomme forsinkelser på op til 24 timer), efter du har givet dine oplysninger. Hvis ordren ikke gennemføres inden for 24 timer, vil dine penge blive refunderet. Udover PlayStation-abonnementet tilbyder sælgeren også muligheden for at fylde pengepungen op, købe spil og DLC, samt et 12-måneders XBOX GAME PASS ULTIMATE-abonnement, et 1-12-måneders EA PLAY PS4/PS5-abonnement, top-up koder og gavekort til STEAM og NETFLIX. Bemærk venligst, at spørgsmål kan stilles i sælgers chat, som er åben fra 10:00 til 24:00 UTC+3.


***


PS+ PLUS ESSENTIAL EXTRA DELUXE EA PLAY 1-12 MÅNEDER er et abonnement på PlayStation-konti i Tyrkiet-regionen i 1-12 måneder, som giver dig adgang til eksklusive spil og tilbud samt spille spil online med andre spillere. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal indberettes til sælger i afsnittet "Korrespondance med sælger". Det er kun muligt at købe et abonnement for konti i Türkiye-regionen. For at betale for abonnementet kan du bruge et bankkort, QIWI og andre betalingstjenester; det anbefales at vælge Enot.io-tjenesten, da den er billigere og uden kommission. Du skal give oplysninger fra din PlayStation-konto i Tyrkiet-regionen, herunder e-mail, adgangskode og backup-kode for hurtig adgang til din konto. Den gennemsnitlige ordreudførelsestid er fra 15 minutter til 1 time (i sjældne tilfælde er forsinkelser på op til 24 timer mulige). Hvis ordren ikke gennemføres inden for 24 timer, returnerer sælgeren dine penge. Du kan også købe andre varer såsom PlayStation Wallet Top-up, EA PLAY PS4/PS5 PlayStation 1-12 måneders abonnement, Xbox Game Pass Ultimate 12 Month, Steam Top-Up-kode og Netflix-gavekort med Tyrkiet-regionen. Hvis du har spørgsmål, kan du stille dem i sælgers chat.


***


  1. PS+ er virkelig fedt! Jeg anbefaler det til alle, der spiller på PlayStation.
  2. PS+ Essential er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker adgang til en række spil til en fantastisk pris.
  3. EA Play giver dig mulighed for at spille de bedste spil fra Electronic Arts, hvilket simpelthen er utroligt!
  4. Med et PS+ Deluxe-abonnement bliver spil endnu mere interessant og spændende.
  5. PS+ Extra kan hjælpe dig med at spare penge, fordi det kommer med masser af gratis spil.
  6. Det er meget praktisk at have et 12-måneders PS+ abonnement ved hånden, så du ikke behøver at bekymre dig om at forny hver måned.
  7. PS+ Plus er en fantastisk måde at få adgang til tonsvis af eksklusive spil og spille med venner online.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)