✅ PlayStation Plus Extra - 3 måneder (Türkiye)

Opdatering: Butikkens åbningstider til nytårsferien - den 31. december har vi åbent til kl. 15.00 Moskva-tid, og den 1. januar begynder vi at arbejde fra kl. 15.00 Moskva-tid. Vi lykønsker dig med den kommende ferie og tager imod ordrer! Vi vil dog først kunne afsende varerne efter kl. 15.00 den 1. januar. Betaling kan foretages med en minimumskommission ved at bruge et hvilket som helst bankkort gennem Enot.io i Rusland. Og det er det ikke! Du modtager en unik kode, som skal kommunikeres til sælgeren via personlig korrespondance, og derefter give oplysninger fra en PlayStation-konto, der er registreret i Tyrkiet, oprettet for mindst 5 dage siden. Alt fungerer i Rusland! Du skal angive dit login og adgangskode for at logge ind på den konto, hvor du vil tilføje PlayStation Plus Extra, du kan oprette en ny konto eller bruge en eksisterende, men det er vigtigt, at kontoregionen er Tyrkiet! Efter at sælgeren har modtaget en unik kode, login og adgangskode fra dig, aktiverer han abonnementet på din konto inden for 15 minutter - 12 timer. ⚡️ Det er vigtigt at bemærke, at vi kun sælger lovlige produkter! ⚡️ Aktiveringsområde - Tyrkiet ⚡️ Brugsområde - enhver Hvis du har en ny konto, skal du tilføje den til din konsol og bruge den i 5 dage og derefter købe et abonnement. OBLIGATORISK: Din konto må ikke have nogen aktive abonnementer på tidspunktet for abonnementsaktivering. Top-ups er ikke tilgængelige i øjeblikket, så hvis du har købt et abonnement, mens dit abonnement var aktivt, vil vi kun kunne tilbyde køb af spil og tilføjelser. Vi forsøger at udstede varerne inden for 15 minutter - 12 timer. Dette produkt har et lille antal salg og anmeldelser, så skynd dig ikke at forlade, tjek anmeldelserne på vores profil. De omtrentlige åbningstider for supporttjenesten er fra 11:00 til 24:00 Moskva-tid.

✅ [PlayStation Plus](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=PlayStation%20Plus&prompt=Tell%20me%20more%20about%20PlayStation%20Plus.) Ekstra - 3 måneder (Türkiye)

PlayStation Plus Extra er en unik mulighed for at få adgang til eksklusive spil, rabatter og gratis spil hver måned. Med et 3-måneders abonnement får du adgang til PlayStation Network, hvor du kan spille multiplayer-spil med venner og andre spillere fra hele verden.

Den tyrkiske version af PlayStation Plus Extra giver ubegrænset adgang til mange eksklusive spil, op til 75 % rabat på populære spil og gratis spil hver måned. Dette er en fantastisk måde at få flere funktioner og sjov ud af din PlayStation-spillekonsol.

Ved køb af et 3-måneders abonnement på PlayStation Plus Extra i en digital varebutik, modtager du en unik aktiveringskode, som skal meddeles sælger via personlig korrespondance. Herefter skal du angive data fra din PlayStation-konto, der er registreret i Tyrkiet, oprettet for mere end 5 dage siden.

Efter at sælgeren har modtaget en unik kode, login og adgangskode fra dig, aktiverer han abonnementet på din konto inden for 15 minutter - 12 timer. Aktiveringsområde - Türkiye, brugsområde - evt. Abonnementet bør ikke aktiveres på en konto, der allerede har et aktivt abonnement.

PlayStation Plus Extra er en fantastisk måde at få flere funktioner og nydelse ud af din PlayStation. Køb et 3 måneders abonnement fra den digitale butik og nyd de bedste spil, eksklusive rabatter og gratis spil hver måned!

PlayStation Plus Extra - 3 måneder (Tyrkiet) er et abonnement på PlayStation Network, der giver dig adgang til eksklusive spil, rabatter på op til 75 % på populære spil og gratis spil hver måned. Dette er en fantastisk måde at få flere funktioner og sjov ud af din PlayStation-spillekonsol.

Ved at købe et 3 måneders abonnement PlayStation Plus Ekstra i den digitale varebutik modtager du en unik aktiveringskode, som skal meddeles sælger gennem personlig korrespondance. Herefter skal du angive data fra din PlayStation-konto, der er registreret i Tyrkiet, oprettet for mere end 5 dage siden.

Efter at sælgeren har modtaget en unik kode, login og adgangskode fra dig, aktiverer han abonnementet på din konto inden for 15 minutter - 12 timer. Aktiveringsområde - Türkiye, brugsområde - evt. Abonnementet bør ikke aktiveres på en konto, der allerede har et aktivt abonnement.

Bemærk venligst, at din konto ikke må have aktive abonnementer på tidspunktet for abonnementsaktivering. Top-ups er ikke tilgængelige i øjeblikket, så hvis du har købt et abonnement, mens dit abonnement var aktivt, vil vi kun kunne tilbyde køb af spil og tilføjelser.

Den tyrkiske version af PlayStation Plus Extra giver ubegrænset adgang til mange eksklusive spil, op til 75 % rabat på populære spil og gratis spil hver måned. Dette er en fantastisk måde at få flere funktioner og sjov ud af din PlayStation-spillekonsol.


***


PlayStation Plus Extra - 3 måneder (Türkiye) er et abonnement på spiltjenesten PlayStation Plus til PlayStation-konsoller, som giver dig mulighed for at spille online multiplayer-spil, få gratis spil hver måned, eksklusive rabatter på PlayStation Store og andre fordele.

Dette produkt giver adgang til PlayStation Plus-tjenesten i Tyrkiet i 3 måneder. Ved at købe dette produkt modtager du en unik kode, som du skal indløse på din PlayStation-konsol.

Bemærk venligst, at dette produkt kun er beregnet til at blive aktiveret i Tyrkiet og muligvis ikke fungerer på konsoller, der er registreret i andre regioner. Det er også værd at huske, at for at bruge dette produkt skal du have en internetforbindelse.


***


  1. PlayStation Plus Extra er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive spil og gratis spil hver måned!
  2. PlayStation Plus Extra giver en fantastisk mulighed for at spille mange spil online med venner.
  3. Jeg var glædeligt overrasket over at høre, at PlayStation Plus Extra ikke kun inkluderer gratis spil, men også eksklusive rabatter på andre spil.
  4. Ingen problemer med at aktivere dit PlayStation Plus Extra-abonnement - alt gik glat og hurtigt.
  5. Jeg nyder multiplayer-spil med venner takket være PlayStation Plus Extra.
  6. De spil, der er tilgængelige med PlayStation Plus Extra, er af høj kvalitet og vil garanteret give mig timevis af nydelse.
  7. PlayStation Plus Extra er en fantastisk gave til enhver gamer i dit liv, der ejer en PlayStation-konsol.



Ejendommeligheder:




PlayStation Plus Extra er en fantastisk måde at få adgang til en masse spændende spil og eksklusivt indhold på PlayStation.

Jeg købte PlayStation Plus Extra og fik en masse gratis spil, som jeg nød at spille i flere måneder.

Denne digitale vare er virkelig pengene værd, da du får adgang til en masse spil og eksklusivt indhold til en lille pris.

Jeg blev glædeligt overrasket, da jeg erfarede, at PlayStation Plus Extra ikke kun inkluderer gratis spil, men også rabatter på køb af nye spil.

Jeg anbefaler PlayStation Plus Extra til alle PlayStation-fans, da det er en fantastisk måde at få mere glæde af din spiloplevelse på.

Jeg troede aldrig, at et digitalt produkt kunne være så nyttigt som PlayStation Plus Extra. Tak for sådan et fantastisk produkt!

PlayStation Plus Extra er en fantastisk måde at prøve nye spil, som du måske ikke normalt køber.

Jeg kan virkelig godt lide, hvordan PlayStation Plus Extra konstant opdateres og tilføjer nye spil og funktioner.

Dette er et af de bedste digitale produkter, jeg nogensinde har købt. Det tilføjer virkelig en masse nyt indhold til min samling af PlayStation-spil.

Jeg er meget glad for mit køb af PlayStation Plus Extra og ser frem til at se, hvilke nye spil og funktioner der vil blive tilføjet i fremtiden.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)