✅ PlayStation Plus Essential - 3 måneder (Türkiye)

OPDATERING: Åbningstider: 31/12 - indtil 15:00 Moskva-tid, 01/01 - vi starter fra 15:00 Moskva-tid. Godt nytårsferie! Vi tager imod bestillinger! Og vi vil kunne udstede varerne efter 15.00 - 1. januar! Du kan betale for varer med en minimumskommission ved at bruge et hvilket som helst bankkort gennem Enot.io-tjenesten fra Rusland. det er praktisk og hurtigt. Bemærk venligst: Du modtager en unik kode, som skal meddeles sælgeren gennem personlig korrespondance. Herefter skal du give oplysninger fra en PlayStation-konto, der er registreret i Tyrkiet-regionen. Kontoen skal oprettes for mindst 5 dage siden. Alt fungerer i Rusland. Du skal angive dit brugernavn og din adgangskode for at logge ind på din konto, hvorpå et PlayStation Plus Essential-abonnement vil blive aktiveret i 3 måneder. Du kan bruge en eksisterende konto eller oprette en ny. Det vigtigste er, at kontoregionen skal være Türkiye. Efter at have modtaget en unik kode, login og adgangskode fra dig, aktiverer sælgeren abonnementet på din konto inden for 15 minutter til 12 timer. ⚡️ KUN LOVLIGT PRODUKT! ⚡️ GARANTI FOR HELE ABONNEMENTETS VARIGHED! ⚡️ AKTIVERINGSREGION - TYRKIET ⚡️ BRUGSREGION - ALLE Hvis kontoen er ny, så føj den til din konsol og brug den i 5 dage, og køb derefter et abonnement. OBLIGATORISK: Du MÅ IKKE HAVE ET AKTIVT ABONNEMENT på tidspunktet for aktivering af abonnementet. Det er i øjeblikket ikke muligt at fylde din saldo op, så hvis du ved et uheld har købt et abonnement, mens du allerede har et aktivt abonnement, så er den eneste måde, vi kan hjælpe dig på, at købe spil og tilføjelser. Udstedelsestiden for abonnementer varierer fra 15 minutter til 12 timer. Vi prøver så hurtigt som muligt. Dette produkt har få salg og anmeldelser, men skynd dig ikke at forlade. Se anmeldelserne på min profil. Vi ønsker dig en behagelig ferie og godt humør! ✅ I den digitale butik kan du købe PlayStation Plus Essential i 3 måneder til din PlayStation-konsol. Dette er et abonnement, der giver dig adgang til eksklusive spil, gratis spil hver måned og muligheden for at spille online multiplayer-spil. Dette produkt har en aktiveringsregion - Türkiye. Efter købet skal du give sælgeren en unik kode og data fra din PlayStation-konto, der er registreret i Tyrkiet. Kontoen skal oprettes for mindst 5 dage siden. Abonnementet aktiveres af sælgeren til din konto inden for 15 minutter til 12 timer. Du vil derefter kunne nyde alle fordelene ved PlayStation Plus Essential i 3 måneder. Køb PlayStation Plus Essential fra Digital Store, og nyd spil med dine venner!

PlayStation Plus Essential - 3 Months (Tyrkiet) er et abonnement på PlayStation-konsollen, der giver dig adgang til eksklusive spil, gratis spil hver måned og muligheden for at spille online multiplayer-spil. Dette abonnement er beregnet til brug i Tyrkiet-regionen og er garanteret i hele abonnementets varighed. Efter købet modtager du en unik kode, som skal meddeles sælger gennem personlig korrespondance. Du skal derefter angive detaljer fra en PlayStation-konto, der er registreret i Tyrkiet-regionen, som skal oprettes for mindst 5 dage siden. Du skal angive dit login og din adgangskode for at logge ind på den konto, som abonnementet aktiveres på PlayStation Plus Uundværlig i 3 måneder. Du kan bruge en eksisterende konto eller oprette en ny, det vigtigste er, at kontoområdet skal være Tyrkiet. Efter at have modtaget en unik kode, login og adgangskode fra dig, aktiverer sælgeren abonnementet på din konto inden for 15 minutter til 12 timer. Bemærk venligst, at du ikke må have nogen aktive abonnementer på tidspunktet for aktivering af abonnementet, og opladninger er ikke tilgængelige i øjeblikket. Leveringstiden for abonnementer varierer fra 15 minutter til 12 timer.


***


PlayStation Plus Essential - 3 måneder (Tyrkiet) er et lovligt produkt, der giver 3 måneders abonnement på tjenesten PlayStation Plus for en konto i Tyrkiet-regionen. Efter købet modtager du en unik kode, som skal meddeles sælger gennem personlig korrespondance. Herefter aktiverer sælgeren abonnementet på din konto inden for 15 minutter til 12 timer.

PlayStation-kontoen skal oprettes for mere end 5 dage siden, og der må ikke være aktive abonnementer på tidspunktet for aktivering af abonnementet. Aktiveringsregionen er Türkiye, og brugsregionen er evt. Hvis du opretter en ny konto, skal du, når den er oprettet, tilføje den til din konsol og bruge den i 5 dage, før du køber et abonnement.

Det er vigtigt at bemærke, at opfyldning af din saldo ikke virker i øjeblikket, så hvis du allerede har et aktivt abonnement, så er den eneste måde, de kan hjælpe dig på, at købe spil og tilføjelser.

Sælger yder garanti i hele abonnementets varighed, og leveringstiderne varierer fra 15 minutter til 12 timer.


***


  1. PlayStation Plus Essential er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive spil og gratis spil hver måned.
  2. Fremragende servicekvalitet, hurtig adgang til spil og mange andre fordele.
  3. PlayStation Plus Essential er en fantastisk måde at spare penge på spil, mens du får adgang til gratis spil hver måned.
  4. Jeg er meget tilfreds med mit køb af PlayStation Plus Essential, da det giver mig adgang til et væld af spil og eksklusivt indhold.
  5. PlayStation Plus Essential er det bedste valg for dem, der ønsker at prøve nye spil og få adgang til eksklusivt indhold.
  6. Jeg har fuld tillid til PlayStation Plus Essential og nyder altid de spil, der er tilgængelige på tjenesten.
  7. PlayStation Plus Essential er en fantastisk løsning til dem, der vil have flere spilmuligheder uden at bryde penge.
  8. Jeg anbefaler PlayStation Plus Essential til alle, der kan lide at spille spil på en PlayStation-konsol og ønsker flere funktioner.
  9. Alle spil i PlayStation Plus Essential kan downloades ved høje hastigheder og uden forsinkelse.
  10. PlayStation Plus Essential er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive funktioner og indhold på din PlayStation-konsol.



Ejendommeligheder:




PlayStation Plus Essential er en fantastisk mulighed for at få adgang til mange gratis spil og eksklusive rabatter på populære spil.

Med PlayStation Plus Essential var jeg i stand til at nyde spil, der ikke var tilgængelige før.

Jeg er glad for mit køb af PlayStation Plus Essential, det er et godt tilbud for spilelskere.

PlayStation Plus Essential er et uundværligt værktøj for spillere, der ønsker at få mest muligt ud af deres konsol.

PlayStation Plus Essential-tjenesten tilbyder mange måder at spille sammen med venner og familie på.

Med et PlayStation Plus Essential-abonnement kan jeg spille multiplayer-spil og optjene unikke belønninger.

PlayStation Plus Essential er et godt valg for dem, der ønsker adgang til den allerbedste spiloplevelse.

Jeg nyder at spille spil på PlayStation takket være PlayStation Plus Essential - det er virkelig pengene værd.

PlayStation Plus Essential er en fantastisk måde at spare penge på spilkøb og få adgang til eksklusivt indhold.

Jeg tror, ​​at PlayStation Plus Essential er et must-køb for alle, der elsker at spille på deres PlayStation-konsol.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)